Procesul lui Liviu Dragnea incepe pe 18 februarie 2014 la Inalta Curte de Casatie si Justitie

de I.C.     HotNews.ro
Luni, 7 octombrie 2013, 16:29 Dosare Anticoruptie


Inalta Curte de Casatie si Justitie a inregistrat dosarul de coruptie in care vicepremierul Liviu Dragnea este acuzat, alaturi de alte 74 de persoane, de fraudarea referendumului din 2012 pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, informeaza Mediafax. Instanta Suprema a stabilit primul termen de judecata in 18 februarie 2014.

Vicepremierul Liviu Dragnea a fost trimis, luni, in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie in dosarul privind fraudarea referendumului organizat anul trecut pentru demiterea presedintelui Traian Basescu.

Dosarul lui Liviu Dragnea a fost finalizat de procurorul Lucian Papici, cel care a fost revocat din functia de sef al Sectiei I a DNA la cateva ore dupa ce a finalizat dosarul. Ulterior, primul ministru Victor Ponta l-a acuzat public pe Lucian Papici ca este un "procuror basist".

Dosarul "Frauda la Referendum" a fost inaintat spre judecare la Inalta Curte de Casatie si Justitie, avand in vedere calitatea de deputat detinuta in prezent de Nicolae-Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea este acuzat in acest proces, in care este trimis in judecata alaturi de alte 75 de persoane, de "infractiunea de folosire a influentei sau autoritatii de catre o persoana care detine o functie de conducere intr-un partid, in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite".






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























957 vizualizari

  • +5 (7 voturi)    
    Cam tarziu... insa exista o speranta. (Luni, 7 octombrie 2013, 17:02)

    uluit [utilizator]

    Pe 18 Februarie 2014, deabia incepe procesul. Dupa un an si jumatate de la actiunea de fraudare a Referendumului, timp in care Dragnea detine diferite functii de influenta.
    Din pacate, raul este deja facut!

    Le recomand celor interesati sa citeasca istoria alegerilor comuniste, pentru a intelege mai bine cum s-au organizat si cum au actionat cei din tabara PSD-ista.

    "Alegerile din 1946, portalul grotesc spre comunism (I)"

    "Trupe sovietice în ţară, voturi măsluite, urne furate, oameni împiedicaţi să voteze, bătăi şi crime: aşa s-a desfăşurat primul scrutin „liber” din România postbelică."

    Pentru conformitate:

    http://adev.ro/mshsrb

    http://adevarul.ro/news/adevarul-125-ani/alegeriledin-1946-portalul-grotesc-comunism-i-1_52245bd6c7b855ff56390f8b/index.html
  • +1 (1 vot)    
    Se prescrie fapta pana ajung sa-l condamne (Luni, 7 octombrie 2013, 19:17)

    Haskal [utilizator]

    Daca mai ajung....inca 4 ani cu astia si praful se alege de justitie.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by