Agentia Nationala de Integritate: Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, acuzat de conflict de interese

de Alina Neagu     HotNews.ro
Miercuri, 11 septembrie 2013, 18:20 Dosare Anticoruptie


Agentia Nationala de Integritate a constatat existenta conflictului de interese in materie administrativa in cazul presedintelui Consiliului Judetean Hunedoara, liberalul Ioan Mircea Molot.

Potrivit unui comunicat al ANI, Ioan Mircea Molot a incalcat regimul juridic al conflictelor de interese in materie administrativa, intrucat, in calitate de presedinte al CJ Hunedoara, a participat la deliberarea si adoptarea mai multor hotarari ale Consiliului, prin care a fost incheiat un acord de asociere intre aceasta institutie si Crucea Rosie - Filiala Hunedoara, unde acesta a detinut calitatea de presedinte in perioada 5 martie 2011 - 26 octombrie 2012.

Crucea Rosie - Filiala Hunedoara a primit de la Consiliul Judetean, in baza acordului de asociere, suma totala de 194.500 lei.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.443 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by