Dan Voiculescu pe blog, inainte de a fi audiat la DNA: Ancheta dirijata. Reprezentantul RCS&RDS a insistat pentru a determina implicarea mea in acest caz - "Dar Voiculescu stie? Voiculescu ce zice?"

de Alina Neagu     HotNews.ro
Luni, 29 iulie 2013, 11:08 Dosare Anticoruptie


Presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a "salutat", luni, intr-o postare pe blogul sau faptul ca DNA l-a invitat la discutii despre cazul RCS&RDS, sustinand ca "este evident" ca in acest dosar se efectueaza "o ancheta dirijata". In opinia sa, "toata lumea stie cine este tinta reala in actualul dosar" si ca "tot spectacolul din ultimele luni a fost exact pentru a determina aceasta vizita": "Daca cititi integral inregistrarile din dosar, veti vedea cum reprezentantul RCS&RDS, avand asupra sa tehnica de inregistrare, a insistat constant pentru a determina implicarea mea in acest caz. <Dar Voiculescu stie? Voiculescu ce zice?> intreba insistent acel domn. Daca aceste intrebari erau determinate sau sugerate de procurori, este evident ca avem de-a face cu o ancheta dirijata, adica o infractiune comisa de cei care dirijeaza ancheta. Va trebui sa lamurim acest aspect", subliniaza Voiculescu.

"Salut decizia DNA de a ma invita astazi, in sfarsit, la discutii despre cazul RCS&RDS. Dupa doua suspendari si o demitere, era si cazul sa fiu chemat la DNA", a mai scris Dan Voiculescu.

Presedintele fondator al PC sustine de asemenea ca in acest caz, pentru care a fost invitat la DNA, nu este vorba despre "nicio fapta penala": "Asa cum m-am obisnuit, sunt chemat intr-un caz in care nu exista nicio fapta penala. (Dupa cum stiti, in procesul ICA-Telepatia, din lipsa totala de probe, sunt acuzat, negru pe alb, de 'influente telepatice'. Puteti verifica in rechizitoriul din dosarul ICA-Telepatia.) Aparent, o revansa stridenta a Suspendatului la exact un an de la demiterea sa categorica de catre romani".






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























1989 vizualizari

  • +1 (1 vot)    
    Sa-l vad (Luni, 29 iulie 2013, 11:12)

    Gabi M [utilizator]

    odata la inchisoare pe cel care a furat banii Securitatii si si-a turnat rudele!El si slugile lui din trustul Intact au facut foarte mult rau acestei tzari!
  • 0 (0 voturi)    
    alt bla-bla (Luni, 29 iulie 2013, 11:30)

    igorashu [utilizator]

    Din lipsa totala de probe si-a dat demisia din Parlament si-a cerut judecarea de catre Tribunalul Bucuresti.
    Acum aflu ca santajul nu e "nicio fapta penala".
    Ar trebui pusa pe burtiera A3.
  • +1 (1 vot)    
    Desigur... (Luni, 29 iulie 2013, 12:44)

    strelka [utilizator]

    Ce bine mi-ar prinde si mie ca prin "influente telepatice" sa imi pice o pleasca de fo 20` de milioane de coco in cont. Daca un lucru nu poate fi probat direct in justitie si nu exista dovezi directe prin care cineva a incalcat legea, justitia poate condamna si pe baza dovezilor circumstantiale, dar pt un turnator dovedit e mult prea greu sa inteleaga asta.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by