VIDEO UPDATE Primarul Ramnicu Valcea, suspectat de luare de mita, a fost retinut de procurorii DNA

de I.R.     HotNews.ro
Joi, 25 aprilie 2013, 12:28 Dosare Anticoruptie


Emilian Francu (PNL)
Foto: Agerpres
Primarul municipiului Ramnicu Valcea, Emilian Francu (PNL), a fost retinut joi dupa-amiaza de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie ntr-un dosar privind o presupusa luare de mita, in valoare de 20.000 de euro, transmite Agerpres. Procurorii DNA au descins joi dimineata la sediul Primariei Ramnicului Valcea, la domiciliu al lui Emilian Francu si la sediul unui post de televiziune.

Primarul municipiului Ramnicu Valcea, Emilian Francu (PNL), a fost retinut joi dupa-amiaza de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie ntr-un dosar privind o presupusa luare de mita, in valoare de 20.000 de euro, transmite Agerpres. Procurorii DNA au descins joi dimineata la sediul Primariei Ramnicului Valcea, la domiciliu al lui Emilian Francu si la sediul unui post de televiziune.



Surse din cadrul anchetatorilor au declarat ca scopul perchezitiilor ii reprezinta suma de 20.000 de euro pe care primarul ar fi primit-o joi dimineata de la o companie din Timisoara sub forma unei sponsorizari, potrivit Agerpres.

Potrivit surselor citate, DNA a solicitat toate actele care privesc achizitiile efectuate de actualul edil in ultimele luni, cu precadere cele care privesc proiectul executiei pasajului Tudor Vladimirescu

Francu este al doilea primar al municipiului Ramnicu Valcea acuzat de luare de mita, dupa ce Mircia Gutau a fost condamnat tot pentru aceasta infractiune.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























7118 vizualizari

  • +15 (15 voturi)    
    Gutau era de la PDL... (Joi, 25 aprilie 2013, 12:42)

    bancher [utilizator]

    Emilian Francu e de la PNL....deci uite ca, coruptia nu are culoare politica: e ca ciuma,,loveste fara discernamant, pe oricine.
    Marfa de clasa politica avem.
  • +11 (11 voturi)    
    propunere pentru constitutie (Joi, 25 aprilie 2013, 13:04)

    fc [utilizator]

    sa se admita drept candidati la orice scrutin electoral si sa fie numiti in functii de conducere locala, ministeriala si guvernamentala numai persoane cu cazier penal penru furt, evaziune, inseltorie, trafic de influenta
  • +3 (3 voturi)    
    Terminati cu prostiile! (Joi, 25 aprilie 2013, 15:21)

    cohan [utilizator]

    Lasati omul in pace. Cum sa ia mita? In Postul Mare? Eu nu cred.
  • +1 (1 vot)    
    aici DNA greseste...putin! (Joi, 25 aprilie 2013, 16:39)

    un dac [utilizator]

    vorba lui Tapalaga.
    Pentru cei care nu stiu, Emilian Francu a tot dat spaga primarilor din 90' incoace. Pai ce face el acum se cheama recuperarea investitiei si este protejata de legea privind biznisul privat:-)
    Doar DNA se face ca nu intelege.
  • +2 (2 voturi)    
    Traditie! (Joi, 25 aprilie 2013, 18:19)

    Fanfan la tulipe [utilizator]

    Deja in Rm. Valcea este traditie in asa ceva...borcanul de miere este se pare mult prea tentant...Ideea este ca toti politicienii din Valcea au actionat ca o mafie, mana-n mana, indiferent de culoarea politica, toti au supt dupa Oltchim, toti i-au cantat osanale marelui conducator roibu care a cotizat la greu dar si-a si pus deoparte....Aceasta in timp ce aceiasi politicieni nu au facut nimic pentru bunastarea orasului si a judetului, toate investitiile straine ne-au ocolit pentru ca au cerut spaga, nicio investitie straina atrasa, zero, si asa-zisul parc industrial din sudul oasului a ajuns tot pe mana unor smecherasi locali cu intrare politica. Pacat, ma uit la Oradea, Cugir, Sibiu, Cluj, Arad, Timisoara, chiar Slatina, Craiova - din sud, altfel au stiut sa se miste autoritatile. La Valcea aceiasi comunisti...Oricum, se pare ca renteaza, dupa furaciunile realizate traiesc 3 generatii dupa gutau, fostul primar...probabil asa gandesc toti...


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by