Autoritatea tutelara, sesizata in cazul copilului judecatoarei Antonela Chostache, arestata preventiv pentru trafic de influenta si luare de mita

de I.C.     HotNews.ro
Vineri, 15 martie 2013, 16:08 Dosare Anticoruptie


Autoritatea tutelara a fost sesizata de autoritati in cazul copilului judecatoarei Antonela Chostache, arestata preventiv vineri pentru trafic de influenta si luare de mita, informeaza Romania TV. Potrivit sursei citate, judecatoarea este divortata, iar copilul ar putea trece in ingrijirea statului.

Antonela Costache si Viorica Dinu, judecatoare la Tribunalul Bucuresti, au fost arestate preventiv pentru 29 de zile dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a admis cererea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie, ele fiind acuzate de trafic de influenta si luare de mita pentru a interveni in cateva dosare, printre care si cel al lui Dinel Nutu, fost Staicu. Alaturi de judecatoare, au mai fost arestati preventiv alti patru inculpati - Ileana Raducan - avocat in Baroul Dolj, Marian Vasile Tudor, Angela Cirlan, Leon - Marius Neagu, iar fata de o persoana, Marian Catrin, instanta a decis cercetarea in stare de libertate. Decizia Curtii de Apel Bucuresti nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs la Inalta Curte de Casatie si Justitie, anunta Agerpres.

Procurorii anticoruptie efectueaza cercetari penale fata de alti noua inculpati, pusi sub acuzare alaturi de cele doua judecatoare retinute, printre acestia si fratele lui Dinel Nutu, fost Staicu, mai multi avocati si un grefier arhivar la Tribunalul Bucuresti.

Potrivit unui comunicat al DNA remis joi, judecatoarea Viorica Dinu este acuzata de patru infractiuni de trafic de influenta, din care una in forma continuata si luare de mita, Antonela Costache, de complicitate la trafic de influenta, luare de mita si trafic de influenta, Sorin Vasilescu, grefier arhivar la Tribunalul Bucuresti, de luare de mita, complicitate la luare de mita si trafic de influenta, Costel Petre, avocat in Baroul Bucuresti, de complicitate la luare de mita si cumparare a influentei, dare de mita, sotia lui Daniela Petre, de complicitate la luare de mita, cumparare a influentei, si Marian Staicu, fratele lui Dinel Nutu, fost Staicu, de dare de mita.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























4957 vizualizari

  • +16 (16 voturi)    
    Sa dea in vileag toata reteaua (Vineri, 15 martie 2013, 16:36)

    denvarel [utilizator]

    Si poate o lasa DNA sa fie judecata in stare de libertate. O merita! Imi pare rau de copilul ei, dar cand il vad pe Nastase junior cum o plimba pe Ministra Justitiei cu masina imi trece.
    • +6 (6 voturi)    
      Mie nu imi pare rau (Vineri, 15 martie 2013, 17:13)

      Delicatu [utilizator] i-a raspuns lui denvarel

      Trebuia sa se gandeasca inainte de a cere mita, ca daca va anjunge in puscarie, copilul ei va ajunge la stat!. Is curios cati ani are copilul totusi.
      • 0 (0 voturi)    
        Chiar asa? (Sâmbătă, 16 martie 2013, 15:38)

        TheRealGicaContra [utilizator] i-a raspuns lui Delicatu

        Ca sa ajunga copilul in grija statului ar trebui ca nimeni din familie sa nu-si asume preluarea tutelei! Exista un tata, probabil ca si bunici, unchi, matusi...Mi se pare o fumigena de presa!
    • 0 (0 voturi)    
      Unde ? (Sâmbătă, 16 martie 2013, 13:12)

      ALI47 [utilizator] i-a raspuns lui denvarel

      Unde ai vazut ca fiul lui Nastase o plimba pe ministrul (nu ministra) justitiei cu masina ?


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by