DNA: Seful Biroului pentru Imigrari Maramures, retinut pentru trafic de influenta

de Corina Ionel     HotNews.ro
Marţi, 11 decembrie 2012, 22:12 Dosare Anticoruptie


Ofiterul de politie Dorin Hudita, seful Biroului pentru Imigrari Maramures, a fost retinut marti de procurorii DNA pentru trafic de influenta, se arata intr-un comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie transmis marti presei. Dorin Hudita este cercetat penal dupa ce ce ar fi primit 300 de euro si doua sticle de alcool de la o persoana, pentru a-i inlesni obtinerea cetateniei romane.

Potrivit comunicatului de presa, din Ordonanta de punere in miscare a actiunii penale intocmita de procurori rezulta urmatoarele:

* La data de 10 decembrie 2012, Dorin Hudita, in calitate de sef al Biroului pentru Imigrari Maramures, i-a pretins unei persoane denuntatoare, rezidenta in Romania, suma de 300 de euro si doua sticle de bauturi alcoolice, sustinand ca, in schimb, va interveni pe langa functionari publici din Bucuresti asupra carora ar avea influenta, astfel incat persoana denuntatoare sa obtina cetatenia romana.

* La data de 11 decembrie 2012, Dorin Hudita, a primit de la persoana denuntatoare suma de 300 de euro si produsele pretinse, situatie in care procurorii au procedat la constatarea infractiunii flagrante.

Hudita a fostretinut pe o perioada de 24 de ore, urmand sa fie prezentat cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile la Tribunalul Maramures.

Cercetarile sunt efectuate de Directia Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Cluj, Biroul Teritorial Baia Mare. In cauza, procurorii au fost sprijiniti de lucratori din cadrul SIPI Maramures.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























1047 vizualizari

  • +2 (2 voturi)    
    multumiri denuntatorului! (Marţi, 11 decembrie 2012, 22:18)

    EugenC [utilizator]

    la cat mai multi!
  • -1 (1 vot)    
    Hei, DNA !! (Marţi, 11 decembrie 2012, 22:21)

    solar [utilizator]

    Incercati Vamile!! Repede , pana nu schimba legile USL-ul!! Acolo sa vedeti voi surprize... banoase !!Si ...tigaretoase!! Iar EVZ ce-ar zice de un raid fotigrafic al vamesilor cu viloaie de toata frumusetea !!


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by