Nati Meir, reclamat la Politie de alte 25 de persoane pentru inselaciune

de V.M.     HotNews.ro
Marţi, 28 august 2012, 14:03 Dosare Anticoruptie


Fostul deputat Nati Meir - arestat preventiv din 2 august pentru ca a indus in eroare mai multe persoane cu locuri de munca in Israel - a fost reclamat la Politie, pentru fapte similare, de alte 25 de persoane, informeaza, marti, Politia Capitalei.

"Ofiteri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - sector 1, extinzand cercetarile asupra lui M.N. (57 de ani), arestat in alta cauza, au stabilit faptul ca in perioada mai - iulie 2012, in baza aceleiasi rezolutii infractionale, a indus in eroare un numar de alte 25 persoane promitandu-le ca prin intermediul societatii sale, le va obtine vize si contracte de munca in Israel", precizeaza Politia Capitalei, citata de Mediafax.

Meir pretindea suma de 800 lei drept taxa de inscriere si alte sume ce variau intre 250 si 3.700 de euro de la fiecare persoana pentru a le facilita obtinerea vizei de lucru si angajarea acestora la societati din Israel, in realitate, neexistand nicio baza contractuala care sa permita realizarea acestui fapt.

In 1 august, ofiteri din cadrul Serviciul de Investigare a Fraudelor - sector 1, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria sectorului 1 Bucuresti, au desfasurat activitati in urma carora s-a dispus inceperea urmaririi penale impotriva lui Nati Meir, pentru inselaciune, constand in aceea ca in perioada aprilie - mai 2012 a indus in eroare mai multe persoane, sustinand ca reprezinta o societate comerciala prin intermediul careia urma sa le obtina viza de munca si sa ii angajeaze in Israel si cerand fiecareia dintre persoane bani pentru taxa de inscriere si biletele de avion.

In realitate, societatea comerciala nu are in obiectul de activitate recrutarea fortei de munca si nu are incheiate contracte cu societati comerciale din Israel in baza carora sa trimita forta de munca in aceasta tara.

Cercetarile sunt continuate de Serviciul de Investigare a Fraudelor - sector 1, sub aspectul savarsirii infractiunii de inselaciune, cu Nati Meir in stare de arest.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























1627 vizualizari

  • +4 (4 voturi)    
    doar inRomania! (Marţi, 28 august 2012, 14:13)

    dandra [utilizator]

    cu putine exceptii, nu cred ca tara asta a vazut un sarlatan mai mare ca asta.
    cand te gandesti ca a canditat la presedentie te face sa te intrebi incotro se indreapta tarisoara asta.
    un sarlatan, un falsificator, un marsav care nu a muncit o singura zi in viata lui; tot ce a indragit el a fost banii altora
    sper sa faca foarte multi ani de puscarie, go go go
  • +2 (2 voturi)    
    Mai avem (Marţi, 28 august 2012, 15:47)

    VictorS [utilizator]

    Gigi Becali este tot pe aceiasi zona...

    In fapt parlamentul e PLIN de ei, toate partidele sunt 'impanate' cu excroci de extrem de joasa speta.
    Asta e unu deja celebru si extrem de prost.
    Si daca te intrebi cum naiba asa prost si a si ajuns la cel mai inalt nivel din Romania, poti sa te mai intrebi odata si vei realiza de fapt ce se intampla in politica romaneasca.

    Daca nu esti excroc, hot, criminal si nu ai destule in spate cat sa fi santajabil ai face bine sa nu te bagi in politica.
    • 0 (0 voturi)    
      nici Becali nu e usa de biserica dar.. (Marţi, 28 august 2012, 17:02)

      vlad21ro [utilizator] i-a raspuns lui VictorS

      Becali a facut si lucruri bune in comparatie cu hotzomanul asta de Neti Meir. Becali a cumparat o casa unui copil ramas orfan ce locuia cu bunica lui batrana si neputincioasa intr-un bordei prabusit. Au mai fost astfel de acte de caritate, lucru rar intalnit in scena politica. Din punctul meu de vedere Becali si-a mai spalat pacatele cu astfel de fapte bune. neti Meir probabil i-ar fi promis batranei ca ii ofera un job bine platit in israel in schimbul pensiei.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by