AUDIO VIDEO Perchezitii DNA la Inspectoratul de Stat in Constructii dupa ce institutia s-a retras ca parte civila din dosarul de coruptie Trofeul Calitatii​

de A. Biro     HotNews.ro
Miercuri, 23 mai 2012, 18:30 Dosare Anticoruptie


Procurorii DNA au ridicat miercuri 23 mai documente de la Inspectoratul de Stat in Constructii. Cercetarile DNA la ISC vin dupa ce seful institutiei a semnat o adresa prin care inspectoratul renunta la calitatea de parte civila in dosarul de coruptie Adrian Natase - Trofeul Calitatii. Reamintim ca in acest dosar fostul premier Adrian Nastase a fost condamnat pe fond la doi ani de inchisoare cu executare.

UPDATE 2  Intr-o declaratie pentru Romania Libera, Balaban-Grajdan recunoaste ca, in urma cu cativa ani, el personal a dus documentele la DNA, care au stat la baza inculparii lui Nastase. " Atunci eu am fost unealta pentru ca eu am dus documentele la DNA care l-au incriminat pe domnul Nastase. Acum, am trimis din propria initiativa adresa la Inalta Curte pentru ca trebuia sa-mi repar cumva greseala de atunci. Nu m-a pus nimeni, am facut-o din propria initiativa" ne-a declarat Balaban

UPDATE: "Pot sa va confirm ca procurorii DNA s-au prezentat la ISC si au ridicat documente privind dosarul Trofeul Calitatii", a declarat Paul Racovita purtator de cuvant al Inspectoratului de Stat in Constructii

PAUL RACOVIŢĂ ISC despre perchezitiile DNA by Biro Attila

La termenul de miercuri, 23 mai, ISC a transmis o adresa prin care instiinteaza completul de cinci magistrati ai Curtii Supreme ca renunta sa se constituie parte civila.

La patru zile dupa ce a fost numit in functie Constantin Grajdan ,seful Inspectoratul de Stat in Constructii, a semnat o adresa prin care institutia se retrage ca parte civila din dosarul de coruptie al lui Adrian Nastase

Inspectoratul de Stat in Constructii a depus miercuri, 23 mai, o adresa semnata de Constantin Adrian Balaban Grajdan (seful ISC) prin care instiinteaza instanta ca nu se constituie ca parte civila in dosarul de coruptie Trofeul Calitatii. ISC spune ca nu s-a constitutit in parte civila deoarece raportul de expertiza contabila nu ar fi constatat vreun prejudiciu pe care institutia sa fie nevoita sa-l recupereze.



Raportul de expertiza la care face referire seful ISC in adresa inainta instantei care judeca dosarul de coruptie al lui Adrian Nastase a fost realizata inca din 2011. Vezi mai jos adresa trimisa de Constantin Adrian Balaban Grajdan (seful ISC).
document2012-05-22-222657







Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























8688 vizualizari

  • +71 (77 voturi)    
    ce ma, ii firma lu tactu? (Miercuri, 23 mai 2012, 18:32)

    nicubila [utilizator]

    pe banii cui semnezi tu ca nu mai esti parte civila?

    muma'n cur de hotii!!
    • -29 (39 voturi)    
      penibil (Miercuri, 23 mai 2012, 19:05)

      cosminrs [utilizator] i-a raspuns lui nicubila

      ma distreaza ca atunci cand au venit cu " nu exista prejudiciu" cu vanzarea flotei astia de la DNA au tacut... a stai.. a existat prejudiciu dar chiar DNA a hotarat ca nu e..
      • +30 (30 voturi)    
        penibil? (Miercuri, 23 mai 2012, 19:48)

        sucaa [utilizator] i-a raspuns lui cosminrs

        pe mine ma distreaza omisiunile informatiei pe care o dai.
        in primul rand atunci a fost o comisie de experti care au calculat prejudiciu nu cei de la dna si nu seful ISC dupa 2 zile de la instalare.
        in al doilea rand, pe actele de vanzare a fost semnatura lui vacaroiu, nu a lui basescu.
        altfel spus, si atunci poate au vrut sa salveze un psd-ist. nu?:))
        acum o sapatamana faceam comparatie cu ungaria lui orban, dupa ultimile zile deja s-a ridicat stafeta, cred ca incep sa compar cu rusia lui putin.
        voi nu vati seama ce pericol ne paste cu astia? voi chiar nu vedeti? sau castigati destul pentru aceste postari?
        • +26 (26 voturi)    
          Mi-am amintit... (Miercuri, 23 mai 2012, 20:32)

          ics [anonim] i-a raspuns lui sucaa

          Gata!
          Mi-am amintit cum era pe vremea psd-ului!
          Mi-am amintit de ce vroiam sa plec din tara...
          ... dupa doar 4 zile de guvernare
          • +8 (8 voturi)    
            si eu mi-am amintit repejor (Joi, 24 mai 2012, 6:39)

            adyQ [utilizator] i-a raspuns lui ics

            si ce bine-mi pare ca am plecat deja...chia dupa ce am ajuns la cateva mii de km de casa ma gandeam ca mie dor de tara si m-as intoarce, intre timp lucrurile incep sa se aranjeze si acuma sincer nu traiesc pe viu ce se intampla in tara dar mi-a revenit acelasi sentiment de frustrare ca pe vremea lui oushor ca te fura, ti se arata ca te fura si iti fac in ciuda ca nu ai ce sa le faci, si intre timp am ajuns la concluzia ca nu exista nici o speranta in romania si trebuie sa ne adaptam la noile conditii, si mai dal incolo de dor de tara ca daca arunci un ochi peste presa din romania iti trece repede :)
        • -5 (9 voturi)    
          nu domnule.. (Miercuri, 23 mai 2012, 22:14)

          cosminrs [utilizator] i-a raspuns lui sucaa

          nu sa salveze un PSD'ist... Un FSN'ist.
          Si asta am zis si eu.. CUm a fost numit Morar la DNA.. a aparut comisia care a hotarat ca nu exista nici un prejudiciu.
          Dar tu nici daca te lovesti de pragul de sus nu vezi ca ar trebui sa te apleci.
          • -7 (7 voturi)    
            sa nu ma intelegi gresit (Joi, 24 mai 2012, 1:28)

            cosminrs [utilizator] i-a raspuns lui cosminrs

            Il vreau pe Nastase in puscarie pentru vreo 20 de ani. Il vreau pe Iliescu langa el. Dar mai ii vreau langa ei si pe Basescu. Nici unul nu e mai prejos ca altul. Doar ca ultimul se da acuma anticomunist si antifesenist... FSN care e fostul nume al partidului lui.. Pai na.. ce sa mai zic.
            • +4 (4 voturi)    
              se vede clar ce vrei (Joi, 24 mai 2012, 10:31)

              sucaa [utilizator] i-a raspuns lui cosminrs

              il vrei pe nastase dupa gratii dar contesti expertii care au stabilit prejudiciu. vorba ta: Pai na.. ce sa mai zic? :)
              voi postacii uslasi aveti un fix: basescu. tot ce vine de la el decretati fara niciun argument ca nu este bine. contesti expertiza facuta in 2008 prin simplu motiv ca la dna era Morar. asta este tot argumentul tau.
              nu conteaza ca Morar a fost apreciat pe plan extern foarte mult, si aia sunt platiti de base, conteaza doar ce spun latrinele lui felix ca morar este omul lui base. evident, conteaza ce spune un turnator al propriei familii. niciun argument sa sprijine afirmatia, dar ce conteaza, tu ti-ai spus punctul de vedere, nu?:)
              m-am saturat de insinurarile fara argumente, tu nu?
              de bine de rau in pdl, cand boc era premier, n-a intervenit NIMENI sa-l salveze pe omul lui de la cluj. dovada ca si acum este dupa gratii. in usl, la doua zile dupa instalare deja intervin in procesele membrilor sai. si voi tot o mai tineti cu fsn-ul? chiar nu vedeti lucrurile evidente?
              tu nu vrei niciun nastase dupa gratii, tu ai un fix basescu. si daca iese ponta cu pistolul in piata si incepe sa execute opozantii lui tu o sa invoci fsn-ul antic. ai ochelari de cal si nu mai poti sa cantaresti faptele. nu, chiar nu te inteleg gresit. ai spus-o singur, contesti expertiza de la dosar dar il vrei condamnat. mai clar de atat chiar nu se poate :)
              eu m-am lovit de mult de pragul de sus, si cu constantinescu si cu pnl. i-am votat din 91 pana in 2004. dar nu ma asteptam la o asemenea deziluzie. in schimb tu vad ca stai aplecat si inghiti orice spune felix. daca elimini toate soparlele aruncate de felix in media ai sa reusesti sa te ridici un pic. pana atunci, nu incerca sa mai manipulezi pe aici ca nu tine.
              • 0 (0 voturi)    
                mai greu cu ganditul nu? (Joi, 24 mai 2012, 17:29)

                cosminrs [utilizator] i-a raspuns lui sucaa

                nu contest nici un prejudiciu.
                contest comisia de la DNA care a stabilit ca nu exista prejudiciu in cazul lui Basescu. Asta contestam.
                Si acolo a existat prejudiciu, dar cum a fost pus Morar cum a disparut prejudiciul. Stiu.. uitati repede astea.
                Nu imi abera pe cine apar si pe cine nu pentru ca habar nu ai de mine nimic. Ma leg de ce spui punctual pentru ca nu am stat ore la povesti sa stiu ce ai in cap.
                Da.. o sa invoc FSN'ul pentru ca e invocat de altii. Si chiar cred ca toti cei din FSN ar trebui sa iasa din politica.
          • +2 (2 voturi)    
            iar maskirova cosmin? (Joi, 24 mai 2012, 10:53)

            curios [anonim] i-a raspuns lui cosminrs

            iar solda in ruble? tot din echipa lui Hrebe? A. Nastase nu a fost condamnat pt. prejudiciul adus ISC ci pt. folosirea banilor pt. campanie. B. Pt.prejudiciu a intrat Jianu si cei ce au furnizat banii. Deci [la limita] scapa Jianu. C. Iar documentul lui Balaban poarta o singura semnatura: a sa. D. Pana se va dovedi smenul, scapa Nastase, iar colonelului in rezerva Balaban nu i se poate pensia (o primi si ceva bonus?). Poate si o mica condamnare cu suspendare si inaintarea la general-maior?
      • +5 (9 voturi)    
        M-ati disperat (Miercuri, 23 mai 2012, 21:50)

        tudor74 [utilizator] i-a raspuns lui cosminrs

        M-ati disperat cu flota ! Stii macar despre ce era vorba ? Aia era o flota de nave in doc uscat, construite de nea Nicu in prostia lui, nave care nici macar nu puteau ancora in nici un port din RO pt ca adancimea apei in port era mai mica decat coca vaselor.

        Deci, o flota de vase inutilizabile de statul roman, o flota care ruginea in docuri uscate, o flota care costa statul roman in loc sa aduca bani.

        Flota flota flota ! Altceva ce mai stiti ?
        • -2 (6 voturi)    
          de aia circula inca (Miercuri, 23 mai 2012, 22:12)

          cosminrs [utilizator] i-a raspuns lui tudor74

          doar ca circula sub alte pavilioane si alte nume?
          Da.. nu prea ancorau in Romania.. ai dreptate.. dar duceau marfuri prin alte parti sub pavilion romanesc.. si nu aduceau pierderi.
          • +5 (5 voturi)    
            Serios? (Joi, 24 mai 2012, 8:51)

            Niko [anonim] i-a raspuns lui cosminrs

            Poti sa ne arati foaia aia contabila de unde reiese ca nu aveau pierdere?

            Si in caz ca ai probleme sa intelegi ce scrie, omul spunea ca nu puteau ancora in nici un port din RO.
            • 0 (0 voturi)    
              putem specula (Joi, 24 mai 2012, 10:53)

              ete [anonim] i-a raspuns lui Niko

              putem specula ca au avut grija sa nu para profitabile in acte. Au pregatit terenu ca sa zic asa, sa para neperformate, dupa care le-au vandut pe sume derizorii in schimbul unor comisione nedeclarate, evient..
              Nu e greu de pus cap-la-cap, este greu de dovedit, mai ales atunci cand nimeni nu vrea acest lucru.
            • 0 (0 voturi)    
              poti sa imi arati tu? (Joi, 24 mai 2012, 17:32)

              cosminrs [utilizator] i-a raspuns lui Niko

              foaia aia contabila unde spune ca aveau pierderi?
              Si in caz ca ai probleme.. flota comerciala romaneasca se plimba mai mult prin alte parti decat prin marea neagra dar e greu sa citesti.. nu?
              Dai un minus si speri ca nimeni sa nu citeasca ce vrei tu sa ascunzi si te'ai scos.. poti sa minti cat vrei. Ai probleme in ce am scris eu si nu poti citi si intelege?
        • 0 (0 voturi)    
          Flota a vandut-o Vacaroiu (Joi, 24 mai 2012, 11:48)

          cristian [anonim] i-a raspuns lui tudor74

          Inainte de a vorbi de starea navelor acestea au fost vandute de F.P.S. Emil Dima si sub semnatura lui Nicolae Vacaroiu. Postacii o tin langa bazandu-se pe faptul ca bizonimea nu mai tine minete. Propaganda fara nici o legatura cu realitatea.
    • +49 (53 voturi)    
      Votati USL! Sa se faca dreptate! (Miercuri, 23 mai 2012, 19:11)

      AnticoruptieinRomania [utilizator] i-a raspuns lui nicubila

      Monica Macovei a spus-o cu subiect si predicat ca guvernul MRU a cazut ca Adrian Nastase si Dan Voiculescu sa scape de zeghe.
      Parlamentarii puterii au fost cumparati la bucata si cei doi penali, Nastase si Felix, au fost cei care au dat acesti bani.
      Romani, tot ce s-a realizat bun in justitie in 7 ani de zile este sters de Ponta care si-a numit oameni care sterg urmele in dosarul mentorului sau, Adrian Nastase. E cumplit, revoltator si odios ce se intampla!
      Daca nu vom reactiona decat pe forumuri vom ajunge intr-o zi sa plecam de bunavoie din tara pe care o iubim atat de mult.
      Sa ne unim, sa ne adunam toti oamenii de bine din tara asta si sa iesim in strada sa aparam democratia Romaniei care este calcata in picioare de Ponta si USL!!!
      • +12 (12 voturi)    
        Subscriu (Miercuri, 23 mai 2012, 21:36)

        Cocolina [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

        Sper,cred,sper,ca diaspora sa fie alaturi de romani!Eu cat voi trai am sa lupt,am sa iau atitudine,eu nu tac!!!La fel cum am facut din 90' incoace.Romania,trezeste-te!!!
        • +6 (6 voturi)    
          Diaspora (Joi, 24 mai 2012, 3:10)

          Rosu Claudiu [anonim] i-a raspuns lui Cocolina

          Nu reprezint diaspora, dar fac parte din ea si vreau sa spun ca dupa ce am vazut bomba din dosarul Trofeul Calitatii imi vine sa ma intorc maine acasa sa sparg niste capete si niste geamuri la cateva cladiri din Bucuresti.
      • +9 (11 voturi)    
        Gretos (Miercuri, 23 mai 2012, 22:02)

        Cocolina [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

        Imi iubesc tara,am votat intotdeauna nu pt un kg de faina si unul de zahar...intotdeauna m-am gandit ce le voi spune copiilor mei ,cum ii voi privi in ochi cand ma vor intreba eu ce am facut pentru viitorul lor?Ma simt frustrata,neputincioasa,la fel ca multi dintre noi,cei care chiar am sperat sa schimbam ceva in bine in tara asta,am muncit si muncesc pt a-mi castiga painea,in timp ce milioane de trantori traiesc de pe o zi pe alta,cu ajutorul unor gunoaie care dupa 1990 au mizat pe ignoranta lor,si cu votul lor au putut fura si cioparti aceasta tara.
        Nu mai am acum sperante...rusine,rusine,rusine!
    • +2 (2 voturi)    
      votati! (Joi, 24 mai 2012, 10:54)

      pragmatic [anonim] i-a raspuns lui nicubila

      votati USL si veti vedea numai din astea, ba si mai si!
  • +53 (55 voturi)    
    uslsint coruptii Romaniei (Miercuri, 23 mai 2012, 18:34)

    ElGreco [utilizator]

    Devine interesant, nu? usl-istilor vai de mama voastra ....
    • +28 (30 voturi)    
      doar favoruri (Miercuri, 23 mai 2012, 19:12)

      Raja Jaja [anonim] i-a raspuns lui ElGreco

      ... vai si de mama noastra :) ...
  • +56 (58 voturi)    
    A venit mafia (Miercuri, 23 mai 2012, 18:36)

    mariage [utilizator]

    La butoane.
  • +58 (60 voturi)    
    viitor de aur.. (Miercuri, 23 mai 2012, 18:37)

    pehash [utilizator]

    daca ii schimba pe Kovesi si Morar o sa renunte noii 'procurori' la toate dosarele de coruptie ale uslasilor?
    • +27 (29 voturi)    
      Ai vreun dubiu?! (Miercuri, 23 mai 2012, 18:44)

      , AlwaysToTheRight, NeveRed! [utilizator] i-a raspuns lui pehash

      Eu nu!
  • +27 (29 voturi)    
    Iata de ce (Miercuri, 23 mai 2012, 18:38)

    nano2k [utilizator]

    Iata de ce atata graba cu motiunea de cenzura, iata de ce era important sa faca ei epurarile just-in-time.
  • +28 (30 voturi)    
    se reintorc minunatele vremi ale (Miercuri, 23 mai 2012, 18:41)

    PSD-erbedeul [utilizator]

    se reintorc minunatele vremi ale neo-comunismului cu fata inumana promovat de Iliescu KGBistovici si ai sai alogeni !
  • +23 (27 voturi)    
    :) (Miercuri, 23 mai 2012, 18:47)

    Xorciser [utilizator]

    Comunistii tot comunisti raman, insa timpurile se mai schimba. Nu mai poti trata statul ca pe tarlaua proprie.
  • +6 (14 voturi)    
    suntem noi majoritatea (Miercuri, 23 mai 2012, 18:47)

    Dupa blocurile gri [anonim]

    Pai dupa 8 ani ce documente sa mai ridice?
  • +28 (30 voturi)    
    nesimtire fara margini (Miercuri, 23 mai 2012, 18:49)

    octavian4 [utilizator]

    Acum 5 zile a fost schimbat seful ISC. Azi retrage ISC din proces. E ceva anormal? Se astepta cineva la altceva? O sa fie jalee...
    • +13 (13 voturi)    
      completare (Miercuri, 23 mai 2012, 19:34)

      completare [anonim] i-a raspuns lui octavian4

      " La termenul de azi, juriștii Inspectoratului de Stat în Construcții (ISC) au decis să se retragă din dosar, pe motiv că instituția nu a suferit niciun prejudiciu. În urma acestui anunț, potrivit TVR Info, DNA a decis să percheziționeze sediul ISC pentru a ridica documente ce privesc dosarul Adrian Năstase.
      În prima ședință a Guvernului, premierul Victor Ponta a decis transferarea ISC din subordinea ministerului Dezvolării în coordonarea Executivului. Pe 18 mai, a schimbat conducerea cu Constantin Grăjdan, colonel în rezervă care a mai deținut acestă funcție, pentru nouă luni, în guvernul PDL - PSD."
  • +24 (28 voturi)    
    Comment sters de user (Miercuri, 23 mai 2012, 18:49)

    polonyca [anonim]

  • +29 (31 voturi)    
    Guvernul infractor (Miercuri, 23 mai 2012, 18:51)

    Trojan.H [utilizator]

    Primul lucru pe care l-a facut Ponta dupa numirea sa a fost sa treaca ISC in subordinea sa. Dupa 3 zile a demis-o pe cea care era la conducere. Dupa 5 zile l-a numit sef pe un om de-al lor. Iar astazi, dupa ce a facut disparute probele, respectivul vine si spune ca institutia nu a fost prejudiciata, astfel incit procesul nu are obiect.
    E asta guvern mafiot sau nu?
  • +29 (31 voturi)    
    e prea de tot (Miercuri, 23 mai 2012, 18:57)

    lucianst [hotnews.ro]

    De-asta nu voiam sa vina PSD la guvernare.
    • +11 (11 voturi)    
      pielea lui Balaban Grajdan (Miercuri, 23 mai 2012, 20:00)

      pielea lui Balaban Grajdan [anonim] i-a raspuns lui lucianst

      Cam transpirat si imbujorat era Balaban Grajdan asta! Nu cred ca e prea bine in pielui lui!
  • +24 (26 voturi)    
    Comment sters de user (Miercuri, 23 mai 2012, 19:00)

    polonyca [anonim]

  • +27 (29 voturi)    
    Bravo Ponta! (Miercuri, 23 mai 2012, 19:04)

    mircea [anonim]

    Guvern cinstit zici?Cinstit pe dracu!
  • +29 (31 voturi)    
    Incredibil! (Miercuri, 23 mai 2012, 19:05)

    dj bruno [utilizator]

    Nu-mi vine sa cred ca se poate intampla asa ceva in 2012! Ne intoarcem cu pasi repezi spre trecutul tulbure al guvernarii PSD! Acest mascarici de prim ministru desconsidera o tara intreaga pentru telurile sale marunte si meschine! De ce tace societatea civila?
  • +21 (25 voturi)    
    Sa nu iesim din UE! (Miercuri, 23 mai 2012, 19:10)

    sa nu iesim din UE! [anonim]

    Am impresia ca Nastase si Ponta doresc sa iesim din UE!!!! Romania se afla sunb MCV!!! UE le sta in coasta!! De la inceput Nastase si ai lui nu au vrut sa intram in UE!!!
    • +8 (8 voturi)    
      ba cred ca se scutura UE de Ro (Miercuri, 23 mai 2012, 19:39)

      ned [anonim] i-a raspuns lui sa nu iesim din UE!

      cred ca se scutura UE de noi....suntem o tara de mana a treia plina de coruptie...vom intra intr-un "schengen" mafiot sovietic..cu Belarus, Ukraina, etc..s-a terminat aventura europeana si occidentala..a spus-o si Marga de altfel....
  • +22 (24 voturi)    
    iar creste euro! (Miercuri, 23 mai 2012, 19:15)

    iar creste euro! [anonim]

    La astfel de vesti iar creste euro!!!! Romani sa va ajunga ce va da Ponta si USL!!!!
  • +22 (24 voturi)    
    trist... (Miercuri, 23 mai 2012, 19:17)

    menandy [utilizator]

    ...e trist tot ce se intampla...nu mai avem nicio sansa ???
    • +15 (15 voturi)    
      Ba da! sa iesim la vot si apoi in strada! (Miercuri, 23 mai 2012, 19:46)

      AnticoruptieinRomania [utilizator] i-a raspuns lui menandy

      Sa ne facem singuri dreptate, caci pe Traian Basescu l-am injurat toti cand ne spunea ca mafia sta la masa cu guvernul!
  • +10 (10 voturi)    
    in fara de Grajdan (Miercuri, 23 mai 2012, 19:30)

    ribelalu [anonim]

    nimeni nu a stiut de aceasta adresa (in afara de cei care l-au numit special acolo). nu este trecuta prin registratura. practic, este emisa de grajdan, pe persoana fizica.
  • -14 (14 voturi)    
    absolut corect (Miercuri, 23 mai 2012, 19:33)

    gimini [utilizator]

    Absolut corect, procesul oricum era o facatura infecta. Inainte sa intre Nastase la inchisoare e cazul s-o faca Base (flota + furtul alegerilor din 2009), Videanu (borduri), Prigoana (gunoaie), Elena Udrea (ALRO + afaceri imobiliare + delapidare) etc. etc. etc.
    • +7 (7 voturi)    
      Corect (Miercuri, 23 mai 2012, 20:06)

      Trident [utilizator] i-a raspuns lui gimini

      Corect ar fi sa-ti fie rusine prietene dar se pare ca esti dupa chipul si asemanarea celor pe care-i sustii.
    • +6 (6 voturi)    
      Corect (Miercuri, 23 mai 2012, 20:06)

      Trident [utilizator] i-a raspuns lui gimini

      Corect ar fi sa-ti fie rusine prietene dar se pare ca esti dupa chipul si asemanarea celor pe care-i sustii.
    • +8 (8 voturi)    
      fapte, nu vorbe (Miercuri, 23 mai 2012, 21:15)

      IoanaDC [utilizator] i-a raspuns lui gimini

      Sa instrumentati dumneavoastra aceste cazuri? Sa strangeti probe, sa intocmiti dosare, sau sa sesizati autoritatile in drept, sa va adresati instantelor? Asa, din vorbe si insinuari, e usor de facut "dreptate".

      Deocamdata Nastase a fost deja condamnat in prima instanta, asa ca nu mai vorbim de simple aluzii, si acum se foloseste de toate tertipurile posibile pentru a impinge pronuntarea solutiei definitive dincolo de termenul de prescriptie.
    • +2 (2 voturi)    
      Furtul alegerilor (Joi, 24 mai 2012, 0:56)

      Vizitiul [utilizator] i-a raspuns lui gimini

      Alea cu camioanele de probe zici? :)
  • +19 (19 voturi)    
    Apel (Miercuri, 23 mai 2012, 19:38)

    Trident [utilizator]

    Fac apel la mass-media, la societatea civila, la tot romanul de buna crerdinta.
    Fratilor DESTEPTAREA. Lucrurile sunt extrem de grave, mult mai grave decat par. Ne vom pierde libertatea ( atat cat mai este) si vom ajunge din nou sub influenta ,,binefacatoare" a Rusiei.
    Fac apel la presedintele Romaniei, in opinia mea singurul care mai poate face ceva in acest moment. Fac apel la Mihai Razvan Ungureanu, la toti intelectualii romani.
    Actionati. Acum. Pentru ca anul viitor va fi prea tarziu. Nu veti mai putea face nimic.
    Natiune romana trezeste-te altfel iti vei pierde viitorul pe timp mediu si lung.
    Pensionari ! Nu va determinati copii si nepotii sa paraseasca tara! Nu votati USL!! Nu va vindeti tara si copii pentru niste procente in plus la pensie. Veti ramane singuri intr-o tara trista.
    • -12 (12 voturi)    
      mars! (Miercuri, 23 mai 2012, 20:00)

      un [anonim] i-a raspuns lui Trident

      Hai valea...luati-i pe basescu, boc, udrea si restul de oameni cinstiti portocalii.
      • +11 (11 voturi)    
        La stanga (Miercuri, 23 mai 2012, 20:22)

        mujic [anonim] i-a raspuns lui un

        Sa te duci tu! Ia-ti coruptii si pleaca la rusi. Lasa-ne pe noi sa ne crestem copii in democratie.
        Un milion cinci sute de euro????Si mai tupeu sa deschizi gura?
        • -7 (7 voturi)    
          bine (Miercuri, 23 mai 2012, 20:29)

          un [anonim] i-a raspuns lui mujic

          Stai linistit mai draga, m-am carat de mult.
          Acum astept sa ma intorc iar va invit pe voi sa va luati talpasita.
          Dupa cum spuneam, luati-i pe portocalii si pe votantii lor.
  • +14 (14 voturi)    
    au venit coruptii la putere (Miercuri, 23 mai 2012, 19:58)

    alex [anonim]

    ne dau cu 7 ani un urma acesti monstri
    a venit clica de,corupti si securisti la putere
    votati-i ca o sa va dea pensie municipala!
  • +7 (9 voturi)    
    liberali, va place? (Miercuri, 23 mai 2012, 21:11)

    IoanaDC [utilizator]

    Ma adresez sustinatorilor USL cu mai mult de 8 clase, care pot sa inteleaga implicatiile acestui act. In special, ma adresez liberalilor, tarati intr-o alianta cu PSD de catre Crin Antonescu, nevoiti sa inghita in sec privind cum partidul lor de dreapta este copartas la reinstaurarea socialismului, la achitarea lui Adrian Nastase, totul in schimbul promisiunii unui vis frumos, cum ca Antonescu va fi viitorul presedinte.

    Am doar acteva intrebari pentru acestia- va place ce se intampla? sunteti de acord cu aceasta evolutie pe scena politica? Credeti ca Bratienii ar consimti la toate aceste masuri luate sau acceptate de Crin Antonescu pentru a-si vedea visul cu ochii (vis care oricum nu se va indeplini, ca PSD-isti nu sunt prosti)?

    Treziti-va pana nu e prea tarziu. Altfel, dupa alegeri PSD va mananca cu fulgi cu tot, si USL va deveni PSD.
    • -4 (6 voturi)    
      de acord cu tine.. dar vezi.. e o problema (Miercuri, 23 mai 2012, 22:04)

      cosminrs [utilizator] i-a raspuns lui IoanaDC

      nu ne place nici de partea cealalta de FSN care si'a luat numele de PDL acuma si brusc a trecut in dreapta?
      Sincer ca daca pleaca Basescu cu obsesia lui de putere si control, Udrea si Anastase.. cu restul se mai poate discuta..
      Ioana.. sa ajunga gretosul ala de Voiculescu sa aiba mai multa incredere decat Basescu.. chiar insprea sa ceva ne impinge nebunul asta?
      Hai sa ne intalnim la mijloc.. Ii lasati pe ailalti in plata domnului si mai vorbim.
      Ca pana la urma Basescu a vandut flota, dar nu a facut nici un prejudiciu primul...
  • +6 (6 voturi)    
    urmeaza! (Miercuri, 23 mai 2012, 21:35)

    ave [anonim]

    numirea rodicai stanoiu in locul lui daniel morar la DNA, amarie in locul lui kovesi si asa mai departe
    Amariei a decedat?nu sant sigur scuzati gasesc ei pe altul echivalent.
  • +6 (6 voturi)    
    Cusuta cu ata rosie (Miercuri, 23 mai 2012, 23:19)

    Georgian [anonim]

    Vai saracul...are mustrari de constiinta ca i-a fost umplut portofelul cu ceva consistent sau pentru ca vrea doar sa se puna bine cu noua putere?
  • +6 (6 voturi)    
    Urata poveste (Miercuri, 23 mai 2012, 23:23)

    Valentin [anonim]

    Nici nu au venit astia la putere si deja o fac numai asa cum ei stiu....insa au cam ramas in urma cu tehnologia si cu promovarea informatiei...au impresia ca daca se imbraca frumos si au discursuri de 10 ori pe zi la antene ..poti sa faci ce vrei si nimeni nu te scoate la raspundere! Vor fi trasi la raspundere la parlamentare, parerea mea....
  • +9 (9 voturi)    
    USL ia premiul cel mare (Miercuri, 23 mai 2012, 23:26)

    Sandu Gherghel [anonim]

    Trofeul calitatii se indreapta catre partidul cu cele mai multe calitati USL. Hai cu ministrii educatiei!
  • +3 (3 voturi)    
    Comment sters de user (Joi, 24 mai 2012, 10:05)

    Erasm [anonim]

  • +3 (3 voturi)    
    Perchezitii la ISC (Joi, 24 mai 2012, 10:11)

    ionita [anonim]

    Miscarea a fost gindita :-s-a trecut ISC in subordinea lui Ponta;s-a facut curat in acte,s-au distrus ,or se pastreaza pentru mai tirziu ???.
    Au pus pe scaunul ISC unul santajabil sau fara coloana vertebrala si la termen i-au lasat pe procurori fara subiect.
    Putregaiul este in interiorul justitiei nu-i pe strada si mai vreti dreptate in Romania ???.
  • +2 (2 voturi)    
    Rusine Ponta! (Joi, 24 mai 2012, 10:57)

    mihai69 [anonim]

    Halal ...guvern!! Ponta@Co.,Incearca sa -i salveze fundul lui Bombonel! Ponta are de platit datorii sefului sau A.Nastase.Ma uit cu jena si cu scarba la acest politician si fost premier,Adrian Nastase.Sper sa il condamne definitiv . Ne-am saturat de acest show de prost gust!
  • +2 (2 voturi)    
    nu acceptati sa se intoarca jaful (Joi, 24 mai 2012, 11:06)

    doina [anonim]

    oricinr numai psd si felix nu. de ce ??? pentru ca aduc cu ei mafia de la cel mai inalt nivel care nu poate fi oprita de nimeni: felix, vantu, patriciu, nastase, hrebenciuc, mafia tiganeasca care se simte protejata sub psd, etc. oameni buni! ati uitat cum era in 2004? ati uitat ca societatea era una neocomunista in care nimeni nu avea curajul si dreptul sa vorbeasca, sa ia atitudine? pentru viitorul nostru si al copiilor nostri nu-i lasati la putere... alegeti ceva mai bine pentru noi .
  • +2 (2 voturi)    
    Blogary: (Joi, 24 mai 2012, 11:27)

    Als Ob [utilizator]

    Cronologia faptelor în cazul Ponta-Balaban-Grăjdan-ISC-Năstase:

    7 mai – Cabinetul Ponta depune jurământul.
    8 mai – prima şedinţă de Guvern condusă de Ponta. ISC trece din subordinea Ministerului Dezvoltării în cea a Guvernului, iar inspectorul general e numit şi demis de premier.
    11 mai – este demisă Ruxandra Carmen Berszan de la şefia ISC.
    18 mai (vineri) – Ponta semnează decizia de numire a lui Constantin Grăjdan în funcţia de inspector general al ISC. Decizia este publicată în aceeaşi zi.
    21 mai (luni) – prima zi de lucru a lui Grăjdan la ISC.
    22 mai (marţi) – Grăjdan semnează adresa către ICCJ prin care retrage Inspecţia din procesul lui Adrian Năstase şi susţine că nu există prejudiciu.
    22 mai – adresa e depusă în instanţă, oamenii lui Năstase împart presei copii.

    http://www.blogary.ro/2012/05/e-oficial-mafia-e-la-guvernare-guvernul-intervine-in-stil-mafiot-in-justitie-ponta-trebuie-sa-si-dea-demisia/


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by