Omul de afaceri argesean Catalin Spataru, arestat pentru 20 de zile

de I.B.     HotNews.ro
Marţi, 6 martie 2012, 7:19 Dosare Anticoruptie


Omul de afaceri argesean Catalin Spataru, cercetat in dosarul privind un grup infractional suspectat de evaziune fiscala si spalare de bani prin care a fost produs un prejudiciu de aproximativ 20 de milioane de euro, a fost arestat pentru 20 de zile, in noaptea de luni spre marti, potrivit Mediafax.

Decizia de arestare preventiva pentru 20 de zile a lui Catalin Spataru a fost luata, in noaptea de luni spre marti, de catre Tribunalul Mehedinti, mandat de arestare preventiva fiind emis si pe numele unui barbat din Strehaia, Mihai Ion.

Omul de afaceri Catalin Spataru a asteptat la Tribunalul Mehedinti decizia magistratilor, impreuna cu avocatul sau, dupa pronuntarea sentintei fiind dus in arestul Inspectoratului Judetean de Politie Mehedinti.

La iesirea din Tribunalul Mehedinti, Spataru nu a facut nicio declaratie presei, dar le-a spus insa fratelui sau si rudelor care il asteptau "sa stea linistiti". Avocatul omului de afaceri, Bebe Dana, a declarat ca va formula recurs la decizia Tribunalului Mehedinti de arestare preventiva.

"Nu sunt indicii temeinice, (n.r. - pentru arestare), tocmai de aceea vom face recurs", a spus Bebe Dana. Celalalt babat care a fost arestat preventiv, Mihai Ion, din Strehaia, a parasit Tribunalul Mehedinti, dupa ce audierile s-au incheiat si nu s-a mai intors la pronuntarea solutiei, decizia judecatorului fiind asteptata de avocatul sau.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























429 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by