​HARTA DINAMICA a primarilor din marile orase anchetati de DNA sau trimisi deja in judecata

de Victor Cozmei     HotNews.ro
Vineri, 18 noiembrie 2011, 18:22 Dosare Anticoruptie


Sorin Apostu (Cluj-Napoca), Gheorghe Falca (Arad), Radu Mazare (Constanta), Cristian Poteras (Sectorul 6), Antonie Solomon (Craiova) sunt doar cativa din primarii marilor orase din tara care sunt cercetati de DNA in dosare de coruptie. La aceasta lista, se adauga mai nou si primarul municipiului Brasov, George Scripcaru, fata de care DNA a inceput cercetari preliminare pentru complicitate la luarea de mita. HotNews.ro a realizat harta primarilor din marile orase ale tarii care sunt cercetati de DNA sau care au fost trimisi deja in judecata.

  • Da click pe elementele de pe harta pentru a vedea informatiile


Vezi harta mare
Harta de baza ᅡ OpenStreetMap contributors, CC-BY-SA este oferita prin intermediul serviciului de cloud ArcGIS.com, serviciu oferit de ESRI.

George Scripcaru, primarul Brasovului, cercetat preliminar de DNA pentru posibila complicitate la luare de mita

George Scripcaru
Foto: Arhiva personala
George Scripcaru, primarul Brasovului si seful PDL Brasov, precum si prefectul Brasovului Ion Gontea sint cercetati preliminar de DNA, anunta TVR Info. Scripcaru ar fi cercetat pentru complicitate la luarea de mita.
Sursa citata sustine ca DNA a inceput cercetarile preliminare in cazul celor doi dupa disjungerea faptelor din dosarul in care seful Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Brasov, Ionel Spataru, a fost retinut de procurorii DNA pentru luare de mita.

Procurorul care l-a cercetat pe Ionel Spataru ar fi dispus, prin rechizitoriu, disjungerea cauzei fata de primarul si prefectul Brasovului si continuarea anchetei penale in cazul lor, sub acuzatia de complicitate la luare de mita.
George Scripcaru este vicepresedinte al PDL si presedintele organizatiei judetene Brasov a PDL.

Sorin Apostu - Primarul Clujului, cercetat de DNA si arestat preventiv pentru 29 de zile

Primarul Municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu (PDL), a fost arestat pentru 29 de zile in noaptea de 10 spre 11 noiembrie de magistratii Curtii de Apel Cluj, pentru infractiunea de luare de mita in forma continuata, tot atunci fiind arestat si omul de afaceri Calin Stoia.

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, este acuzat ca a primit 45.000 de euro de la administratorul unei firme de salubritate, Calin Stoia, care a fost si el arestat.

Sotia primarului municipiului Cluj-Napoca, Monica Undina Apostu, este si ea invinuita in acest dosar, fiind audiata aproximativ cinci ore de catre procurorii anticoruptie in cursul zilei de 9 noiembrie.

Sorin Apostu
Foto: AGERPRES
"In perioada 2010 - 2011, inculpatul Stoia Calin Mihai, in calitate de administrator al SC Compania de Salubrizare Brantner Veres S. A., a remis inculpatului Apostu Sorin, primar al municipiului Cluj-Napoca, suma totala de 188.760 lei, echivalentul a 45.000 de euro, cu titlu de mita. Stoia Calin Mihai a dat aceasta suma de bani pentru ca inculpatul Apostu Sorin sa ii favorizeze firma in obtinerea contractului de salubrizare a municipiului Cluj-Napoca si pentru ca acest contract sa se deruleze fara incidente. Ca urmare, la data de 28 iulie 2010, intre Primaria Cluj-Napoca si SC Compania de Salubrizare Brantner Veres S. A. a fost incheiat contractul de salubrizare pentru o perioada de 8 ani", a precizat DNA, intr-un comunicat.

In comunicat se mai spune ca "pentru a crea aparenta de legalitate a remiterii acestei sume de bani, suma de 188.760 de lei a fost achitata cu titlu de plata a unor contracte de consultanta juridica, incheiate fictiv intre firma beneficiara a contractului de salubrizare si Cabinetul de avocatura al invinuitei Apostu Monica Undina, sotia lui Apostu Sorin, in conditiile in care asistenta juridica aferenta acestor contracte este inexistenta".

Pe 11 noiembrie, PDL Cluj-Napoca l-a suspendat din partid pe Sorin Apostu.

Potrivit secretarului general al Partidului Democrat Liberal, Ioan Oltean, Sorin Apostu va demisiona din functia de primar al municipiului Cluj-Napoca daca Inalta Curte de Casatie si Justitie ii va respinge recursul, iar inlocuitorul sau va fi viceprimarul roman din partea PDL.

Dosarul "Fabrica de zahar" - Gheorghe Falca, Primarul Aradului

Primarul Aradului, Gheorghe Falca (PDL), e acuzat de procurori ca a primit mita sub forma unui schimb imobiliar mai mult decat avantajos (o vila pentru un apartament la bloc) pentru a-i ajuta pe doi oameni de afaceri sa obtina un teren din domeniul public al municipiului la un pret de peste trei ori mai mic decat cel real.

Gheorghe Falca
Foto: Agerpres
Un teren de 5,2 hectare, situat in zona centrala a Aradului, pe care fusese amplasata fabrica Zahar SA, a fost vandut de Consiliul Local firmei Elcon, in 2006, pentru circa 840.000 de euro. O zi mai tarziu, compania a vandut terenul pentru aproape 2,94 milioane de euro.

Procurorii sustin ca imobilul a fost subevaluat de comisia de negociere a Consiliului Local ca urmare a influentei exercitate de primarul Gheorghe Falca, care ar fi primit mita, de la patronii Elcon. Mai exact, spun anchetatorii, in martie 2005 Falca ar fi primit, in schimbul unui apartament de 90 de metri patrati la etajul noua al unui bloc vechi o casa de 242 de metri patrati, in centrul Aradului.

Falca a fost trimis in judecata la Tribunalul Arad pe data de 25 octombrie 2007, de atunci scurgandu-se 1431 de zile. De atunci si pana in prezent, s-au tinut 37 de termene de judecata.

Dosarul "Retrocedari ilegale" - Cristian Poteras, primarul Sectorului 6

Cristian Poteras
Foto: AGERPRES
Primarul sectorului 6, Cristian Poteras (PDL), este acuzat ca ar fi atribuit ilegal titluri de proprietate pentru 12 hectare de teren in Capitala. Printre beneficiari s-ar fi aflat si un var al sotiei edilului. La nivelul lui 2006, valoarea terenurilor retrocedate neintemeiat era de 58 de milioane de euro, sustin procurorii. Proprietatile au fost vandute ulterior, pentru circa 82 de milioane de euro.

Urmarirea penala in acest dosar a debutat pe 28 octombrie 2009, iar inculpatii au fost trimisi in judecata pe 2 martie 2011. Cristian Poteras este acuzat de abuz in serviciu contra intereselor publice, cu consecinte deosebit de grave (sase infractiuni diferite).

De la data trimiterii in judecata au trecut 221 de zile si s-au judecat 9 termene la Judecatoria Sectorului 6.

Dosarul "Retrocedarile ilegale" - Radu Mazare si Nicusor Constantinescu

Radu Mazare, in uniforma nazista
Foto: AGERPRES
O retea din care DNA spune ca face parte primarul Constantei, Radu Mazare (PSD), actualul presedinte al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, dar si alte 35 de persoane (angajati ai institutiilor publice, notari, oameni de afaceri, samsari de terenuri etc.) ar fi pagubit statul cu 114 milioane de euro prin retrocedarea ilegala a circa 100 de hectare de teren situat in Constanta.

Edilul Constantei, Radu Mazare, este acuzat ca s-ar afla in fruntea unui grup de 37 de persoane care ar fi pus la cale retrocedarea ilegala a circa un milion de metri patrati de teren in perioada 2002-2005.

Mazare a fost dat in judecata pe 25 octombrie 2008. De la acea data s-au scurs 1053 de zile si s-au judecat 23 de termene.

Dosarul "Mita de la PIC" - Antonie Solomon, primarul Craiovei

Primarul Craiovei, Antonie Solomon (UNPR, fost-PDL), este acuzat ca ar fi primit 50.000 de euro mita de la Cornel Penescu, unul dintre proprietarii lantului de hipermarketuri PIC. Banii ar fi fost platiti pentru a elibera autorizatia de constructie pentru un magazin PIC in Craiova, pe un teren aflat in litigiu, si pentru a conecta noul hipermarket la reteaua publica de transport in comun. Edilul a petrecut sase luni in arest preventiv, in perioada martie-septembrie 2010.

Antonie Solomon
Foto: Agerpres
Potrivit anchetatorilor de la DNA, in februarie-martie 2006, Antonie Solomon ar fi primit, in mai multe transe, suma de 40.000 de euro de la Cornel Penescu, pentru a emite o autorizatie de constructie ilegala pentru un hipermarket PIC. Anterior, cererea de autorizatie de constructie fusese respinsa de functionari din cadrul Primariei Craiova, intrucat exista un litigiu pe rolul instantelor judecatoresti.

Antonie Solomon a fost trimis in judecata pe 19 martie 2010. De atunci si pana acum au trecut 582 de zile si s-au judecat 28 de termene la tribunalul Arges, la Tribunalul si la Curtea de Apel Galati.

Antonie Solomon a fost arestat preventiv in 3 martie 2010, pentru luare de mita in forma continuata, uz de fals si fals intelectual. El a fost incarcerat la Penitenciarul Colibasi, iar in 7 iulie 2010 a fost transferat la Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati. Pe 10 martie 2010, Solomon a fost suspendat din functia de primar al Craiovei.

Dupa ce a fost eliberat, in 8 septembrie 2010, Curtea de Apel Galati i-a permis lui Antonie Solomon sa-si exercite in continuare mandatul de primar. Solomn a trecut de la PDL la UNPR.

Primarul Hunedoarei, liberalul Ovidiu Hada, trimis in judecata pentru atribuire ilegala de contracte

Primarul Hunedoarei, Ovidiu-Marius Hada (PNL), este cercetat de DNA pentru 10 infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor publice si 16 infractiuni de complicitate la infractiunile de conflict de interese. Potrivit rechizitoriului intocmit de procurori, Primaria ar fi incheiat contracte pentru achizitii publice, iar de o parte din sumele platite a beneficiat si o asociatie al carui presedinte este chiar tatal primarului.

Ovidiu Hada
Foto: Agerpres
Potrivit rechizitoriului intocmit de DNA, in perioada septembrie 2008 - iunie 2009, Primaria Municipiului Hunedoara a contractat mai multe achizitii publice de la doua firme controlate de catre Ioan Tiplea, inspectorul de specialitate la Compartimentul Achizitii Publice al Primariei.

De o parte din sumele platite de primarie a beneficiat si Asociatia Umanitara al carei presedinte este Hada Gligor, tatal primarului Hada Ovidiu Marius.

Potrivit DNA, achizitiile publice au fost incheiate in mod nelegal sub controlul direct al inculpatilor Hada Ovidiu Marius si Dan Robert Nicolae, primar, respectiv viceprimar al Primariei Municipiului Hunedoara.

Platile efectuate, in perioada septembrie 2008 - iunie 2009, de catre primar catre cele doua firme se ridica la 51.919 euro.  Pentru recuperarea prejudiciului, procurorii au dispus instituirea sechestrului asigurator asupra bunurilor imobile apartinand inculpatilor Tiplea Ioan si Hada Gligor.

Dosarul a fost inaintat pe 18 februarie spre judecare la Curtea de Apel Alba Iulia.

Primarul din Targoviste, Gabriel Boriga, judecat in dosarul unor locuri de joaca achizitionate la preturi supraevaluate

Primarul municipiului Targoviste, Gabriel Boriga (PDL), este acuzat de Directia Nationala Anticoruptie de abuz in serviciu contra interesului public in forma calificata. Boriga a fost trimis in judecata la Judecatoria Targoviste, dosarul fiind inregistrat pe 27 mai 2010.

Potrivit Jurnal de Dambovita, magistratii din Targoviste judeca daca edilul se face vinovat pentru prejudicierea bugetului public al Targovistei cu aproape 100.000 de euro, incasati de firma SC UTILEX CONSTRUCT SRL apartinand lui Gheorghe Simoiu, finul primarului Boriga, pentru locuri de joaca achizitionate la preturi supraevaluate.

Dupa trimiterea in jduecata, procurorii DNA au dispus instituirea sechestrului pe bunurile mobile si imobile ale primarului Boriga, ale finului sau Gheorghe Simoiu, patronul SC Utilex Construct SRL, si ale directorului Mihai Olaru.

Primarul din Targu Secuiesc, Racz Karoly - judecat pentru luare de mita in forma continuata

Racz Karoly
Foto: haromszek.szk.ro
Primarul municipiului Targu Secuiesc, Racz Karoly (PCM - Partidul Civic Maghiar), a fost retinut pe 11 martie de catre DNA, procurorii acuzandu-l de luare de mita, dupa ce ar fi primit primit 41.000 de lei de la administratorul unei firme care livra produse de cariera si balastiera, pentru derularea fara probleme a unui acord incheiat intre societate si primarie.

Potrivit unui comunicat de presa, procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul teritorial Brasov il cerceteaza pe Racz Karoly, primarul municipiului Targu Secuiesc, acuzat de luare de mita in forma continuata.

In perioada aprilie 2010- februarie 2011, primarul ar fi primit de la administratorul firmei, cu titlu de mita, suma totala de 41.000 de lei, astfel: cate 4.000 de lei lunar in perioada aprilie-octombrie 2010, 10.000 de lei in luna noiembrie 2010 si 3.000 de lei pe 17 februarie.

In plus, procurorii au organizat si un flagrant, cand s-a constatat ca Racz Karoly a mai primit 10.000 de lei de la denuntator.

In data de 12 martie, Tribunalul Covasna a dispus arestarea preventiva a lui Racz Karoly pe o durata de 29 zile. Pe 6 aprilie, Karoly a fost trimis in judecata, in stare de arest preventiv, pentru luare de mita in forma continuata. Pe 8 aprilie, Curtea de Apel Brasov a decis ca Racz Karoly sa fie cercetat in libertate. Magistratii au admis solicitarea primarului din Targu Secuiesc, Racz Karoly, de inlocuire a arestului preventiv cu masura obligarii de a nu parasi localitatea.

Primarul Racz Karoly se afla la primul mandat si a fost ales pe listele Partidului Civic Maghiar.

Pandele, primarul din Voluntari, acuzat ca i-a acordat ilegal lui Teia Sponte o autorizatie de constructie

Florentin Pandele
Foto: Agerpres
Primarul orasului Voluntari, Florentin Pandele (UNPR, ex-PSD), a fost trimis in judecata pe 23 decembrie 2008, pentru modul in care a emis o autorizatie de constructie pentru un imobil de opt etaje apartinandu-i lui Teia Sponte. Dosarul lui Pandele se judeca la Tribunalul Bucuresti si, pana in prezent, s-au judecat aproape 30 de termene.

Potrivit rechizitoriului procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), din analiza registrului de autorizatii de construire si a registrului de certificate de urbanism pe 2007 a Primariei Voluntari au fost revocate doua autorizatii. Una dintre acestea este autorizatia de constructie nr. 122 din 8 mai 2007, pentru un imobil de opt etaje amplasat pe un teren de 999,98 metri patrati, situat in orasului Voluntari, al carei beneficiar este Teia Sponte.

 In urma analizarii documentatiei care a stat la baza autorizatiei de construire nr. 122 au fost gasite ilegalitati comise de functionarii Primariei Voluntari. Mai precis, procurorii arata in rechizitoriu ca autorizatia 122 a avut la baza Hotararea Consiliului Local numarul 24/2007, "urmare a unei propuneri venite din partea Primariei Voluntari, decisa cu incalcarea dispozitiilor legale".

NOTA: HotNews.ro nu are pretentia de a fi realizat o harta completa, ci a inventariat cele mai mediatizate cazuri de primari cercetati sau arestati din ultimii doi ani. Cititorii ne pot semnala si alte cazuri de edili din mari orase care sunt cercetati sau sunt judecati in prezent.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























14771 vizualizari

  • +9 (9 voturi)    
    mda... (Vineri, 18 noiembrie 2011, 18:35)

    andrei [anonim]

    De pe harta rezulta ca Transilvania si Muntenia sunt foarte active in campul coruptiei... Moldova mai putin... Dar e doar o constatare pur statistica...
    • -1 (1 vot)    
      mda..ai uitat de moldoveanul Apostu (Sâmbătă, 19 noiembrie 2011, 11:23)

      vali [anonim] i-a raspuns lui andrei

      pe mine asa m-au invat la geografie, ca Focsani face parte din Moldova. Normal ca in Moldova nu prea sunt. Cauzele acestui fenomen sunt multiple : Moldova e asa de saraca ca nu mai ai ce fura, Sechelariu v-a furat tot ce s-a mai putut fura si nu in ultimul rand moldovenii au venit in Transilvania sa puna la cale jaful. Vezi cazul Apostu.
  • +12 (14 voturi)    
    Wow. Felicitari Hotnews! (Vineri, 18 noiembrie 2011, 18:41)

    roman [anonim]

    Super tare ideea! Fata de jurnalismul de doi bani de pe alte site-uri sunteti cei mai tari!

    Si acum se vede ca nu e doar un primar PDL arestat, ci mai multi si coruptia nu are culoare. Are doar pe Boc si Basescu care acum ii sprijina pe procurori sa gaseasca coruptii pe care PSD si PNL nu i-au gasit nici in 15 ani de guvernare!
    • 0 (0 voturi)    
      offf doamne! (Luni, 21 noiembrie 2011, 7:26)

      Vendetta [anonim] i-a raspuns lui roman

      Ia sa vedem cati dintre ei intra in puscarie, si la cati dintre ei se va pune sechestru pe avere...
  • +5 (7 voturi)    
    la Iasi? (Vineri, 18 noiembrie 2011, 18:49)

    marius [anonim]

    dar la noi la Iasi nu vine DNA-ul. Macar Scripcaru a facut ceva vizibil la Brasov, al nost Nichita toaca bani la greu, dar nu se vede mare lucru (doar spoiala de fatada, atit)! Toata lumea stie ca jumate intra in buzunarele lui si ale directorilor din primarie, care pe linga faptul ca sunt hoti, sunt si incompetenti. Dar probabil vor cadea niste capete si pe aici, speram.
    • -1 (3 voturi)    
      DNA Iasi a musamalizat dosarele de coruptie . (Sâmbătă, 19 noiembrie 2011, 10:50)

      livia [anonim] i-a raspuns lui marius

      Cunosc oameni exceptioinali care alaturi de Curtea d conturi a Romanie si de avocatul poporului din Iasi au instrumentat dosarele grele de coruptie impotriva primarului Simiraqd Constatntin si ale actualului primar Nichita,legat de SC Termo-Service SA Iasi.Dosarele au fost musamalizate ,inspectorii Curtii d econturi careau facut contraolele tematice dati afara ,iar reprezenatntii avocatului poporului din Isis intimidati ,bat in retragere,iar cei care au muncit la aceste dosare de coruptie au fost batuti,terorizati ei si familiille lor.LaIasi ,la DNA ca si la parchetul d epe langa triobunalul iasi sunt forsti turnatori ai securiattii ,in frunte cu bors mircea si altii asemeni lui ,indiviizi care se folosesc de gastile de cartier pentru a-i linisti pe anticorupti.Personal detin asemenea dovezi,dar pana cand mafia PDL- FSNista nu dispare din tara aceste dovezi sunt bine pastrate,iar oamenii protejati.
      • +1 (1 vot)    
        specimen subuman (Sâmbătă, 19 noiembrie 2011, 13:26)

        IonicaLip1312472574536 [utilizator] i-a raspuns lui livia

        mai specimen subuman, cine conduce Iasul PDL-ul? Poate daca stiau sa voteze si nespalatii nostri de moldoveni (sunt iesean si eu) altceva decat ciuma ROSIE arata altfel orasul nostru, dar la fiecare alegeri demonstram ca majoritatea iesenilor sunt inculti fara nici un simt politic si se complac in mocirla cultivata de PSD prin SIMIRAD si altii de-a lungul timpului.
        E adevarat, nici cu reprezentatii PDL de la Iasi nu mi-e rusine
        • 0 (0 voturi)    
          cenzurati un articol pt. ca este real (Sâmbătă, 19 noiembrie 2011, 15:46)

          liviau2005 [utilizator] i-a raspuns lui IonicaLip1312472574536

          si lasati insultele unui animalizat PDL la vedere?de servicile de termificare se ocupa vice primarii PDL.
  • +4 (4 voturi)    
    Hai ca a inceput sa-mi placa... (Vineri, 18 noiembrie 2011, 19:03)

    Vigilante [anonim]

    Chiar se doreste curatarea Romaniei de corupti si asanarea morala a societatii romanesti?
    Cred ca coruptia este este urmarea a faptului cum se face politica in Romania si nu numai. Din pacate in politica au intrat si intra oameni lipsiti de caracter, lacomi si incompetenti. Acestia sunt "oamenii noi" creati in "laboratoarele" comunismului or sunt doar niste frustrati care n-au avut acces, ei sau parintii lor, in prima linie a elitei comuniste?
    Dupa tot raul pe care l-a facut regimul Basescu-PDL, daca, cu ajutorul DNA si a celorlalte "organe" se reuseste macar "infricosarea" acestei haite de hiene lacome care este clasa politica si functionarimea de stat, Basescu va reusi sa faca ceva f. important in special pentru generatia de gineri care doreste sa paraseasca tara tocmai pentru ca sunt scarbiti de coruptia din tara.
  • +7 (7 voturi)    
    totul nu e decat o... (Vineri, 18 noiembrie 2011, 19:32)

    demaGOGU [anonim]

    reactie la refuzul categoric al Olandei: s-au primit "semnale" la cel mai inalt nivel ca nu isi vor flexibiliza pozitia indiferent de interventiile mai mult sau mai putin ..kosher( de ex ale oamenilor de afaceri olandezi stransi de oua de "autoritati")
    atentie insa s-au cerut(sic!) progrese i-re-ver-si-bile in ...JUSTITIE
    se anunta o lupta pe viata si pe moarte in 2012 cu bomba eu efect intarziat a lui Ilici and co. (plasare strategica ar spune unii rautaciosi!) care sunt judecatorii inamovibili!
    • -1 (1 vot)    
      Primarii sunt corupti pentru ca asa li se ordona. (Sâmbătă, 19 noiembrie 2011, 10:58)

      livia [anonim] i-a raspuns lui demaGOGU

      Ierarhic primarii sunt a treia spiota la caruta guvernului,ei executa ordinele venite de la guvern.Daca guvernul este corupt ,daca prefectul este un ticalos penal,atunci si primarii sunt asemeni celor care ii indurma si le coordoneaza bugetele.Veti observa ca cei mai corupti primari sunt ai PDL,printre ei sicativa PSD si un PNL-ist,asta asa de culoare.nici un primar nu ar fi nebun sa fie corupt si sa ia spaga doar pentru el, ca oricare alt subordonat se conformeaza ordinelor sefului,la noi in ultimii 2 ani,seful este rege la cotroceni,iar regina este matroana mare in guvern.Nu se va intampla nimic cu acesti primari ,deoarece [rocedurile de cerc etaqre penala,de instrumentare a dosarelor de corupti sunt tipic stalinisate,pornind chiar de la arstarile preventive, aresatri ce sunt praf in ochii Uniunii europene.Si Casuneanu costel a fost arestat ,apoi imediat eliberat pentru ca sa ni s eprezinte apoi probe ca spala bani murdari cu Basescu traian.
  • +5 (9 voturi)    
    Bravo HotNews (Vineri, 18 noiembrie 2011, 19:43)

    Daniels22026 [utilizator]

    Bun articol, excelente harti! Felicitari HotNews!
  • -5 (7 voturi)    
    corect, dar de ce oare? (Vineri, 18 noiembrie 2011, 19:57)

    pro-PDL [anonim]

    totusi, de ce ori fi asa multi de la PDL! parca tepele erau numai pentru PSD! foarte curios!
    • +1 (5 voturi)    
      Presupunere (Vineri, 18 noiembrie 2011, 21:03)

      gdans [utilizator] i-a raspuns lui pro-PDL

      Ca sa nu spuna ca este comanda politica cand se ajunge la PSD si PNL
      • -2 (2 voturi)    
        pdl (Sâmbătă, 19 noiembrie 2011, 3:38)

        unul_care_iese_in_strada [anonim] i-a raspuns lui gdans

        sigur ai dreptate :). Dar pestele de la cap se ... Cand mergeti pe strada sper ca o faceti drept, sa nu indoiti carnetul de partid.
  • +7 (7 voturi)    
    la iasi (Vineri, 18 noiembrie 2011, 22:35)

    kostel [utilizator]

    marlanul de Nichita de la Iasi e cunoscut sub pseudonimul "mister 10 %" la orice afacere. Pe el de ce nu il iau la beci sa ii numere ouale lui nastase ca is amandoi din psd sau usl sau comunisti ca tot una e.
    • 0 (2 voturi)    
      Nichita este complice cu PDL-ul D.Oprea (Sâmbătă, 19 noiembrie 2011, 11:04)

      liviau2005 [utilizator] i-a raspuns lui kostel

      mai mult decat atat exviceprimarul pdl care avea in cordonare sc termoservice si-a anagajat nevasta la aceea societate si astfel uesenii au cazut victime p[rimariie iasi.sa va mai spunem, cu dovezia, ca dumitru oprea pdl , a fost solicitat sa ajute ca deblocarea dosarelor de coruptie ale lui simirad si nichita din dna iasi,dar gruparile huliganice pdl-iste au trecut la teorare in tot orasul?repet cu probe si dovezi in acte oficiale si dosare civile si penale musamalizate.
  • +1 (1 vot)    
    Comment sters de user (Sâmbătă, 19 noiembrie 2011, 8:37)

    polonyca [anonim]

  • -2 (2 voturi)    
    cancan (Sâmbătă, 19 noiembrie 2011, 9:11)

    gigi [anonim]

    Sa nu va imaginati ca ceilalti primari - de stanga sau de dreapta - sunt usa de biserica! Dar se apropie alegerile iar tovarasii "anchetati" fac parte dintre cei incapatanati, care nu vor sa cotizeze la partid de buna voie! Daca ar fi pe bune toate aceste anchete, in ziare am afla doar despre deciziile finale ale curtii - cati ani a luat fiecare - nu picanterii gen caltabosi si femei usoare. Totul nu e decat un scenariu cusut cu ata alba, pentru fraieri! Praf in ochi, cancan ...
  • 0 (0 voturi)    
    la Piatra Neamt ??? (Sâmbătă, 19 noiembrie 2011, 9:15)

    Alex [anonim]

    Sugerez autorului acestui articol sa se informeze mai bine. Primarul Pinalti are si el vreo 3 dosare la DNA (tinute in stand-by), dar cineva acolo "sus" il iubeste (inca) si nu le da drumul mai departe.
  • 0 (0 voturi)    
    COMPLETARI (Sâmbătă, 19 noiembrie 2011, 11:04)

    amarenna [anonim]

    Initiativa asta foarte buna POATE si imbunatatita prin adaugarea (culori diferentiate?! anul inceperii executarii pedepsei?!) numelor de Primari care DEJA AU FOST sau SUNT INCHISI pentru "coruptie".
    Ca sa avem o imagine mai de ansamblu a evolutiei/involutiei Justitiei "impartiale".
    Ce parere aveti? HOTNEWS?! (oricum, felicitari si de la mine)
    • 0 (0 voturi)    
      Mai bine o harta a cinstitilor (Sâmbătă, 19 noiembrie 2011, 17:58)

      Deveanu Silviu [anonim] i-a raspuns lui amarenna

      Daca ar fi sa figurati pe harta Romaniei numele tuturor primarilor corupti am avea mii de exemple. Mai bine ati investiga unde, in ce orase exista INCA primari necorupti. Ar fi ceva nume, asa de samanta...?
  • +2 (2 voturi)    
    SIBIUul unde este pe harta coruptiei? (Sâmbătă, 19 noiembrie 2011, 11:14)

    aa [anonim]

    Am fost la Sibiu si au strazi proaste desi se lauda ca sunt orasul cu cele mai multe stele si conducerea numai de sasi.
    Acolo la SIbiu e adevarata coruptie unde un kM de sosea costa de cateva sute de ori(daca am retinut bine de 300 de ori) mai mult decat in Brasov..
    Dar de, e al opozitiei si cum comunistii au ramas in functie peste tot, PDLul le sta in gat cu reformele si fac tot posibilul sa il discrediteze cum e cu pietarul care il acuza pe primarul PDLului din Brasov.
    Oricum daca e un lucru bun in acesta vanatoare de PDListi, e ca partidul PDL se curata de corupti .
  • +2 (2 voturi)    
    Liviu Dragnea (Sâmbătă, 19 noiembrie 2011, 12:49)

    ion [anonim]

    De Liviu Dragnea si de vastele sale afaceri necurate prin interpusi nu se aude nimic?!
  • 0 (0 voturi)    
    primari (Sâmbătă, 19 noiembrie 2011, 13:39)

    Primari [anonim]

    Si uite asa se aduna pentru terminarea canalului Bucuresti - Dunare - Marea Neagra. La munca, la canal cu ei!
  • 0 (0 voturi)    
    primaru' din valcea? (Sâmbătă, 19 noiembrie 2011, 15:30)

    gogu [anonim]

    http://www.mediafax.ro/social/primarul-din-ramnicu-valcea-mircia-gutau-condamnat-la-trei-ani-si-jumatate-de-inchisoare-5450544/

    tin minte ca ati mediatizat si voi cazul.
  • 0 (0 voturi)    
    O gluma proasta (Duminică, 20 noiembrie 2011, 11:22)

    Ba2 [anonim]

    In cazul primarilor inceperea cercetarii penale pare o gluma proasta menita sa le faca publicitate. Se face doar putin deranj, sunt dusi sa se odihneasca, eventual la zdup si apoi repusi in functie. Dovada? Nimeni NU a fost si nu va fi condamnat in veci, poate vreun primar mai mototol. Cred sincer ca actiunile DNA sunt de fapt publicitate gratis pe mai multe luni pana la alegerile de la anu` si la multi ani. Este posibil ca primarii insisi sa fi aranjat treaba asta cu prietenii lor si in ultimul moment sa scoatä asul din manecä si sa fie liberi si despagubiti. Primarul Craiovei s-a dovedit baiat bun si nepatat, nu?
    • 0 (0 voturi)    
      Un lucru serios (Duminică, 20 noiembrie 2011, 12:31)

      Deveanu Silviu [anonim] i-a raspuns lui Ba2

      Cred ca ai dreptate. Ma intreb, daca ar mai trai astazi, ce functii ar ocupa in statul mafiot exemplare ca Ramaru, Stefanescu s.a., lideri la vremea lor in faradelegi? Oare Stefanescu ar fi fost ministru al economiei, oare Ramaru ajungea ministrul justitiei sau sef la Interne. Daca seful mafiei personale a lui Nastase este ministru al armatei intrebarea mea are temei. Problema nu este ca Oprea se duce cu elicopterul la intruniri de partid ci aceea ca a fost pus ministru un astfel de personaj. Mai mult, l-a facut colonel, din soldat neinstruit, pe primarul penal al Devei!!!
  • 0 (0 voturi)    
    toti sunt la fel (Duminică, 20 noiembrie 2011, 13:58)

    ss [anonim]

    Are cineva vreun dubiu ca primarii curati din Romania pot fi numarati pe degetele de la maini, de fapt de la o singura mana?


Abonare la comentarii cu RSS

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by