Maiorul SRI Aifer Enan, acuzata ca a luat mita promitand angajari in SRI si Parlament, a fost denuntata de fratele sau

de V.M.     HotNews.ro
Sâmbătă, 4 iunie 2011, 12:26 Dosare Anticoruptie


Maiorul SRI Aifer Enan, cercetata si deferita justitiei pentru trafic de influenta, de procurorii militari anticoruptie, a fost denuntata acestora de fratele ei, Gihan Enan, maistru militar, care dorea sa ajunga la SRI Bucuresti, si caruia aceasta i-a pretins 6.500 de euro pentru interventii, relateaza Mediafax.

Procurorii militari de la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) prezinta pe larg denuntul facut de Gihan Enan, maistru militar, impotriva surorii sale, Aifer Enan, maior in cadrul Serviciului Roman de Informatii (SRI), in rechizitoriul prin care aceasta din urma a fost deferita justitiei pentru trafic de influenta.

Astfel, in documentul citat se arata ca la data de 23 februarie, la Sectia de combatere a infractiunilor de coruptie savarsite de militari din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, a fost inregistrat dosarul penal avand ca obiect denuntul facut de maistrul militar Gihan Enan impotriva Aiferei Enan, ofiter in cadrul UM 0894 Bucuresti, apartinand Serviciului Roman de Informatii.

Din continutul denuntului, se arata in document, a rezultat ca maior Aifer Enan, impreuna cu concubinul acesteia, Ferdinand Perhineac, cunoscut si sub identitatea falsa de Alexandru Neacsu, au pretins si primit de la Gihan Enan, fratele numitei Aifer Enan, suma totala de 6.500 de euro, acestia afirmand ca prin relatiile pe care le au la nivelul conducerii Serviciului Roman de Informatii pot rezolva angajarea acestuia in cadrul institutiei, initial in calitate de subofiter, dupa finalizarea studiilor universitare urmand sa fie promovat in corpul ofiterilor.

De asemenea, mai noteaza procurorii militari, acestia au mai pretins si primit inca o mie de euro de la acelasi denuntator, afirmand ca pot rezolva angajarea sotiei acestuia in cadrul Parlamentului Romaniei, prin influentarea unei persoane cu capacitate de decizie in acest sens.

Din actele de urmarire penala facute de procurori reiese, potrivit celor notate in rechizitoriu, ca in primavara anului 2009, Gihan Enan isi desfasura activitatea in cadrul UM 02028 Constanta, intentionand sa se transfere cu serviciul in Bucuresti. Despre acest lucru aveau cunostinta si parintii sai, context in care in cursul lunii mai 2009 acesta a fost sunat de tatal sau, care l-a invitat la Medgidia. Acesta s-a deplasat in cursul aceleiasi zile de la Constanta la Medgidia unde a constatat ca se afla in vizita la parinti si sora sa, Aifer Enan, cu care nu se mai intalnise de o lunga perioada de timp.

Aceasta era insotita de un barbat care s-a recomandat mai intai cu numele de Hohner, iar apoi Alexandru Neacsu, identitatea reala a acestuia fiind stabilita pe timpul cercetarilor ca fiind Ferdinand Perhineac, despre care sora sa i-a spus ca este concubinul sau de aproximativ noua luni si este ofiter SIE, astfel fiind justificate si diferitele identitati sub care se recomanda.

Din discutia avuta de Gihan Enan cu parintii sai a rezultat ca acestia din urma ii relatasera surorii sale si concubinului acesteia despre intentia lui de a se muta in Bucuresti, iar Ferdinand Perhineac s-a oferit sa-l ajute, afirmand ca este ofiter SIE sub acoperire si un prieten apropiat al conducatorilor celor doua structuri de informatii, respectiv SIE si SRI.

In discutia avuta cu Perhineac si sora sa, denuntatorului i-a fost creata convingerea ca poate fi ajutat sa se transfere din Constanta in Bucuresti si sa lucreze in cadrul SRI. Aceasta convingere a avut la baza unele convorbiri aparente pe care Perhineac le-ar fi avut in prezenta sa cu sefii SRI si SIE, precum si afirmatiile surorii sale ca acesta este intr-adevar ofiter SIE si-l poate ajuta, se mai arata in documentul citat.

Potrivit denuntatorului, faptul ca sora sa, Aifer Enan, avea calitatea de ofiter activ in cadrul SRI, a fost de natura sa-i intareasca si mai mult convingerea ca poate fi ajutat.

Initial, consemneaza anchetatorii militari, Perhineac a facut afirmatia ca este necesar sa ofere o masa persoanelor responsabile, nenominalizate, fara a vorbi de alte recompense materiale, solicitandu-i lui Gihan sa-i aduca in cel mai scurt timp posibil un CV si o adeverinta din care sa rezulte ca are si calitatea de student, acesta conformandu-se.

Ulterior, la sfarsitul saptamanii pe care maiorul SRI, Aifer Enan, si concubinul sau Perhineac au petrecut-o in concediu la locuinta parintilor acesteia din Medgidia, a avut loc si o a treia intalnire cu denuntatorul. Cu aceasta ocazie, Perhineac si Aifer Enan i-au spus ca pentru rezolvarea problemei transferului trebuie sa dea o suma de bani, in jur de aproximativ 3.000 de euro, afirmand ca este vorba de aproximativ cinci persoane cu functii de decizie, nenominalizate, care ar fi trebuit "recompensate in mod onorabil".

Pentru ca denuntatorul nu avea suma de bani mentionata, a fost ajutat de tatal sau Nejmedin Enan, care a imprumutat de la diverse rude si apropiati suma de patru mii de lei, reprezentand echivalentul a o mie de euro, suma pe care i-a dat-o surorii sale si concubinului acesteia.

Intr-o prima faza, Perhineac i-a transmis denuntatorului prin intermediul maiorului SRI ca restul de bani pana la trei mii de euro, despre care afirma ca a fost suportata de el nu trebuie sa ii mai restituie, ci sa il ajute cu acestia pe tatal sau sa-si renoveze casa.

Spre sfarsitul lunii iunie 2009 insa, denuntatorul Gihan Enan s-a intalnit cu sora sa in statiunea Mamaia, unde se afla in concediu de odihna. Aceasta i-a spus ca persoanele pe langa care intervenisera in vederea angajarii sale nu fusesera multumite cu cei trei mii de euro pe care ar fi dat-o Perhineac pentru rezolvarea problemei sale si ca trebuie sa mai faca rost de inca trei mii de euro.

In seara zilei de 21 iulie 2009, Gihan impreuna cu tatal sau Nejmedin Enan s-au deplasat in Bucuresti la locuinta maiorului SRI ocazie cu care, fratele cadrului SRI i-a inmanat lui Perhineac cei trei mii de euro, bani proveniti din vanzarea unui apartament, reprezentand suma pretinsa de catre cei doi pentru rezolvarea angajarii.

Tot cu acea ocazie, Aifer Enan i-a spus ca ar mai avea sa le dea opt sute de euro din banii de care Perhineac ar fi facut rost initial pentru Gihan.

Perhineac Ferdinand impreuna cu concubina sa, maiorul SRI, i-au mai propus denuntatorului sa-l ajute sa o angajeze si pe sotia sa la Parlamentul Romaniei, spunandu-i ca acest demers il costa o mie de euro, acuzatul afirmand ca are un unchi senator care ii poate ajuta in acest sens.

Gihan a fost de acord cu propunerea facuta si, dupa o saptamana, i-a dat surorii sale, la locuinta parintilor lor, 2.500 de euro, din care o mie de euro reprezentau suma pretinsa pentru angajarea sotiei sale, opt sute de euro suma pretinsa ca datorie fata de concubinul maiorului pentru angajarea sa, iar sapte sute de euro reprezentau un imprumut personal solicitat de Aifer Enan.

In cursul lunii septembrie 2009, in urma demersurilor personale ale denuntatorului Gihan Enan, acesta a obtinut transferul la UM 02150 Bucuresti, unde s-a mutat in luna septembrie 2009.

In 17 noiembrie 2009, Gihan Enan s-a prezentat la sediul Directiei Nationale Anticoruptie unde a facut un autodenunt in legatura cu faptele relatate, conchid procurorii dupa care redau pe larg o serie de interceptari relevante care contureaza acuzatiile de trafic de influenta.

Maiorul SRI Enan Aifer a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru trafic de influenta, femeia fiind acuzata ca in perioada 2009-2010 a luat 6.100 de euro de la fratele ei, caruia i-a spus ca poate interveni pentru angajarea lui intr-o unitate SRI din Bucuresti si a sotiei acestuia in Parlament.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie - Sectia de combatere a infractiunilor de coruptie savarsite de militari au dispus trimiterea in judecata a inculpatei Enan Aifer, ofiter in cadrul Serviciului Roman de Informatii (SRI), cu gradul de maior, pentru trafic de influenta in forma continuata.

Dosarul a fost inaintat pentru judecare la Tribunalul Bucuresti si are primul termen in 7 iunie.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























7728 vizualizari

  • +12 (26 voturi)    
    intrebare (Sâmbătă, 4 iunie 2011, 12:42)

    Adrian [anonim]

    nu ma astept ca toti din SRI sa se numeasca Vasile si Ion, cu toate ca Ion Vasile si John Smith au multe in comun, dar totusi parca Aifer Enan, Gihan Enan si Ferdinand Perhineac suna ciudat de tot.
    • +5 (15 voturi)    
      iz de romanism verde (Sâmbătă, 4 iunie 2011, 13:06)

      gargouiile [utilizator] i-a raspuns lui Adrian

      Mm, pentru mediile prin care trebuie sa se infiltreze SRI, numele astea, zic eu, sunt poerfect logice. Ca doar n-o sa trimiti un Gigel blond sa faca pe mafiotul chinez, de exemplu. Altfel, nu vad de ce o Aifer sau un Ferdinand ar fi mai putin buni romani...
      • +1 (1 vot)    
        presupun (Sâmbătă, 4 iunie 2011, 13:37)

        Adrian [anonim] i-a raspuns lui gargouiile

        presupun ca numele reale nu au legatura cu numele "operative".

        totusi personajele astea nu sunt "spioni", fac parte dintre cei 95% de angajati SRI care lucreaza la birou.
        • -3 (5 voturi)    
          diversiune (Sâmbătă, 4 iunie 2011, 23:37)

          ce panarama [anonim] i-a raspuns lui Adrian

          Pai astia sunt coruptii pe care ii vaneaza DNA?? Pai asta este o diversiune clara, amaratul asta de maior a facut asta ca sa isi ajute fratele, nicidecum cum sugereaza titlul articolului ca se ocupa cu asa ceva. A zis ca daca tot il ajuta sa castige niste bani. Dar ne baga diversiunea asta ca sa uitam de coruptii cei mari care primesc spaga pentru posturi prin ministere, pe la vama etc etc.
      • -4 (6 voturi)    
        am sa te ajut sa intelegi ce spune Adrian (Sâmbătă, 4 iunie 2011, 17:42)

        Eneas [anonim] i-a raspuns lui gargouiile

        CIA pregateste timp de 5 ani un spion pentru Rusia _il invata de toate despre rusi -limba ,traditii ,obiceiuri,religie ortodoxa ,istorie etc
        il parasuteaza intro nopate in Siberia pentru a isi incepe misiunea !
        ajumge intrun sat siberian ,unde pe strada fiecare copil se oprea ,se uita la el si il intreba +Ce mai faceti domnule spion ?
        La un moment dat ,opreste si el un politai si il intreaba =ce au copii astia cu mine ,de ma trateaza de spion?
        -In Rusia nu traiesc negrii !-raspunde politaiul !
        asa si cu muhaialele astea din SRI alde ferdinando ,ayfer,cogealac,mustafa , gihan, strudel,etc.....am ajuns, in fine ,o natiune de turci ,tatari ,tigani ,ovrei ,rusnaci ,homo ,etc ..
        romanii mai lipsesc !
        • +1 (1 vot)    
          sper ca nu am de-a face cu Noua Dreapta (Duminică, 5 iunie 2011, 0:50)

          gargouiile [utilizator] i-a raspuns lui Eneas

          Tatarii, turcii, tiganii, rusii, evreii si multe alte natii au trait bine merci in Tarile Romane de sute de ani - in Dobrogea turcii si tatarii erau mai numerosi si oarecum mai localnici decat romanii la 1878. Deci nu am "ajuns" asa de ieri, de azi. Asa am fost mereu,si asta a fost frumusetea.

          Nu stiu ce cauta o categorie sexuala in aceasta insiruire de nationalitati, asa cum nu stiu de ce a fi homosexual este incompatibil cu a fi etnic roman. Cati Vasilici si Ionei de prin satele patriei n-or fi homosexuali :)...

          Lasa ca nu inteleg de ce atata dispret fata de toti cei enumerati. Sa inteleg ca romanii sunt niste speciali? Ori ca tara asta s-a facut numai de catre romani? Aveti idee cati neromani au murit in razboaie pentru Romania? Si are cineva habar cu cine se culcau ei? Serviciul lor e mai putin merituos?

          In sfarsit, daca va inchipuiti ca dumneavoastra aveti 100% sange romanesc, orice o insemna asta, nu pot decat sa surad.

          Cat despre argumentul cu spionul american in Rusia, ma tem ca e in favoarea argumentului meu :) Daca trimiti un SRI-st undercover intr-o comunitate etnica distincta, inteligent ar fi sa fie unul de-al lor, nu Gigelul mai sus mentionat, care sa fie ca un cal breaz si sa nu le castige increderea. :)

          O duminica faina.

          Semnat: culmea, un roman cat se poate de roman in conditiile date :) (si heterosexual desavarsit)
          • -1 (1 vot)    
            turcii au intrat in Europa in 1453 ,tatarii in (Duminică, 5 iunie 2011, 19:37)

            Eneas [anonim] i-a raspuns lui gargouiile

            valuri succesive anterioare si ulterioare !Dobrogea a fost a stramosilor tai getii,o spune Ovidiu care, conform cronicei lui Heronim, Ovidiu a si murit în anul 17 d.Hr. la Tomis, unde a fost și înmormântat !
            emigratia evreiasca a fost impusa Romaniei prin tratatul de la Berlin (1878)
            deci, laso jos ca macane -romanii au fost domni cu migratorii ,reciproca nu e adevarata!tiganii au ajuns pe aici in 1400 en ,rusii lipoveni au fugit de persecutii religioase din Rusia in sec18! te rog ,fa un efort , procura un fluier si cu tine in frunte ,doinind din fluier, duceti-va de unde ati venit!nu meritati sa traiti in Romania !
            • +1 (1 vot)    
              credeam ca te pricepi la istorie :((( (Luni, 6 iunie 2011, 10:03)

              marius [anonim] i-a raspuns lui Eneas

              turcii au intrat in Europa cu mult timp inainte de 1453 cand a cazut Constantinopole...

              In 1389 turcii au cucerit Salonicul care era sub dominatie venetiana. Apoi la Nicopole (asta-i in Bulgaria, bre!) in 1396 turcii i-au facut harcea parcea pe cruciatii europeni.

              Ca sa nu mai spunem ca Mircea cel Batran avea granita cu turcii pe Dunare.

              Iar faza cu "romanii au fost domni cu migratorii" este de coma :))) pai, noi ne-am vandut de fiecare data celui mai puternic! Romani (aia de la Roma), unguri, tatari, turci, polonezi, rusi, nemti si ultimii pe lista Dvs americanii!

              Aferim, efendi Ene!
    • +9 (21 voturi)    
      analfabetul esti tu (Sâmbătă, 4 iunie 2011, 13:09)

      Analfabet [anonim] i-a raspuns lui Adrian

      Daca-i din Constanta, de ce te mira? In Constanta sunt si tatari si turci si alte etnii. Ce te mira?
    • -3 (5 voturi)    
      da cum vrei sa stie Secu/SRI ce se vorbeste la (Sâmbătă, 4 iunie 2011, 13:16)

      John Smith [anonim] i-a raspuns lui Adrian

      tatari ? Dovada ca astia isi vand mama/tata/frate pe bani. Niste likele si niste jigodii. Feriti-va ca de dracu de ei.
    • +1 (1 vot)    
      ....una aLTA (Sâmbătă, 4 iunie 2011, 14:29)

      carutasul [anonim] i-a raspuns lui Adrian

      Cel mai ciudat suna JECMANIREA APROAPELUi in cazul defata daca am inteles corect ,fratele ! Va dați seama ce v-ar face dumneavoastra sau alorlalti un astfel de angajat SRI.Daca NU ȘTIȚI ..povestea peșchesului a fost valabila in serviciile epeciale si pe vremurile ...alelalte,adica de la Murfatlar cu corabioare pana la DIJMUIREA SUMELOR ALOCATE AGENTILOR DIN afara chiar.Cele de mai sus se confirma si din dorinta reclamantului de a se muta din armata obisnuite la SRI ,probabil aici daca NU curge PICA!!!!
  • +21 (23 voturi)    
    Tare (Sâmbătă, 4 iunie 2011, 12:43)

    vlasds [anonim]

    Asa coruptie... au ajuns sa se fure si fratii intre ei....chiar e foame mare.
    • 0 (0 voturi)    
      Daca la asta s-a ajuns (Duminică, 5 iunie 2011, 15:05)

      VictorS [utilizator] i-a raspuns lui vlasds

      mai mira pe cineva de ce pleaca oamenii din tara?

      Eu asemenea specimene de oameni nu cunosc si nu vreau sa cunosc vreodata. Din pacate ei ajung in pozitii din care pot face multe tampenii celor din jur, mai ales ca legislatia romana ii pune pe o pozitie in mod clar nemeritata si le da niste unelte la indemana cu care pot face mult rau. Bine ca multi nu au capacitati intelectuale elementare dezvoltate si asta le mai limiteaza efectele.

      Ar trebui dati toti afara si angajati pe baza de concurs doar o zecime din cati sunt acum, toti platiti f. bine si monitorizati de servicii specializate. In Romania s-a ajuns (iarasi!!!) ca toti nenorocitii sa vrea la Secu. Istoria nici macar nu se repeta ci se continuua.

      Ne cam meritam soarta. .
  • +10 (14 voturi)    
    intrebare (Sâmbătă, 4 iunie 2011, 12:44)

    bizonul [anonim]

    Daca sora nu i-ar fi cerut nici un ban, dar l-ar fi ajutat sa se transfere la Bucuresti o mai denunta? Este corect ca fratele sa-si denunte sora? Vor exista 2 raspunsuri: da si nu, in functie de fiecare respondent si atitudinea acestuia.
    • +2 (2 voturi)    
      mita (Sâmbătă, 4 iunie 2011, 13:38)

      ovi [anonim] i-a raspuns lui bizonul

      Daca nu ar fi cerut nici un ban nu ar fi fost infractiune de mita si nu ar fi fost deferit justitiei, dar este jalnic ca o sora sa-si insele fratele. Este intradevar jalnic la calitatea oamenilor care ajung in pozitii importante si doar o mica parte din aceasta murdarie iese la suprafata.
    • 0 (0 voturi)    
      alb si negru (Sâmbătă, 4 iunie 2011, 14:36)

      costica [anonim] i-a raspuns lui bizonul

      Exista si alte raspunsuri, cateva exemple fiind "nu stiu" sau "ma doare-n cot".
    • -4 (8 voturi)    
      cred ca denuntul e un fals ,ma mir de SRI! (Sâmbătă, 4 iunie 2011, 17:50)

      Eneas [anonim] i-a raspuns lui bizonul

      intre frati? nu am auzit o minciuna mai mare -Afer este pedepsita de familie ca traieste cu un crestin,e tipic la intolerantii musulmani! intreaga afacere este o facatura musulmana pentru pedepsirea unei deviationiste,stiu sigur cum e cu traditia la tatari ,turci ,ce or fi atia......
  • +20 (22 voturi)    
    termene (Sâmbătă, 4 iunie 2011, 12:58)

    un anonim [anonim]

    autodenuntul a fost facut pe 17 noimbrie 2009 iar primul termen este un an si jumatate mai tarziu!
    • +1 (1 vot)    
      Pai ancheta? (Sâmbătă, 4 iunie 2011, 14:31)

      redscorpion [utilizator] i-a raspuns lui un anonim

      Poate ca intre timp s-a desfasurat ancheta.
    • +11 (11 voturi)    
      sa aiba timp ceilalti sa stearga putina (Sâmbătă, 4 iunie 2011, 15:43)

      mda [anonim] i-a raspuns lui un anonim

      si urmele. doar n-o sa se cutremure tot SRI-ul din cauza ca un fraier cam slab de inger a facut un denunt :D
  • +3 (3 voturi)    
    .... (Sâmbătă, 4 iunie 2011, 13:14)

    lol [anonim]

    pai asa functioneaza angajarea in sri si alte locuri, prin clanuri. unul care isi aduce baiatul, fata, nepotul, altii frati surori, ca sunt de-ai nostri...
    iar acolo lucreaza mana-n mana cu politicienii si oamenii de afaceri.
  • +6 (6 voturi)    
    nu (Sâmbătă, 4 iunie 2011, 13:55)

    Dan-T [utilizator]

    eu nu cred ca se poate intampla asa ceva... sa dai bani sa fii angajat la stat... e o facatura... :D
  • -1 (1 vot)    
    Aifen (Sâmbătă, 4 iunie 2011, 13:55)

    john [anonim]

    Aifen Einan , cine dracu s-ar fi gandit la numele asta ? Baietii din SRI lucreaza fin :)
  • +1 (1 vot)    
    :) (Sâmbătă, 4 iunie 2011, 14:15)

    Dani.El [utilizator]

    Se merita unul pe celalalt!
  • -3 (3 voturi)    
    No name (Sâmbătă, 4 iunie 2011, 14:30)

    Hohneri_paza la oi [anonim]

    Bun,sa zicem ca numele nu are nici un fel de importanta , chiar daca Romania vine de la romani ...insa, astfel de oameni au fost angajati s-o "apere" ?
  • -1 (1 vot)    
    Ha ha Ha (Sâmbătă, 4 iunie 2011, 14:45)

    Adrian [anonim]

    Nu stiu ce se am impresia ca astea nu sunt decat niste nume de cod + frate denunta sora ... legaturi foarte apropiate ... atentie toti cei care va stiti cu pile!
  • -3 (5 voturi)    
    rusine Gihan, rusine! (Sâmbătă, 4 iunie 2011, 16:08)

    mi-e sila ca suntem rude [anonim]

    ai s-o bagi pe mama-ta in mormant.
    faci de rusine numele Enan.
    sper ca tu si nevasta-ta sa dormiti linistiti stiind ca ti-ai distrus sora si nepotul.
  • -1 (1 vot)    
    ce ar fi interesant (Sâmbătă, 4 iunie 2011, 19:42)

    vvv [anonim]

    ar fi interesant ca jurnalistii sa isi faca un pic meseria si sa faca un interviu cu Gihan. ce anume i-a motivat decizia, pentru ca totusi a acceptat sa plateasca niste bani si a primit ceea ce i s-a promis. deci after the fact s-a trezit in el moralitatea?..
  • +1 (3 voturi)    
    Servicii corupte (Sâmbătă, 4 iunie 2011, 21:32)

    Marian [anonim]

    Cum dracu, astia care ar trebui sa fie cei mai curati si mai rezistenti la coruptie se ocupa cu chestii din astea??????? Sa-i ia dracu pe toti la naiba, ca astia se vand pe nimic strainilor. 20 de ani de puscarie pentru atentat la siguranta nationala sa fie ca exemplu !!!
    • +1 (1 vot)    
      corect (Sâmbătă, 4 iunie 2011, 23:44)

      Dan-T [utilizator] i-a raspuns lui Marian

      asta ar trebui bagate la toate serviciile de control si securitate, armata, politie, vami.
      daca da spaga sa se angajeze un imbecil care in timpul unui exercitiu sau ceva omoara mai multi sau distruge un avion, o nava sau scoate materiale secrete; de unde stii ca daca unu da spaga la un vames ca are tigari nu aduce, o bomba sau arme biologice sau chimice, sau cine stie ce substante interzise, de sri nu mai vorbesc acolo e si mai grav...\
    • -1 (3 voturi)    
      S-o crezi tu pe asta (Duminică, 5 iunie 2011, 1:56)

      hjahah [anonim] i-a raspuns lui Marian

      Cati crezi ca intra in SRI din patriotism?
      La fel cati intra in politica.
      • 0 (0 voturi)    
        Maxim 1% (Duminică, 5 iunie 2011, 15:11)

        VictorS [utilizator] i-a raspuns lui hjahah

        vin la ciolanul oferit de protectia statului
  • -2 (2 voturi)    
    sper ca e gluma :))))))) (Duminică, 5 iunie 2011, 2:05)

    dl [anonim]

    ok, eu nu cred, este prea stupid. va rog postati un update ca articolul e o farsa si personajele sunt de fapt niste drogati schizofrenici si de fapt toate tampeniile se intampla in sri-ul din lumea lor paralela :)))))))))
  • 0 (0 voturi)    
    Dar Ferdinand? (Duminică, 5 iunie 2011, 2:34)

    ma mir si eu [anonim]

    De ce a fost acuzata de trafic de influenta doar femeia? Din ce am citit, Ferdinand a fost implicat si el. El de ce nu a fost dat in judecata? Sau cand o sa fie dat in judecata si Ferdinand? Sau Neacsu sau cum l-o chema.
  • 0 (0 voturi)    
    serviciu secret romanesc (Duminică, 5 iunie 2011, 22:43)

    golan Pta Universitatii [anonim]

    Va dati seama cat se talhareste la spionii romanesti,daca numai pentru angajare se plateste 6500 de euro?(inca asta a fost tarif redus,ca de a sora-la frate).Asta ca sa vada ,daca pot,salbaticii innapoiati romanesti,ca ascultarea a 3 milioane de telefoane si montarea,cum a fost la consiliul judetean Iasi,a aparatelor de inregistrare video,se face tot in scop de talharie,ca nu le ajung miliardele de euro anual din buget,numai pe fond de salarii.
  • 0 (0 voturi)    
    asta este... (Luni, 6 iunie 2011, 11:08)

    alt adrian [anonim]

    culmea coruptiei : sa ceri mita propriului frate....

    numai la noi se putea intampla asa ceva...


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by