Arpad Paszkany, achitat in dosarul privind sprijinirea unui grup infractional

de A.I.     HotNews.ro
Vineri, 11 martie 2011, 13:26 Dosare Anticoruptie


Arpad Paszkany, patron CFR Cluj
Foto: Rompres
Arpad Paszkany a fost achitat, vineri, de catre Curtea de Apel Cluj in dosarul in care era acuzat de sprijinirea unui grup infractional organizat si de santaj, informeaza Mediafax. Decizia nu este insa una definitiva, ea putand fi atacata in recurs de zece zile de la pronuntare.

Curtea de Apel a respins apelul DIICOT ca fiind nefondat, iar in acest fel omul de afaceri a fost achitat in cazul ambelor capete de acuzare. 

Paszkany a fost acuzat de sprijinirea unui grup infractional si de santaj. In urma cu doar o saptamana, Curtea de Apel Cluj a audiat nu mai putin de 16 martori in cazul in care este implicat finantatorul CFR Cluj. 

De ce a fost acuzat Arpad Paszkany

Conform Mediafax, omul de afaceri clujean a fost trimis in judecata pe 30 iulie 2009, el fiind acuzat ca in perioada 2004-2006 a sustinut un grup infractional condus de catre Liviu Man, presedintele trustului "Gazeta". Conform DIICOT, Paszkany ar fi folosit trustul in interes personal, incercand astfel sa determine societatile concurente sa nu faca anumite activitati.

Pe langa acestea, Arpad Paszkany a mai fost acuzat ca tot prin intermediul materialelor publicate in "Gazeta" a intreprins o campanie de denigrare (in perioada ianuarie-noiembrie 2006) la adresa lui Iulian Dascalu, reprezentantul Iulius Grup Iasi.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























1143 vizualizari

  • 0 (2 voturi)    
    Nici macar nu ma mai mir (Vineri, 11 martie 2011, 15:39)

    sylvyaun [utilizator]

    Halal Justitie!
    Asta este explicatia pentru care ne e frica si de umbra noastra si nu mai avem curajul sa reactionam. In tara asta mori cu dreptatea in brate! Lipsa de incredere in justitie a atins cote mai mult dect inacceptabile. Incalcarea legii este sanctinata doar cand e vorba de oameni simplii = fara multi bani. Ceilalati, n-au nici o greata! Cel mult se plimba prin tribunale cativa ani, dar stau linistiti, pentru ca stiu ca verdictul final va fi in favoarea lor. Halal magistrati! Si din cauza asta se pleaca din tara!
    • 0 (0 voturi)    
      Daca e portocaliu are imunitate in fata justitiei (Vineri, 11 martie 2011, 18:45)

      .... [utilizator] i-a raspuns lui sylvyaun

      Nimic nou sub soare!


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by