In noiembrie, in dosare DNA, au fost condamnati 118 inculpati prin 39 hotarari definitive

de G.S.     HotNews.ro
Joi, 28 decembrie 2017, 12:49 Dosare Anticoruptie


In cursul lunii noiembrie 2017, in dosare de coruptie instrumentate de DNA, au fost condamnati 118 inculpati prin 39 hotarari judecatoresti definitive, informeaza Directia Nationala Anticoruptie.

Intre persoanele condamnate definitiv figureaza: un senator, un secretar general Senat, un director companie nationala (Hidroelectrica), un manager spital, un primar municipiu, 4 primari comuna, 4 ofiteri de politie dintre care unul sef al Serviciului de crima organizata, doi avocati, un director judetean Cadastru etc. 

Pedepsele dispuse de judecatori fata de cei 118 inculpati variaza intre 12 ani inchisoare si 3 luni cu amanare.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























631 vizualizari

  • +1 (3 voturi)    
    Felicitari cu Multumiri! La multi ani DNA! (Joi, 28 decembrie 2017, 13:44)

    vandervals [utilizator]

    Daca prin absurd reuseste manevra partidelor pro-coruptie sa opreasca temporar DNA, vor avea timp pentru interviuri si poate le face cineva un documentar de succes. Cum au facut sa fie asa eficace? Unde au gasit atata motivatie pozitiva? Cum putem urma si noi exemplul lor sa reusim cu adevarat in viata?


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by