DNA precizeaza ca a pus sechestru pe un teren, un apartament, doua autoturisme si conturi detinute de Liviu Dragnea

de R.M.     HotNews.ro
Miercuri, 22 noiembrie 2017, 13:16 Dosare Anticoruptie


Liviu Dragnea
Foto: Facebook - Liviu Dragnea
Procurorii anticoruptie au pus sechestru asigurator pe un teren, un apartament, doua autoturisme si conturi detinute de Liviu Dragnea, se arata intr-un transmis de DNA miercuri, la solicitarea Agerpres.

'In vederea recuperarii prejudiciului retinut in cauza, s-a instituit sechestru asigurator asupra bunurilor identificate pana in prezent, dupa cum urmeaza: un teren situat in municipiul Turnu Magurele judetul Teleorman, cu suprafata de 2.913 mp si constructie aferenta acestuia, un apartament situat in Turnu Magurele cu suprafata de 80 mp si doua autoturisme (Skoda Superb si BMW X5)', precizeaza DNA.

Conform aceleiasi surse, s-a mai instituit sechestru asupra sumei de 630.000 de lei dobandita prin promisiune de vanzare-cumparare, asupra sumei de 280.000 lei dobandita cu titlu de chirie in anul 2015 si 2016 in baza unui contract de inchiriere, asupra sumelor de bani existente sau care urmeaza a fi virate de terti, cu orice titlu, in patru conturi bancare detinute de Liviu Dragnea, precum si asupra sumelor de bani datorate cu orice titlu suspectului de catre terte persoane.

In ultima categorie intra, potrivit DNA, inclusiv sumele de 80.710 euro si 460.110 lei datorate de o societate comerciala din Turnu Magurele, precum si suma de 10.500 de lei datorata de 'organizatia judeteana Teleorman a unui partid'.

'De asemenea, s-a instituit sechestru si asupra actiunilor si partilor sociale detinute in cadrul persoanelor juridice de drept privat ce urmeaza a fi identificate. In acest moment, masura sechestrului este in faza de executare, fiind facute demersuri pentru identificarea altor bunuri pana la concurenta sumei de 127.547.366,34 lei', mai precizeaza DNA.

Procurorii anticoruptie au instituit masuri asiguratorii asupra bunurilor mobile si imobile detinute de Liviu Dragnea si de ceilalti suspecti din dosarul 'Tel Drum'.

Potrivit DNA, masurile au fost dispuse pentru recuperarea prejudiciului din dosar, estimat la peste 127 de milioane de lei.

In cazul lui Liviu Dragnea, la data faptelor presedinte al Consiliului Judetean (CJ) Teleorman, a fost instituit sechestru asigurator si poprire asiguratorie pana la concurenta sumei de 127.547.366,34 de lei 'asupra tuturor bunurilor mobile si imobile, actiunilor si partilor sociale detinute de acesta in cadrul persoanelor juridice de drept privat, asupra sumelor de bani din conturile bancare, precum si asupra sumelor de bani datorate acestuia cu orice titlu, de catre terte persoane, inclusiv sumele datorate cu titlu de chirie', arata DNA.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























2911 vizualizari

  • +8 (12 voturi)    
    Peanuts (Miercuri, 22 noiembrie 2017, 13:25)

    Kosmos [utilizator]

    Sa ia de la Tariceanu..adevaratul infractor
  • +6 (10 voturi)    
    Se impune sechestru (Miercuri, 22 noiembrie 2017, 13:26)

    Kosmos [utilizator]

    La persoanele care au semnat ca Romania sa plateasca sumele furate
  • +5 (5 voturi)    
    Comment sters de user (Miercuri, 22 noiembrie 2017, 13:31)

    Un Nene [anonim]

  • +5 (5 voturi)    
    Nu-i problema ... (Miercuri, 22 noiembrie 2017, 13:32)

    LoBa [utilizator]

    ... ca o sa-i doneze cumnata si nepotii un alt BMW x5, sa nu umble pe jos.
  • +3 (5 voturi)    
    Vax (Miercuri, 22 noiembrie 2017, 13:36)

    Ochii_pe_voi [utilizator]

    Procesul se va prelungi (daca!), probabil ca va fapta se va prescrie, caci in România Justitia ii apara pe hoti
    • 0 (8 voturi)    
      cand va fi pus sechestru si pe averea..... (Miercuri, 22 noiembrie 2017, 14:45)

      sareta [utilizator] i-a raspuns lui Ochii_pe_voi

      ...procurorilor ce l-au "spalat" in dosarele anterioare ?
  • 0 (0 voturi)    
    Foarte interesant! (Miercuri, 22 noiembrie 2017, 16:12)

    Bogdan_100 [utilizator]

    Mai ales partea "suma de 10.500 de lei datorata de 'organizatia judeteana Teleorman a unui partid'. Inseamna ca "organizatia psd" a fost finantata cu bani din furturi si fiind vorba de returnare imprumut este complice la spalare de bani!


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by