Teleorman: Perchezitii ale ofiterilor anticoruptie la agenti de politie rutiera suspectati de luare de mita si abuz in serviciu

de V.M.     HotNews.ro
Vineri, 10 noiembrie 2017, 16:21 Dosare Anticoruptie


Mai multe perchezitii au fost facute vineri, de reprezentantii Directiei Generale Anticoruptie (DGA), la birouri ale unor agenti de politie rutiera si la autospeciale utilizate de ei, acestia fiind suspectati de comiterea mai multor infractiuni, printre care luare de mita si abuz in serviciu, fapte petrecute in perioada iulie - noiembrie 2017.

Potrivit unui comunicat al DGA, citat de News.ro, in data de 10 noiembrie, ofiterii de politie judiciara din cadrul Directiei Generale Anticoruptie - Serviciul Judetean Anticoruptie Teleorman si Structura Centrala, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Teleorman au pus in executare cinci mandate de perchezitie, intr-o cauza care vizeaza savarsirea infractiunilor deluare de mita, abuz in serviciu si fals material in inscrisuri oficiale.

"In fapt, in perioada iulie-noiembrie 2017, agenti de politie rutiera din cadrul unei unitati de politie au pretins si primit sume de bani pentru a nu lua masurile ce se impuneau fata de conducatori auto depistati ca au incalcat legislatia rutiera sau nu si-au indeplinit indatoririle de serviciu cu ocazia constatarii unor incalcari ale prevederilor privind circulatia pe drumurile publice", se arata in comunicat.

Conform sursei citate, trei dintre perchezitii s-au desfasurat la birourile agentilor de politie iar doua la autospeciale utilizate de acestia.

In cauza cercetarile continua pentru stabilirea intregii activitati infractionale.

Potrivit unor surse, este vorba despre politisti de la Rosiorii de Vede.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























338 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by