Dan Voiculescu poate fi eliberat conditionat / Decizia este definitiva

de R.M.     HotNews.ro
Marţi, 18 iulie 2017, 14:48 Dosare Anticoruptie


Dan Voiculescu
Foto: Mediafax
Dan Voiculescu, condamnat la zece ani de inchisoare in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare, poate fi eliberat conditionat, au decis, marti, magistratii Tribunalului Bucuresti, potrivit news.ro. Decizia este definitiva.

Magistratii Tribunalului Bucuresti au respins, astfel, contestatia Parchetului la decizia Judecatoriei Sectorului 5 de eliberare conditionata a omului de afaceri.

"Respinge contestatia Parchetului. Dispune punerea de indata in libertate", este decizia magistratilor Tribunalului Bucuresti.

Dan Voiculescu a fost internat vineri dupa-amiaza sub paza la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, iar surse medicale declarau ca el ar urma sa fie supus interventii chirurgicale, pentru ocluzie intestinala.

Luni seara, surse medicale au precizat ca acesta nu a mai fost operat, pentru ca a raspuns bine tratamentului administrat. Aceleasi surse au afirmat ca Dan Voioculescu ar putea fi externat marti, decizia care nu a fost luata pana la ora transmiterii acestei stiri.

Tribunalul Bucuresti a judecat in urma cu o saptamana solicitarea lui Dan Voiculescu de eliberare conditionata, avocatul acestuia sustinand ca omul de afaceri nu a platit prejudiciul deoarece are averea sechestrata, iar ANAF nu a vandut niciun imobil pentru a recupera paguba.

In timpul procesului, procurorul DNA a aratat ca Dan Voiculescu nu a dat dovezi temeinice de indreptare dup ce a fost condamnat.

"Condamnatul nu indeplineste conditiile pentru liberarea conditionata. A castigat 57 de zile din munca si 330 de zile din elaborarea de lucrari stiintifice. Este o disportie vadita intre ele. Comportamentul acestuia rezulta si din concluziile comisiei din penitenciar, care a aratat ca nu indeplineste conditiile si ca scopul pedepsei nu a fost atins. In motivarea sentintei Judecatoriei Sector 5 (care a decis liberarea conditionata n.red.) nu s-a facut nicio referire la concluziile comisiei din penitenciar. Instanta nu si-a motivat inlaturarea concluziei comisiei din penitenciar care a dat aviz negativ in ceea ce priveste liberarea conditionata", a aratat procurorul DNA, care a continuat si a aratat ca in timpul detentiei Dan Voiculescu nu a avut "un comportament merituos, ci unul normal". "Condamnatul nu a achitat prejudiciul si nici macar cheltuielile judiciare catre stat", a aratat procurorul.

In replica, avocatul acestuia a aratat ca aceasta contestatie a DNA este nefondata.

"Nu e posibila o hotarare de condamnare dupa o decizie de achitare. Nu comisia din penitenciar observa comportamentul condamnatului, ci subofiterii din penitenciar. (...) Comportamentul acuzatului rezulta din caracterizarile de la dosar intocmite de supraveghetori. A fost recompensat de 12 ori. Asta e o dovada de indreptare. A mentinut relatii neconflictuale cu ceilalti condamnati. A castigat 1800 de credite si a fost selectat pentru a face curatenia interioara. A participat la programul de pregatire pentru libertate", a aratat aparatorul lui Voiculescu.

Cu privire la neplata prejudicului, avocatul a sustinut ca este vina ANAF ca nu a reusit in trei ani sa vanda doar o singura proprietate dintre cele puse sub sechestru de judecatorul care l-a condamnat definitiv pe Voiculescu.

"El are toata averea sechestrata. Nu are un leu disponibil, cu exceptia pensiei. ANAF nu a pus nici azi in executare decizia de condamnare. Daca le valorifica poate se acoperea prejudiciul. Statul o are la dispozitie dar nu o face. Dan Voiculescu e un om de 71 de ani pe care detentia il chinuie. Are si o serie de problem medicale pentru care va rog sa pastram confidentialitatea. Cert este ca nu s-a insanatosit", a mai aratat avocatul Florian Surghie.

Judecatoria Sectorului 5 a decis, in 8 iunie, ca Dan Voiculescu poate fi eliberat conditionat, decizia fiind contestata de procurori. Judecatoria Sectorului 5 motiveaza decizia de liberarea conditionata a lui Dan Voiculescu aratand ca acesta "a dat dovada de staruinta in munca" prin participarea la activitati lucrative si intelectuale, a avut un comportament exemplar in conformitate cu normele institutionale si o atitudine respectuoasa fata de personalul unitatii, a participat constant la activitatile educationale, a conferentiat la dezbaterea cu tema "Stari, emotii, comportament uman si a fost recompensat de mai multe ori cu suplimentarea dreptului la pachet si vizite.

Judecatorii arata ca pana la 24 mai Dan Voiculescu a executat in total 1.408 zile din cele 3.653 (10 ani) pe care le avea de executat in dosarul ICA, depasind limita minima de 1.217 zile care reprezinta o treime din durata pedepsei. Dintre cele 1.408 zile, 387 se considera executate in urma muncii prestate si in urma redactarii de lucrari stiintifice.

De asemenea, judecatorii vorbesc despre "staruinta in munca", atat prin participarea la curatenie, cat si prin scrierea a 11 lucrari stiintifice.

Mai mult, judecatorii spun ca Voiculescu nu a fost sanctionat disciplinar niciodata, avand un "comportament exemplar, adecvat normelor institutionale¬ si a participat constant la activitati educationale, primind mai multe recompense.

In motivarea deciziei se mai precizeaza ca Dan Voiculescu a castigat 1.882 de credite, participand la 48 de programe educationale in cadrul penitenciarului, credite suficiente pentru demonstrarea indreptarii comportamentului acestuia.

Dosarul privind cererea de liberare conditionata a lui Dan Voiculescu a fost analizat de Comisia de liberari conditionate din cadrul Penitenciarului Rahova, unde este incarcerat Dan Voiculescu, iar in 22 mai comisia de la Rahova a dat aviz negativ, stabilind ca "scopul pedepsei in cazul lui Dan Voiculescu nu a fost atins", astfel ca se impune amanarea liberarii conditionate.

Omul de afaceri a mai avut o solicitare de liberare conditionata, pe care Tribunalul Bucuresti i-a respins-o definitiv in 10 ianuarie, stabilind ca el mai depune o noua solicitare dupa data de 24 mai. Instanta a stabilit atunci ca Dan Voiculescu nu poate fi eliberat conditionat, dar a scurtat cu patru luni termenul la care poate formula o noua cerere.

Voiculescu executa din 8 august 2014 pedeapsa de zece ani de inchisoare primita in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare. In dosarul "ICA" au mai fost condamnati fostul director al institutului, Gheorghe Mencinicopschi, la opt ani de inchisoare, fostul director al ADS Corneliu Popa, tot la opt ani de inchisoare si fostul ministru al Comunicatiilor Sorin Pantis la sapte ani de inchisoare. Gheorghe Mencinicopschi a fost eliberat conditionat in 26 septembrie, dupa ce a executat doi ani din pedeapsa.

Dupa ce a fost incarcerat, Dan Voiculescu sustine ca a scris, in mai putin de un an si jumatate, unsprezece carti.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























17512 vizualizari

  • +82 (96 voturi)    
    Multe decizii ciudate in ultimul timp! (Marţi, 18 iulie 2017, 14:50)

    Johanis [utilizator]

    Se pare ca justitia se intoarce unde era pe vremea lui Nastase!
    • +37 (47 voturi)    
      S-a dat liber la eliberari (Marţi, 18 iulie 2017, 15:27)

      Koczka [utilizator] i-a raspuns lui Johanis

      pe motiv de ocluzie intestinala ... se trata usor cu ulei de in.
      • +24 (34 voturi)    
        in cazul lui (Marţi, 18 iulie 2017, 15:50)

        Martinezu [utilizator] i-a raspuns lui Koczka

        mergea si ulei de motor W40.
        • -6 (14 voturi)    
          ca sa lamurim cu prejudiciul (Marţi, 18 iulie 2017, 17:20)

          un curios [utilizator] i-a raspuns lui Martinezu

          Acest securist (ca securist a fost, nu turnator) avea inca de pe vremea lui Ceausescu niste bani pe care nu-i putea justifica, bani aflati in firma Crescent.
          El a venit cu 3 milioane de dolari si a cumparat cumparat institutul care valora 60 de milioane. Instanta a considerat ca institutul a fost privatizat ilegal si ca infractorul a spalat suma de 60 milioane.
          Cum in cazul spalarii de bani suma spalata este considerata prejudiciu a reiesit prejudiciu de 60 de milioane, prejudiciu care se considera nerecuperat desi institutul s-a intors in proprietatea statului, infractorul a pierdut suma de la achizitie, investitiile ulterioare si i s-au si confiscat cateva proprietati.
          Va rog sa faceti o comparatie la rece cu Popoviciu-Baneasa, unde dosarul treneaza, Kovesi nu iese in presa sa ne spuna ca vrea o solutie inainte de prescriere iar terenul, ramas in posesia lui popoviciu este evaluat la 300 ed milioane.
      • +10 (18 voturi)    
        Comentariu sters de utilizator (Marţi, 18 iulie 2017, 15:51)

        [anonim] i-a raspuns lui Koczka

      • +12 (18 voturi)    
        a raspuns bine la tratament (Marţi, 18 iulie 2017, 15:58)

        eGerula [utilizator] i-a raspuns lui Koczka

        aka clisma
      • +14 (20 voturi)    
        Comentariu sters de utilizator (Marţi, 18 iulie 2017, 15:58)

        [anonim] i-a raspuns lui Koczka

        • +20 (22 voturi)    
          Banana Republic (Marţi, 18 iulie 2017, 16:30)

          oilman [utilizator] i-a raspuns lui

          Desi are 71 de ani, e bolnav si mai are tot felul de probleme a reusit sa scrie 11 carti, si s-a purtat exceptional in pirnaie. 'Probabil impartind spagi la stinga si la dreapta. Primul element pentru 'buna purtare' este sa-si recunoasca crimele. Nu cred ca asa ceva s-a intimplat. Problema insa nu e Voiculescu, ci un system care pute, provenit din haznaua bolshevika care a violat Romania si continua sa distruga ce a mai ramas din aceasta tara. Rusine - Tribunalul Bucurest a dovedid din nou ce frumos lucreaya 'separarea puterilor' intr-un stat mafiot
          • +3 (5 voturi)    
            Comentariu sters de utilizator (Marţi, 18 iulie 2017, 17:29)

            [anonim] i-a raspuns lui oilman

    • +47 (55 voturi)    
      1.000 de zile de detentie... (Marţi, 18 iulie 2017, 15:32)

      Johanis [utilizator] i-a raspuns lui Johanis

      pentru 60 de milioane de euro prejudiciu.

      Adica 60.000 de euro pe zi, daca prejudiciul nu va fi recuperat!

      Altii plecati din tara castiga in 3 ani cca 40.000 de euro, adica mai putin decat voiculescu intr-o zi!

      Si tot intr-un fel de detentie, morala sa-i zicem!
      • -4 (12 voturi)    
        Comentariu sters de utilizator (Marţi, 18 iulie 2017, 18:26)

        [anonim] i-a raspuns lui Johanis

        • +1 (5 voturi)    
          nu e treaba dna-ului troll pesedist. (Marţi, 18 iulie 2017, 19:19)

          ouyang [utilizator] i-a raspuns lui

          .
    • +30 (38 voturi)    
      din pacate (Marţi, 18 iulie 2017, 15:34)

      mmmircea [utilizator] i-a raspuns lui Johanis

      asta am constatat si eu, mazare ia cu suspendare intr-un dosar cu 110 mil euro prejudiciu, IPS Teodosie e si el facut scapat sub control judiciar, varanul liber fara sa plateasca vreun cent, saptamana viitoare se judeca eliberarea lui mircea basescu, cu mari sanse de eliberare si el.
    • -3 (7 voturi)    
      La ce te referi? (Marţi, 18 iulie 2017, 16:03)

      George C. [utilizator] i-a raspuns lui Johanis

      Fii te rog mai specific si, daca se poate, fara lozinci. Eu, de pilda, cred ca justitia, adica actul de dreptate infaptuit de judecatori, nu are cum sa se mai intoarca in trecut decat cu schimbarea legilor. In rest, poate sa vina oricine la conducerea MJ, parchetelor, DNA etc, ca nu pot afecta constiinta si impartialitatea judecatorilor (bun, astea daca exista) . Pot impiedica procurorii sa isi faca treaba, dar pe judecatori, nu prea vad cu ii poate impiedica o putere efemera.
      • +2 (6 voturi)    
        Sa inteleg ca (Marţi, 18 iulie 2017, 16:43)

        Cetatean002 [utilizator] i-a raspuns lui George C.

        Tie ti se pare normal ca Voiculescu sa fie eliberat si Mazare cu Nicusor sa ia cu suspendare, ca decizia judecatoreasca e una data de un judecator incoruptibil, care nu a primit nici un ordin, ci pur si simplu a decis asa cum i-a dictat constiinta. Daca raspunsul tau e Da, atunci mai bine nu raspunde
    • +8 (10 voturi)    
      „Vom fi iarăşi ce-am fost şi mai mult decît atît“ (Marţi, 18 iulie 2017, 17:15)

      deval [utilizator] i-a raspuns lui Johanis

      in sensul ca putin lipseste sa nu le dea statul banii astia !!
      Latura asta nici nu si-a recunoscut vina -conditie in lipsa careia nici nu ar trebui analizata nici o cerere de eliberare -, dar a fost cuminte, s-a spalat pe dinti ....
      Practic acest caz ilustreaza complet STATUL MAFIOT:
      -banii la praduitor,
      -praduitorul nu face nici 1/2 din pedeapsa,
      -judecatoarea care a indraznit sa dea masura cuvenita faptei sale, prigonita de parte a justitiei, solidara cu mafia politica !!
      In timp ce unii detiuniti nu primesc permisiunea sa mearga la inmormantari ale celor apropiati, nu primesc drept la munca si nu le trece prin cap ca pot cere eliberarea conditionata, turnatorulderude-praduitor cu participarea justitiei, ne da o lectie despre ce inseamna sa fii mafiot in Romania !!
    • +3 (5 voturi)    
      ticalosii (Marţi, 18 iulie 2017, 17:36)

      Bokila [utilizator] i-a raspuns lui Johanis

      infractorul ordinar, jecmanitorul marsav se intoarce si incepe sa ne dea lectii de moralitate...mi se face sila de josnicia cu care aceasta tara amarata se ploconeste la picioarele unor lepre doar pentru ca s-au imbogatit pe spinarea noastra si isi permit sa cumpere orice....sau aproape orice.
  • +59 (71 voturi)    
    a platit (Marţi, 18 iulie 2017, 14:52)

    zot [utilizator]

    pagubele produse Romaniei?
    • +11 (19 voturi)    
      nu (Marţi, 18 iulie 2017, 14:55)

      nellino [utilizator] i-a raspuns lui zot

      dar e batran si bolnav si luxul din celula nu ii mai este de ajuns.
    • -11 (21 voturi)    
      da, terenul furat a fost confiscat (Marţi, 18 iulie 2017, 15:00)

      Tovarasul Spirala [utilizator] i-a raspuns lui zot

      plus inca vreo cateva cladiri.
      deci prejudiciul s-a recuperat!
      • +6 (10 voturi)    
        Da (Marţi, 18 iulie 2017, 16:45)

        Cetatean002 [utilizator] i-a raspuns lui Tovarasul Spirala

        am auzit ca i-au cazut si cateva fire de par, deci deja era prea mult
      • +7 (11 voturi)    
        Dar... (Marţi, 18 iulie 2017, 17:05)

        JestersTear [utilizator] i-a raspuns lui Tovarasul Spirala

        ... cu recunoasterea greselii cum ramane???
        Cum ramane cu prosteala aia cu zeci de carti "scrise" in penitenciar?
    • +13 (19 voturi)    
      Eh da.... (Marţi, 18 iulie 2017, 15:01)

      mihg [utilizator] i-a raspuns lui zot

      Nu ai vazut ca banii se recupereaza din taxa de solidaritate platita de cei care muncesc si au un SALARIU mai mare de 3000 EURO brut!? Aia sunt privilegiatii STATULUI care s-au imbogatit pe spinarea lui...Vai mama nostra!
    • +11 (15 voturi)    
      eii, ash (Marţi, 18 iulie 2017, 15:01)

      Piticot9 [utilizator] i-a raspuns lui zot

      Nu a platit, dar se poate vedea unde a dus asaltul A3 la dracnea din ultima perioada... se vede treaba ca a meritat tovarase dracnea...
    • -3 (11 voturi)    
      Romania nu vrea sa primesca plata (Marţi, 18 iulie 2017, 15:05)

      adi_69 [utilizator] i-a raspuns lui zot

      Cu privire la neplata prejudicului, avocatul a sustinut ca este vina ANAF ca nu a reusit in trei ani sa vanda doar o singura proprietate dintre cele puse sub sechestru de judecatorul care l-a condamnat definitiv pe Voiculescu.

      "El are toata averea sechestrata. Nu are un leu disponibil, cu exceptia pensiei. ANAF nu a pus nici azi in executare decizia de condamnare. Daca le valorifica poate se acoperea prejudiciul. Statul o are la dispozitie dar nu o face.
    • -15 (21 voturi)    
      ai idee in ce a constat paguba? (Marţi, 18 iulie 2017, 15:08)

      un curios [utilizator] i-a raspuns lui zot

      ai ideea ce paguba a produs Popoviciu la Baneasa?
      cred ca daca afli nu pai poti sa scrii ca ti se inunda tastatura cu lacrimi
      • +10 (10 voturi)    
        popoviciu e alta poveste (Marţi, 18 iulie 2017, 15:51)

        Gruia.Novac [utilizator] i-a raspuns lui un curios

        Paguba este f exact precizata si de asemenea f f f mare.
    • +15 (21 voturi)    
      As fi fost de acord cu eliberarea (Marţi, 18 iulie 2017, 15:27)

      Penten [utilizator] i-a raspuns lui zot

      conditionata DOAR DUPA achitarea prejudiciului de 60 milioane. Si daca ma gandesc bine, nici atunci.
  • +48 (56 voturi)    
    Sa curgă balele... (Marţi, 18 iulie 2017, 14:53)

    raulito [utilizator]

    ...la A3
    • -8 (14 voturi)    
      si lacrimile aici :)) (Marţi, 18 iulie 2017, 15:00)

      Tovarasul Spirala [utilizator] i-a raspuns lui raulito

      =)
    • +16 (20 voturi)    
      Il vor pupa si giugiuli antenele... (Marţi, 18 iulie 2017, 15:35)

      JestersTear [utilizator] i-a raspuns lui raulito

      ... mai ceva decat pe sfintele moaste.
      Mai bine l-ar sanctifica direct. Primul mare sfant in viata.
  • +13 (17 voturi)    
    uraaa.... (Marţi, 18 iulie 2017, 14:54)

    Fuscus [utilizator]

    iese varanuuu'. moam' ce justitie aveeeem. o fi returnat prejudiciul? eu cred ca nu. pai atunci de ce ii dau drumul inainte de vreme?
  • +11 (13 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Marţi, 18 iulie 2017, 14:54)

    [anonim]

  • +19 (21 voturi)    
    psd psd (Marţi, 18 iulie 2017, 14:57)

    rochiri [utilizator]

    inca odata multumesc celor care au stat acasa la vot cat si celor care au votat PSD.
    Felicitari...se vedem ca traim mai bine.....!
  • +14 (16 voturi)    
    Furtul SE MERITA in Romania. (Marţi, 18 iulie 2017, 14:57)

    ouyang [utilizator]

    Tara de cacanari si hoti. Plecati din cloaca asta cat mai repede.
  • +14 (16 voturi)    
    Regie buna cu spitalul !Varanul nu se dezminte (Marţi, 18 iulie 2017, 14:57)

    Plagarus [utilizator]

    Prejudiciul " uitat " capcaunul cel bogat e eliberat ???!
  • +16 (18 voturi)    
    Bolnav (Marţi, 18 iulie 2017, 14:58)

    Encounter [utilizator]

    Nu înțeleg conceptul de eliberare condiționată atâta vreme cât prejudiciul dovedit nu a fost recuperat. Recuperarea prejudiciului ar trebui să fie pre-condiție pentru discuțiile despre eliberare condiționată.
  • +12 (12 voturi)    
    Comment sters de user (Marţi, 18 iulie 2017, 14:59)

    andipetre [anonim]

  • +19 (19 voturi)    
    gadea isi umezeste buzele (Marţi, 18 iulie 2017, 15:00)

    gica pantalon [utilizator]

    urmeaza o serie de "interviuri" cu dom' profesor
  • +15 (15 voturi)    
    Comment sters de user (Marţi, 18 iulie 2017, 15:04)

    polonyca [anonim]

  • +23 (23 voturi)    
    ia uite ce minune (Marţi, 18 iulie 2017, 15:05)

    Bittick [utilizator]

    cum a aflat ca poate fi eliberat conditionat, gata, i s-au descurcat matele si a scapat de operatie...
  • +19 (19 voturi)    
    I au dat drumul iar prejudiciul ramane in sarcina (Marţi, 18 iulie 2017, 15:05)

    Gruia.Novac [utilizator]

    Mandru ca sunt roman !!!. Daca asta nu e o tara penibila, de doi lei, va rog sa-mi spuneti cum arata una ?
  • +16 (16 voturi)    
    Hehehe ... (Marţi, 18 iulie 2017, 15:10)

    Zso [utilizator]

    ... acu sa vezi orgasm intelectual la duetul Gadea-Badea. Poate se baga si Ursu si Tudor la o limba ...
  • +21 (21 voturi)    
    eu daca nu platesc impozit pe 1mp de pamant (Marţi, 18 iulie 2017, 15:10)

    averageJoe [utilizator]

    mi se pune poprire pe conturi si raman fazan. 60 mil Euro.. nu conteaza. Sa bem in cinstea voastra dragi judecatori si pentru a voastra gandire dreapta. Mi-e sila.
    • +5 (5 voturi)    
      Prieteni (Marţi, 18 iulie 2017, 17:26)

      mdaniel [utilizator] i-a raspuns lui averageJoe

      Pentru a nu va consuma viata si a va creste copiii intr-o societate mai normala, PLECATI. Aici nu prea vad nici o sansa sa scapam de aceasta cloaca de HOTI!
  • +20 (22 voturi)    
    Ce mizerie! (Marţi, 18 iulie 2017, 15:11)

    MichiuStefan1 [anonim]

    Ce mizerie!Deci, furi 60 mil euro,primesti 10 ani din care faci doar aproape 3, te dai bolnav - ca si in timpul lungilor termene de judecata- si gata, ramai cu banii si pleci acasa!Nu mai face operatii, i-a trecut burta!Traiasca Justitia romana!Sa vezi ce voma acum pe posturile TV ale mafiotului!Acum, justitia e corecta!Ii platim cu o groaza de bani, le dam pensii nesimtite, este un corp de functionari privilegiat si drept recompensa ne scuipa in fata!Traiasca Romania!
  • +15 (17 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Marţi, 18 iulie 2017, 15:11)

    [anonim]

  • +18 (22 voturi)    
    Din pacate o decizie care se prefigura ! (Marţi, 18 iulie 2017, 15:18)

    Susufler0 [utilizator]

    O DECIZIE NEMERNICA pt faptul ca judecatorii aveau dovezi ca dom Profesor nu avea cum sa scrie cele 10-12 carti pe care le-a scris in penitenciar !

    De ce este o decizie nemernica ? Pt ca valideaza si alti "oameni de stiinta" care si-au scris si ei opera in penitenciar, de asemeni existand si in cazul lor mai mult decat suspiciuni "rezonabile" ca totul nu este decat o sarlatanie !

    Si iata cum, in loc sa se faca cu alte dosare penale, politicienii condamnati scapa in mod nemeritat !

    De-abia astept sa vina vorba in Comisia Parlamentara pt cercetarea alegerilor din 2012 de faptul ca l-a Ambasada Romaniei de la Paris au votat (dupa calculele Latrinei 3 si ale PSD) un roman la 4 secunde ca sa-mi amintesc cu placere ca Voiculescu a scris o pagina "stiintifica" la 2 minute !

    PS. Si a scris peste 2000 ! :)))
    • 0 (0 voturi)    
      PPS. Haiti ! Din primele declaratii date (Marţi, 18 iulie 2017, 18:37)

      Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

      dupa iesirea din penitenciar rezulta ca, de fapt era si mai prolific de-atat. Scria o pagina pe minut, intrucat jumatate din fiecare zi din cei trei ani traiti in detentie si-a petrecut-o stand cu ochii inchisi ! :))

      PS. Nici n-a iesit bine de la bulau si a inceput sa-si bata joc de noi toti.
  • +14 (16 voturi)    
    a dat (Marţi, 18 iulie 2017, 15:18)

    nahir [utilizator]

    banii inapoi?
    • +7 (7 voturi)    
      haha (Marţi, 18 iulie 2017, 16:15)

      Juan Retardo [utilizator] i-a raspuns lui nahir

      Ce, ma? Crezi ca el e doar un fraier ca noi ce sta sa munceasca toata ziua ca prostu?
  • +22 (24 voturi)    
    Păi e foarte bine așa (Marţi, 18 iulie 2017, 15:20)

    Barosanu_nr1 [utilizator]

    Mai puțin de 3 ani executați din pedeapsa de 10 ani. Și rămâi și cu averea. Să tot fii infractor!
    • +8 (8 voturi)    
      Serios (Marţi, 18 iulie 2017, 16:17)

      Juan Retardo [utilizator] i-a raspuns lui Barosanu_nr1

      Eu vorbesc serios. Ma bag si eu! Cine mai vine cu mine? Hai, ne strangem mai multi, ne inscriem ca organizatie "politica", o punem si de o institutie "media" ceva si nu mai trebuie sa mai muncim tot restul vietii! Fraier sa fii sa nu te bagi!
  • +15 (17 voturi)    
    haha (Marţi, 18 iulie 2017, 15:24)

    dum_i [utilizator]

    "Luni seara, surse medicale au precizat ca acesta nu a mai fost operat, pentru ca a raspuns bine tratamentului administrat. "

    hai nene, lasa-ma liber, daca nu ma lasi, ma omor, jur nene, ma omor...
  • +11 (13 voturi)    
    dar ce faceti domnilor.... (Marţi, 18 iulie 2017, 15:30)

    mitocanu [utilizator]

    un eminent profesor-infractor, un scriitor-plagiator (e la moda, nu) cu inspirata muza in célula, este eliberat???...dupa ce joaca comedia ieftina a bolnavului pe pat de moarte (ocluzie intestinala, cine-l crede), iata-l in libertate...maine ne vedem la jogging, ca de boala am uitat...alo maestre securist...ia-ti rolul in serios, pune-te pe furat si scuipat adversarii...ca sa-ti aduci aminte de vremurile bune de la crescent...hai good riddance...
  • +11 (13 voturi)    
    Si prejudiciul ? (Marţi, 18 iulie 2017, 15:30)

    sorvas [utilizator]

    Sau n-are sens, adica a stat omu cativa ani la racoare, cred ca merita sa pastreze si banii iar banii de judecata la fel, n-are sens sa-i mai plateasca. Ii suportam noi, contribuabilii / pagubitii.

    Of ce rau imi pare ca trebuie sa plec din Romania :(
  • +17 (19 voturi)    
    Pai sa vedem: (Marţi, 18 iulie 2017, 15:43)

    alegzandru [utilizator]

    Voiculescu iese din puscarie, e achitat in alt dosar, fiica-sa ia cu suspendare.

    Antena 3 a intors armele impotriva lui Dragnea.

    Hmmm, coincidenta!
  • +10 (14 voturi)    
    A avut 1408 zile sa-i cumpere (Marţi, 18 iulie 2017, 15:51)

    John M. [utilizator]

    pe jigodiile alea de judecatori.
  • +11 (13 voturi)    
    uraaaaa (Marţi, 18 iulie 2017, 15:54)

    liviu_ [utilizator]

    am invins!
    scuze... nu noi... hotii au invins!
  • +16 (18 voturi)    
    D-aia Antenele l-au luat pe Dragnea la rost... (Marţi, 18 iulie 2017, 15:54)

    Zarathustra [utilizator]

    ...cum a văzut Varanul că e rost de liberare, cum a întors armele împotriva fostului aliat! Scria Turturică pe digi24 săptămâna trecută că una din explicațiile perdafului mediatic la adresa tartorului pedeserist ar putea fi iminenta eliberare condiționată. E clar, lui Dragnea i se pregătește mătrășirea și probabil lucrurile sunt atât de avansate încât a meritat mișcarea asta.
  • +13 (17 voturi)    
    M.Badea si M.Gadea in delir! (Marţi, 18 iulie 2017, 16:13)

    DrDorel [utilizator]

    Nu o sa-ti vina sa crezi ce a facut M.Badea si M.Gadea! Au fost surprinsi astazi de paparazzi intr-o clinica privata din Bucuresti! Acestia urmeaza sa-si faca implant de botox pentru a avea buzele cat mai mari si carnoase!
    Varanul iese din puscarie iar posteriorul sau poate fi in sfarsit lustruit de principalii sai aghiotanti.
    • +1 (1 vot)    
      Domnu doctor, ai fost tare ! (Marţi, 18 iulie 2017, 18:42)

      Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui DrDorel

      De altfel cred ca o sa ne convingem de eficienta implanturilor facute de cei doi cat de curand !

      PS. Dar ce zic eu, chiar din seara asta !
  • -7 (11 voturi)    
    Sincere pareri de rau pentru necazul asta, ce (Marţi, 18 iulie 2017, 16:36)

    xrogo [utilizator]

    sa-i faci, eliberarea conditionata se mai si aplica in Romania, nu fiti suparati, lasati ca madam Kovesi a iesit foarte bine in urma interviului fluviu dat la un site securist, asta compenseaza supararea si gandurile vostra negre!
  • +7 (9 voturi)    
    Coruptie (Marţi, 18 iulie 2017, 16:51)

    europeanul2 [utilizator]

    DNA e singura speranta in justitia romaneasca, dar degeaba daca sistemul judiciar este asa cum este. Cand fura porcul de Voiculescu nu se gandea ca o sa il prinda 71 de ani in parnaie. Nici judecatorii care l-au condamnat nu stiau. La ce bun sa se mai dea pedepse de 10 ani daca efectiv se fac numai 2 sau 3? Justitia noastra pastreaza termenele doar pentru oamenii obisnuiti.
    Coruptia functioneaza foarte bine in sistemul judiciar, asa ca...
    Bravo Romania! Bravo stat roman! Bravo Justitie! Avem motive sa fim mandri ca suntem romani!
  • +5 (7 voturi)    
    Cine este judecatoarea care l-a eliberat ? (Marţi, 18 iulie 2017, 17:06)

    Van_the_Man [utilizator]

    SOC !!! Culmea, o recenzie edificatoare a baiatului de casa al lui Voiculescu, R. Savaliuc !!!
    http://www.ziua.ro/display.php?data=2006-09-30&id=208273

    Cine se mai mira ?
  • +6 (6 voturi)    
    Frumos ne șade! (Marţi, 18 iulie 2017, 17:32)

    Captain Planet [utilizator]

    Tocmai ce l-am eliberat pe unul dintre cei mai mari jefuitori de țară din istoria României. Fără pretenții de-acum încolo, s-a creat (încă) un precedent. S-a dat liber la furt. Rușine, conducătorilor, indiferent de culoarea politică! Suntem un popor fără speranță, fără nicio șansă.
  • +1 (1 vot)    
    Comentariu sters de utilizator (Marţi, 18 iulie 2017, 20:47)

    [anonim]



Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by