UPDATE Perchezitii DNA in judetele Botosani, Iasi si Neamt

de G.S.     HotNews.ro
Miercuri, 7 iunie 2017, 10:06 Dosare Anticoruptie


DNA face 12 perchezitii in Botosani, Iasi si Neamt, patru dintre ele fiind desfasurate la sediul unor institutii publice.

UPDATE 10.11 Surse judiciare citate de News.ro au declarat ca in acest dosar se fac cercetari privind savarsirea infractiunilor de luare de mita, trafic de influenta si abuz in serviciu. Institutiile publice vizate de perchezitii sunt Administratia Judeteana a Finantelor Publice Botosani, Directia regionala a Finantelor Publice Iasi, administratia pentru contribuabilii mici si mijlocii Iasi, Administratia Finantelor Publice Neamt, au precizat aceleasi surse.

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Suceava efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate acestora, comise in perioada 2013 - 2016, informeaza un comunicat al institutiei.

In cursul zilei de 07 iunie 2017, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate perchezitii domiciliare in 12 locatii din care patru sunt sedii ale unor institutii publice din judetele Botosani, Iasi si Neamt, iar opt sunt sedii ale unor persoane juridice, mai transmite sursa citata.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























3936 vizualizari

  • +3 (3 voturi)    
    " La ce bun atata munca (Miercuri, 7 iunie 2017, 11:06)

    si_mort_va_vad [utilizator]

    cand PENALII AU VOTAT ?!?!?! "


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by