Fostul deputat Florin Popescu, condamnat pentru coruptie, liberat conditionat. DNA a contestat decizia

de V.M.     HotNews.ro
Marţi, 16 mai 2017, 21:19 Dosare Anticoruptie


Florin Popescu
Foto: AGERPRES
Magistratii Judecatoriei Ploiesti au dispus liberarea conditionata a fostului deputat Florin Popescu, condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu executare pentru ca a cerut, in campania electorala din 2012, peste 60 de tone de pui grill pe care i-a impartit alegatorilor. Procurorii DNA au contestat decizia Judecatoriei Ploiesti privind liberarea lui Florin Popescu, informeaza News.ro.

In martie 2016, fostul deputat Florin Popescu, fost presedinte al Consiliului Judetean Dambovita, a fost condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu executare, pentru ca, in campania electorala din 2012, a cerut si a primit de la o firma peste 60 de tone de pui grill, pe care le-a impartit alegatorilor din colegiul sau.

Procurorii DNA l-au trimis in judecata pe Florin Popescu, in 27 iunie 2014, acuzandu-l ca, in 2012, folosindu-se de functia de presedinte al PDL Dambovita si vicepresedinte al partidului, l-a determinat pe omul de afaceri Rami Ghaziri, denuntator in cauza, sa-i dea 60.992,2 kilograme de pui grill, in valoare de 485.500 lei.

Ulterior, Florin Popescu a distribuit puii alegatorilor din judetul Dambovita, in campania electorala pentru alegerile locale din iunie 2012. In acea perioada, Popescu a candidat pentru obtinerea unui nou mandat de presedinte al Consiliului Judetean Dambovita.

Florin Popescu a fost ales deputat din partea PDL, parasind ulterior partidul pentru a se alatura PMP, pe vremea cand formatiunea era condusa de Elena Udrea. In urma trimiterii sale in judecata, in 2014, Popescu a demisionat din PMP si a ramas deputat independent, ulterior demisionand din Parlament inainte de incheierea mandatului.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























1360 vizualizari

  • -3 (5 voturi)    
    pentru ce partid a facut asta? (Marţi, 16 mai 2017, 21:47)

    king david hotel [utilizator]

    ca am uitat si articolul nu precizeaza.
    • +2 (2 voturi)    
      n-ai citit bine (Marţi, 16 mai 2017, 22:27)

      Adri4n [utilizator] i-a raspuns lui king david hotel

      "...in 2012, folosindu-se de functia de presedinte al PDL Dambovita si vicepresedinte al partidului..."
    • +2 (2 voturi)    
      pentru vechiul (Marţi, 16 mai 2017, 22:34)

      CosminGeorge [anonim] i-a raspuns lui king david hotel

      partid de suflet a lui Besescu,PDL
    • 0 (0 voturi)    
      daca (Miercuri, 17 mai 2017, 8:43)

      nahir [utilizator] i-a raspuns lui king david hotel

      esti varza, de ce te mai bagi in seama, marite imparat?
  • 0 (0 voturi)    
    Puiu Georgescu secretar PSD fura 9 milioane (Marţi, 16 mai 2017, 23:05)

    AlexandrinaBoboc [utilizator]

    60 de tone de mici? pt asta? Saracu om a dat si el la niste amariti de mancare pt niste voturi. La Universitatea Dunarea de Jos Galati se trag tunuri de sute de milioane in interes personal.


    Garda de conturi constata ca secretarul de stat PSD, presedintele senatului universitatii Lucian Puiu Georgescu, are pfa propriu care profita de echipamentele universitatile la pret de tigari, dar face contract cu institutii ale statului de 9 milioane de euro. https://postimg.org/gallery/1c9fotzio/
    Au scris ziarele, a constatat si Garda de conturi si DNA Galati joaca pokemon.

    Se mai vede la control ca facultatea de medicina de la Ena, Italia, trage din fondurile universitatii desi rectorul anunta ca e singura care tine in viata universitatea.

    http://impact-est.ro/republicuta-galati/universitate-de-mana-a-doua-cu-miliardari-de-prima-mana/

    Nu e singurul, prorectorul Stefan Balta, este directorul proiectului european la firma rectorului, care si el foloseste echipamentele universitatii, cumparate din fondurile acestora.

    http://www.poc.research.ro/uploads/rezultate-selectie-proiecte-A.pdf
    la pozitia 7, S.C GRUPUL DE MASURATORI SI DIAGNOZA S.R.L, proprietar rectorul Barsan Iulian.

    Hai cu PSD-ul! PSD Bucuresti veniti si luati lectii de furatura la Galati, se fura cu acte, nu asa, incarcati 3 dube cu mici pt amarati! DNA Bucuresti, nu faceti o plimbare prin Delta? in drum poate faceti ceva curatenie la Universitatea Dunarea de Jos Galati.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by