Fiul unui fost judecator craiovean, audiat de procurorii DIICOT, el fiind suspectat de trafic de droguri

de R.M.     HotNews.ro
Joi, 12 ianuarie 2017, 14:02 Dosare Anticoruptie


Fiul unei foste judecatoare din Craiova este audiat, joi dimineata, de procurorii DIICOT, el fiind suspectat de trafic de droguri. Tanarul, Andrei Lazar, a fost implicat anul trecut intr-un scandal in urma caruia a fost trimis in judecata dupa ce a injunghiat un barbat cu un cutit, iar in 2014 a fost condamnat la inchisoare cu suspendare pentru ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, potrivit news.ro.

Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Craiova si ofiterii BCCO au facut, joi dimineata, perchezitii in mai multe locuinte din municipiu, printre persoanele suspectate de trafic de droguri si duse la audieri numarandu-se si Andrei Lazar, fiul unei foste judecatoare.

In luna iunie 2016, Andrei Lazar a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului Judecatoriei Craiova, el fiind acuzat ca in noaptea de 13 spre 14 februarie a injunghiat un barbat cu un cutit.

"In timp ce se aflau in incinta Clubului Casa Studentilor din municipiul Craiova, unde avea loc un spectacol la care participau aproximativ 480 de persoane, intre care inculpatii Lazar Andrei si Savu Marian, pe de o parte, si numitii Stanga Ionut Sebastian, Zidaru Virgil Alexandru si Tudor Catalin Viorel, pe de alta parte, a avut loc o altercatie in urma careia cei doi inculpati au agresat fizic cele trei persoane. (...) In aceleasi imprejurari, inculpatul Lazar Andrei l-a lovit pe Tudor Catalin Viorel cu un cutit in zona hemitoracelui drept si in zona lombara dreapta, cauzandu-i leziuni ce au necesitat 16-18 zile de ingrijiri medicale", aratau procurorii.

In anul 2010, fiul fostei judecatoare Liliana Lazar a fost arestat preventiv din 21 mai pana in 2 iulie, el fiind implicat in mai multe scandaluri cu violenta.

In anul 2014, magistratii Judecatoriei Fetesti l-au condamnat la un an si doua luni de inchisoare cu suspendare pentru ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























1817 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by