Surse: Soferul lui Sebastian Ghita, audiat de politistii prahoveni

de Alina Neagu     HotNews.ro
Joi, 22 decembrie 2016, 16:44 Dosare Anticoruptie


Soferul fostului deputat Sebastian Ghita, pe numele caruia a fost emis un mandat de aducere, a fost audiat, joi, la sediul Inspectoratului Judetean de Politie (IJP) Prahova, anunta Agerpres, citand surse judiciare. Soferul lui Sebastian Ghita a fost citat pentru a fi audiat de politistii Biroului Urmariri din cadrul Serviciul de Investigatii Criminale.

Procurorii DNA Ploiesti au emis, miercuri, mandat de aducere pe numele fostului deputat Sebastian Ghita, dupa ce acesta nu s-a prezentat la Parchet in baza citatiei anchetatorilor, au declarat surse apropiate anchetei.

Potrivit acestora, Ghita a fost citat sa se prezinte la DNA Ploiesti la ora 12,00 in dosarul Ponta-Blair, insa nu a venit, el trimitandu-si avocatii, care au refuzat sa faca declaratii in fata presei.

In aceste conditii, fostul deputat a fost cautat la domiciliul sau si la mai multe adrese despre care se cunostea ca sunt frecventate de fostul parlamentar, fara a fi insa gasit, au adaugat sursele citate.

Politistii il cauta in continuare pe Sebastian Ghita, sursele citate precizand ca el a fost dat in consemn la punctele de frontiera si ca este cautat pe teritoriul intregii tari.

Sebastian Ghita a ramas fara imunitate dupa ce mandatul sau de deputat a incetat in luna decembrie, dupa alegerile parlamentare.

Sebastian Ghita a fost deputat intre 2012 si 2016. In acest an, el a candidat pentru un nou mandat de parlamentar din partea PRU, insa acest partid nu a trecut pragul electoral, astfel ca Ghita nu a intrat in Parlament.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























2642 vizualizari

  • +2 (2 voturi)    
    Cucuveaua se plimba cu Marko Atilla la HU ! (Joi, 22 decembrie 2016, 17:20)

    Plagarus [utilizator]

    Daca cere legitimatie de maghiar si apoi cetatenie,va fi intronat ca fost bun roman,evident fugar nevinovat.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by