Fosta judecatoare Geanina Terceanu, condamnata la 5 ani si 6 luni de inchisoare pentru luare de mita in dosarul Transferurilor. Cristi Borcea - 7 ani si 10 luni, Ioan Becali - 7 ani si 4 luni, Victor Becali - 5 ani si 8 luni, pedepse contopite cu cele din vechiul dosar

de Alina Neagu     HotNews.ro
Joi, 24 noiembrie 2016, 14:31 Dosare Anticoruptie


Judecatoarea Geanina Terceanu (foto arhiva)
Foto: Agerpres
Fosta judecatoare Geanina Terceanu a fost condamnata joi de Curtea de Apel Bucuresti la 5 ani si 6 luni de inchisoare cu executare pentru luare de mita in dosarul Transferurilor din fotbal, anunta Mediafax. Fratii Becali au primit si ei condamnari in dosar, fiind acuzati ca au incercat sa o mituiasca pe judecatoarea Geanina Terceanu: Ioan Becali - 7 ani si 4 luni inchisoare, Victor Becali - 5 ani si 8 luni, potrivit Agerpres. Alaturi de ei a fost condamnat si fostul actionar dinamovist Cristi Borcea - 7 ani si 10 luni inchisoare. Sentintele in cazul celor trei oameni de fotbal sunt contopite cu cele din vechiul dosar si nu sunt definitive, ele putand fi contestate la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Potrivit deciziei Curtii de Apel Bucuresti,Ioan si Victor Becali au primit cate 3 ani inchisoare pentru dare de mita, pedepse contopite cu cele din dosarul transferurilor, iar in final ei vor avea de executat 7 ani si 4 luni, respectiv 5 ani si 8 luni inchisoare. In cazul lui Ioan Becali, judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au dispus si anularea deciziei prin care a fost eliberat conditionat.

De asemenea, Cristian Borcea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni pentru dare de mita, pedeapsa contopita cu cea din dosarul transferurilor, rezultand 7 ani si 10 luni.

Instanta a mai dispus confiscarea sumei de 195.000 euro de la Geanina Terceanu, banii reprezentand mita primita de aceasta.

In plus, avocatul George-Antonie Iorgovan a fost condamnat la un an inchisoare cu suspendare si efectuarea a 60 de zile munca in folosul comunitatii, iar avocatul Daniel-Costel Petre a primit un an cu executare, ambii fiind acuzati de marturie mincinoasa.

  • DNA: 220 de mii de euro mita pentru Geanina Terceanu pentru ca judecatoarea sa ii achite pe oamenii de fotbal implicati in dosarul Transferurilor
Geanina Terceanu si fratii Ioan si Victor Becali au fost arestati, pe 20 noiembrie 2015, de magistratii Curtii de Apel Bucuresti, la solicitarea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie, care au acuzat-o pe judecatoare ca a primit 220.000 de euro mita pentru a-i achita pe cei doi si pe alti sase oameni de fotbal in dosarul Transferurilor.

Potrivit procurorilor, in 24 februarie 2009, Geaninei Terceanu, la acea vreme judecator la Tribunalul Bucuresti, i-a fost repartizat spre judecare dosarul transferurilor din fotbal, cauza in care Ioan Becali, Victor Becali si Cristian Borcea, alaturi de alti cinci oameni de fotbal, fusesera trimisi in judecata pentru inselaciune si evaziune fiscala.

Pe 3 aprilie 2012, Geanina Terceanu a dispus achitarea tuturor celor opt inculpatii trimisi in judecata in legatura cu efectuarea de tranzactii ilegale la transferurile unor fotbalisti catre cluburi din strainatate, ceea ce a produs un prejudiciu total de aproape 1,5 milioane de dolari in dauna statului si de peste 10 milioane de dolari in dauna a patru cluburi de fotbal.

Judecatorul a dispus achitare pentru toate infractiunile retinute in sarcina celor opt oameni de fotbal, in temeiul dispozitiilor articolului 10 litera a din Codul de procedura penala din anul 1968, respectiv pentru ca "fapta nu exista".

In urma investigatiilor, procurorii DNA au stabilit ca, pentru a pronunta aceasta solutie de achitare, Geanina Terceanu a primit de la inculpatii Ioan si Victor Becali si de la suspectul Cristian Borcea, in mai multe transe, suma totala de 220.000 de euro, incepand din aprilie 2009 si pana in mai 2012.

"Sumele de bani primite cu titlu de mita au fost remise magistratului de catre cele trei persoane fie personal fie prin intermediar, in diferite locatii din Bucuresti si judetule Ilfov si Ialomita. In cursul anului 2009, o parte din banii primiti in modalitatea de mai sus au fost folositi de inculpata Terceanu Geanina la achizitionarea unei locuinte", sustin procurorii.

Pe 12 noiembrie 2012, hotararea de achitare pronuntata de Geanina Terceanu a fost desfiintata printr-o decizie a Curtii de Apel Bucuresti, instanta de control judiciar pronuntand condamnarea inculpatilor la pedepse intre trei si opt ani de inchisoare, cu executare sau cu suspendare.

Ulterior, Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis rejudecarea cauzei, motivand ca judecatorii de la CAB au respins toate probele cerute, nu i-au ascultat temeinic pe cei opt oameni de fotbal acuzati si a dispus condamnarea pe probe in baza carora fusesera anterior achitati, de Tribunalul Bucuresti.

In urma rejudecarii, tot la Curtea de Apel Bucuresti, toti inculpatii au primit, in martie 2014, pedepse cu executare: Cristian Borcea si Ioan Becali - cate sase ani si patru luni, Victor Becali - patru ani si opt luni, Gheorghe Copos - trei ani si opt luni, Mihai Stoica - trei ani si sase luni, Gheorghe Netoiu si Jean Padureanu - cate trei ani si patru luni, si Gheorghe Popescu - trei ani, o luna si zece zile.

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis in decembrie 2015 ca judecatoarea Geanina Terceanu, arestata preventiv din 20 noiembrie, sa fie cercetata in arest la domiciliu in acest dosar.

  • Ioan Becali a parasit tara la inceputul lunii noiembrie, dupa ce a fost eliberat conditionat
Ioan (Giovani) Becali, condamnat in martie 2014 la sase ani si patru luni de inchisoare in dosarul Transferurilor, a fost eliberat conditionat in septembrie anul acesta, printr-o decizie a Tribunalului Ilfov. 

La inceputul lunii noiembrie, Valeriu Nicolae, fost consilier al premierului Ciolos si secretar de stat la Ministerul Muncii, relata, intr-o postare pe Facebook, cum Giovani Becali, recent eliberat conditionat din inchisoare, a trecut peste o coada la care asteptau circa 20 de persoane pe aeroportul Otopeni, mergand "direct la protocol diplomatic". "Ofiterii de serviciu il saluta ca si cum ar fi vreun demnitar care merita salutat si nu un mafiot abia iesit din puscarie... Becali trece linistit controlul pe la punctul rezervat diplomatilor", a scris Valeriu Nicolae pe Facebook.

"Giovani Becali - cel care ne explica tuturor ce inseamna sa fii mafiot de mafiot este in fata mea in aeroport. Nu se opreste la coada la care sunt vreo 20 de oameni ( 4-5 minute de asteptare) ci se duce direct la protocol diplomatic. Ofiterii de serviciu il saluta ca si cum ar fi vreun demnitar care merita salutat si nu un mafiot abia iesit din puscarie care a tras tepe de milioane, daca nu de zeci de milioane de EUR statului roman. Becali trece linistit controlul pe la punctul rezervat diplomatilor", a povestit Valeriu Nicolae pe contul sau de Facebook.

Intre timp, doi angajati ai Serviciului Roman de Informatii (SRI) au fost sanctionati disciplinar si administrativ in urma anchetei dispuse la nivelul lucratorilor de la controlul anti-tero de pe aeroportul Otopeni dupa ce Ioan Becali a fost trecut prin filtrul de protocol, desi nu detinea pasaport diplomatic.







Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























16261 vizualizari

  • -19 (35 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Joi, 24 noiembrie 2016, 14:41)

    [anonim]

    • +6 (10 voturi)    
      Comentariu sters de utilizator (Joi, 24 noiembrie 2016, 16:15)

      [anonim] i-a raspuns lui

    • +5 (7 voturi)    
      e frumusica judecatoarea, (Joi, 24 noiembrie 2016, 16:50)

      bancher [utilizator] i-a raspuns lui

      cum a putut sa se incurce cu un taximetrist? daca asa a fost, chiar ca are predilectie catre delicventi.
    • -1 (9 voturi)    
      Training Day (Joi, 24 noiembrie 2016, 17:00)

      Kaladin [utilizator] i-a raspuns lui

      dupa logica ta Denzel e victima.
    • +12 (12 voturi)    
      ce inseamna sa fi mafiot :)))) (Joi, 24 noiembrie 2016, 17:41)

      banatul e fruncea [utilizator] i-a raspuns lui

      Nu credeam acuma 10 ani ca o sa scriu vreodata urmatoarea propozitie: "Bravo justitia din Romania" P.S. giovanni, asta inseamna sa fi mafiot :)
    • +10 (14 voturi)    
      sindromul Stockholm (Joi, 24 noiembrie 2016, 17:48)

      banatul e fruncea [utilizator] i-a raspuns lui

      Traiesc in Germania, dar am trait si in Belgia si SUA dar niciunde nu am vazut fenomenul asta de a-i plange de mila pe cei care te fura. Ba ca are famile, ba ca sunt hoti si mai mari ca ei, ba ca nu avea ce sa manince saraca, dar tot gasiti o scuza...Chiar nu pot sa-mi explic de unde vine asta. Probabil domnul de mai sus a luat si el cateva spagi in viata lui, altfel nu-mi explic empatia lui fata de niste infractori care pana la urma scot bani din buzunarele noastre.
    • +6 (8 voturi)    
      iti e mila!? (Joi, 24 noiembrie 2016, 19:03)

      middle_brick [utilizator] i-a raspuns lui

      Sentința este de o mizerie ce nu se poate descrie, pai un judecător condamnat pentru corupție nu ia intrun stat civilizat mai putin de 20 de ani.
  • -23 (23 voturi)    
    asa si??? (Joi, 24 noiembrie 2016, 14:44)

    xanti [utilizator]

    Chestia asta cu catuse tine de foame?
    • +12 (12 voturi)    
      ai dreptate (Joi, 24 noiembrie 2016, 15:52)

      levierul [utilizator] i-a raspuns lui xanti

      catusele nu tin de foame, dar scuipatii lui giovanni iti tin, nu?
    • +5 (5 voturi)    
      exact (Joi, 24 noiembrie 2016, 16:21)

      gica pantalon [utilizator] i-a raspuns lui xanti

      ii lasam slobozi, liberi la furat
    • +6 (6 voturi)    
      cat s-a furat in Romania (Joi, 24 noiembrie 2016, 17:44)

      banatul e fruncea [utilizator] i-a raspuns lui xanti

      Daca am impartii numai 30% din ce au furat specimenele ca Giovani in ultimii 20 de ani iti garantez ca nu ne-ar fi foame...
    • +4 (4 voturi)    
      dar furatul statului ? (Joi, 24 noiembrie 2016, 19:01)

      cladob [utilizator] i-a raspuns lui xanti

      tine de foame ?
  • +13 (17 voturi)    
    Berbecali Bros..putzin...foarte putzin (Joi, 24 noiembrie 2016, 14:44)

    un domn [utilizator]

    pe bune acum...
    • +3 (5 voturi)    
      corect (Joi, 24 noiembrie 2016, 15:53)

      levierul [utilizator] i-a raspuns lui un domn

      ar trebui sa le ia tot neamul si celor prin alinata sa le dea o amenda penala macar
  • +18 (20 voturi)    
    Vai (Joi, 24 noiembrie 2016, 14:45)

    ICosmin [utilizator]

    ...simt cum imi creste inima. Asta inseamna sa fii mafiot! :)))
  • +14 (18 voturi)    
    Well ... o pedeapsa usoara ptr un judecator (Joi, 24 noiembrie 2016, 15:08)

    MiticaPalarierul [utilizator]

    Well ... o pedeapsa usoara ptr un judecator care a luat mita, insa probabil corb la corb nu scoate ochii.

    Ii dau cumva si un pasaport diplomatic ptr o vacanta de lunga durata la Saint Tropez ?

    "Patria si Dreptul Meu!"
    .
  • +16 (20 voturi)    
    Corb la corb.. (Joi, 24 noiembrie 2016, 15:19)

    SpiruHaret [utilizator]

    Justitia din Romania : mituitorul primeste o pedeapsa mai mare decat cel mituit !! Nu uitati ca mituitul este JUDECATOR. Nu conteaza ca magistratii sunt platiti cu salarii imense ptr nivelul economiei! Nu conteaza ca a fi judecator coruptibil este mult , mult mai nociv decat a fi puscarias recidiv! Conteaza doar ca e " a noastra" si, intr-o buna zi, s-ar putea sa fim chiar noi in boza acuzatiilor.
    Asa pare aceasta condamnare , draga Justitie Romaneasca!
    • +4 (4 voturi)    
      tot un judecator a luat decizia (Joi, 24 noiembrie 2016, 17:23)

      vrednic [utilizator] i-a raspuns lui SpiruHaret

      sunt in aceeasi barca, poate avea si el niste schelete in dulap
    • +1 (1 vot)    
      tot un judecator a luat decizia (Joi, 24 noiembrie 2016, 17:24)

      vrednic [utilizator] i-a raspuns lui SpiruHaret

      sunt in aceeasi barca, poate avea si el niste schelete in dulap
    • +5 (5 voturi)    
      sa nu uitam ca judecatoarea RAMANE (Joi, 24 noiembrie 2016, 17:33)

      nick24 [utilizator] i-a raspuns lui SpiruHaret

      cu toata averea, dobandita cinstit, ca numai o mita a luat si cu pensia speciala. Nu se va aplica vreo lege prin care in caz ca sunt prinsu cu ceva vor pierde pensiile speciale si pensia SE VA CALCULA CA LA TOTI MURITORII, pe baza comparatiei cu salariul mediu.
      Desigur ca daca s-ar vota o astfel de lege dura pt ei (sa aiba pensie ca un inginer, doctor?) ar gasi vreo chichita ca nu se poate aplica retroactiv, bla,bla...
      • +5 (5 voturi)    
        SAU PARLAMENTUL PENALILOR (Joi, 24 noiembrie 2016, 19:48)

        nick24 [utilizator] i-a raspuns lui nick24

        special a dat niste legi favorabile infractorilor, adica daca ai mai multe infractiuni se face inchisoare pt cea mai grava, deci furati de 1000 de ori si veti plati pentru cea mai grava din cele 1000.
  • +13 (13 voturi)    
    Daca erau in America (Joi, 24 noiembrie 2016, 15:19)

    Trojan.H [utilizator]

    Aveau pedepse triple. E bine si asa :)
    • +8 (8 voturi)    
      La noi doar salarii si pensii speciale pentru (Joi, 24 noiembrie 2016, 18:48)

      ty [utilizator] i-a raspuns lui Trojan.H

      judecatori. Pentru luare de mita pedeapsa pentru un judecator prins cu mata in sac ar fi normal sa fie tot speciala.
      In 2010 s-a pus problema eliminarii pensiilor speciale pentru judecatori. CCR a declarat legea neconstitutionala. Motivatia: "Curtea Constituţională afirmă, în motivarea deciziei prin care a stabilit că eliminarea pensiilor speciale ale magistraţilor este neconstituţională, că propunerea este în contradicţie cu articolul din legea fundamentală care prevede că judecătorii sunt independenţi şi că se supun numai legii." Aceasta judecatoare a incalcat legea. Ea plateste ca oricare alt amarat din tara care nu are nici un fel de responsabilitate fata de aplicarea legii. Urat.
  • +10 (12 voturi)    
    mda (Joi, 24 noiembrie 2016, 15:23)

    Take-Red-Pill [utilizator]

    sa fie intr-un ceas bun

    acum si cu restul care se asteapta sa fie eliberati si au dosare pe rol: voiculescu, niculae, fenechiu, vantu, pinalti, hrebenciuc... etc

    dosar dupa dosar, asta inseamna sa fii mafiot (vorbele lu nea giovani)
  • +13 (17 voturi)    
    Ioan Becali, ala caruia SRI ii da prioritate (Joi, 24 noiembrie 2016, 15:29)

    Boham [utilizator]

    a fosrt om perioada, scurta e drept, cand SRi era o institutie perceputa ca decenta dar se pare ca nepotismul din aceasta institutie important pt Romania are efecte grave asupra ei: cum sa lasi un condamnat la puscrie, un infractor dovedit, sa treaca de filtrul de securitate fara verificari si cu rpioritate?

    cum pot exista asemenea opameni angajati in institutii de stat ? eu i-as fi bagat la puscarie si pe aia 2 de la SRI
    • +3 (3 voturi)    
      chiar asa (Joi, 24 noiembrie 2016, 15:54)

      levierul [utilizator] i-a raspuns lui Boham

      vreo ancheta ceva pe tema asta? vreo raspundere sau un raspuns de pe undeva? Aloo... cine-a tras in noi?
    • 0 (0 voturi)    
      are intrare libera (Vineri, 25 noiembrie 2016, 11:56)

      revo [utilizator] i-a raspuns lui Boham

      ca doar duce valiza cu bani de fiecare data. Ca Cocosii.
  • +7 (9 voturi)    
    Dreptatea (Joi, 24 noiembrie 2016, 15:43)

    voinicu [utilizator]

    Un judecator , cel care are menirea de a imparti dreptatea, poate primi mita de la infractori?
    E oare un caz izolat , sau mai sunt multe astfel de cazuri?
    Raspunsurile ne sunt cunoscute tuturor celor care traim in Romania.
    Injustitia e cea care domina sistemul juridic romanesc.
    Din pacate nu cred ca se va rezolva vreodata. Dovada e faptul ca niciunul din sefii judecatoarei respective , cei care gireaza justetea actului judecatoresc, nu a fost deranjat vreodata, la fel ca si cei din SRI care gireaza corectitudinea actului de control in aeroprt.
    • +4 (4 voturi)    
      LOGICA LOR E ALTA (Joi, 24 noiembrie 2016, 17:37)

      nick24 [utilizator] i-a raspuns lui voinicu

      furam/primim mita pana ne prinde o data, deci ai furat de 999 de ori si ti.au ramas banii, ii dai inapoi doar pe cei de la nr 1000.
      • 0 (0 voturi)    
        intr-adevar (Vineri, 25 noiembrie 2016, 12:09)

        cladob [utilizator] i-a raspuns lui nick24

        aici trebuie recuperarea extinsa a prejudiciului, o lege inca neaplicata..
    • 0 (0 voturi)    
      se va rezolva (Vineri, 25 noiembrie 2016, 12:08)

      cladob [utilizator] i-a raspuns lui voinicu

      e un proces poate mai lung sau mai scurt. Sa fim totusi optimisti findca sistemul juridic in Romania se misca.

      "Astfel de cazuri" chiar daca exista, si foarte probabil sa existe, nu pot fi rezolvate de justitie daca nu sunt facute denunturi de frauda, sau plangeri. Asa incepe orice proces.

      ochii si urechile sunt la noi toti, la societatea civila si trebuie sa invatam sa avem curajul sa facem pasul necesar. Sa ne purtam noi cuviinciosi si astfel sa semnalam neregulile procurorilor..

      Atunci si justitia va fi si mai castigatoare.
  • +16 (16 voturi)    
    femeia era dusa sau a avut doar ghinion ? (Joi, 24 noiembrie 2016, 15:44)

    Zentrix [utilizator]

    E clar ca nu e nici primul si nici ultimul judecator care o sa infunde puscaria. Ceea ce frapeaza aici, este faptul ca aceasta infractoare era judecatoare la o instanta de rang inalt - Tribunalul Bucuresti. Oare cum a ajuns acolo?, a fost promovata pe merite sau este un simplu exponent al unui sistem fundamentamente corupt si cariat ?

    Faptele ei - si hai sa spunem doar ce s-a aflat si probat (mita de sute de mii de euro, decizii viciate cu intentie, achitari de mafioti, sex cu ultimii borfashi, etc), multe intamplate in urma cu multi multi ani, conduc in mod plauzibil la impresia ca femeia avea probleme la mansarda. Va asigur insa ca este doar o impresie. Cred ca putrefactia a cangrenat justitia mult mai mult decat se poate anticipa. Aceasta judecatoare-infractoare nu a facut decat sa fure asa cum furau si confratii ei.
    Din nefericire petru ea, a avut ghinioul sa fie prinsa.

    Imbucurator insa ramane insa efortul DNA-ului, care cu pasi din ce in ce mai hotarati, a inceput sa stranga mizeria si sobolanii din magistratura si din alte institutii publice.
  • +4 (4 voturi)    
    hmmmm (Joi, 24 noiembrie 2016, 16:07)

    liviu_ [utilizator]

    poate-i mai ies fumurile lu giovanni din cap...
    da el oricum e obisnuit cu puscaria
  • +8 (8 voturi)    
    Pedepsele vor fi majorate in urma recursului (Joi, 24 noiembrie 2016, 16:09)

    Susufler0 [utilizator]

    pe care il va declara DNA ! Sunt convins de asta !

    Pana atunci insa ma rezum sa constat ca Instanta din Bucuresti care i-a judecat pe cei trei (CAB) pare sa fi devenit o adevarata Armata a Salvarii pt coruptii dovediti, altfel nu-mi explic faptul ca pt trei infractiuni de dare de mita catre un judecator abia se dau 3 ani, 3 ani si 6 luni de inchisoare. Atentie ! Asta in conditiile in care se stia ca pedepsele vor fi contopite, deci ca-practic- corupatorii nu vor executa cine stie ce in plus. Si asta cu atat mai mult cu cat judecatorii nu au gasit de cuvinta sa aplice si sporuri de pedeapsa, de parca fratii Becalii si cu Cristi Borcea erau niste bieti crestini cazuti pt prima oara in pacatul coruptiei.

    Sper ca ICCJ sa majoreze cum se cuvine pedepsele sa aplice si sporuri consistente de pedeapsa iar in viitor instantele sa nu le mai admita cererile de liberare conditionata, vezi Doamne ! pt ca s-au indreptat si au fost cuminti in penitenciar !

    PS. D-lor judecatori, treziti-va ! Ganditi-va la pedepsele de trei-patru ani de inchisoare cu executare pe care le-ati aplicat unor femei in varsta de peste 70 de ani pt ca nu mutasera un hotar dupa cum dispusesera printr-o sentinta civila niste colegi de-ai vostri, si compati "mizeria" aceea cu "mizeria" aceasta sa vedeti daca "rimeaza"!
  • +5 (5 voturi)    
    Pedepsele vor fi majorate in urma recursului (Joi, 24 noiembrie 2016, 16:09)

    Susufler0 [utilizator]

    pe care il va declara DNA ! Sunt convins de asta !

    Pana atunci insa ma rezum sa constat ca Instanta din Bucuresti care i-a judecat pe cei trei (CAB) pare sa fi devenit o adevarata Armata a Salvarii pt coruptii dovediti, altfel nu-mi explic faptul ca pt trei infractiuni de dare de mita catre un judecator abia se dau 3 ani, 3 ani si 6 luni de inchisoare. Atentie ! Asta in conditiile in care se stia ca pedepsele vor fi contopite, deci ca-practic- corupatorii nu vor executa cine stie ce in plus. Si asta cu atat mai mult cu cat judecatorii nu au gasit de cuvinta sa aplice si sporuri de pedeapsa, de parca fratii Becalii si cu Cristi Borcea erau niste bieti crestini cazuti pt prima oara in pacatul coruptiei.

    Sper ca ICCJ sa majoreze cum se cuvine pedepsele sa aplice si sporuri consistente de pedeapsa iar in viitor instantele sa nu le mai admita cererile de liberare conditionata, vezi Doamne ! pt ca s-au indreptat si au fost cuminti in penitenciar !

    PS. D-lor judecatori, treziti-va ! Ganditi-va la pedepsele de trei-patru ani de inchisoare cu executare pe care le-ati aplicat unor femei in varsta de peste 70 de ani pt ca nu mutasera un hotar dupa cum dispusesera printr-o sentinta civila niste colegi de-ai vostri, si compati "mizeria" aceea cu "mizeria" aceasta sa vedeti daca "rimeaza"!
  • +8 (8 voturi)    
    ! (Joi, 24 noiembrie 2016, 16:30)

    Kpriciu [utilizator]

    Pedeapsa PREA MICA primita de acest om al justitiei!
    Doar cu parul isi va mai reveni Romania!
  • +10 (10 voturi)    
    Nu inteleg (Joi, 24 noiembrie 2016, 17:08)

    muciflenduri [utilizator]

    Eu chiar nu inteleg cum poate lua Becali 7 ani pentru ca a incercat sa mituiasca, iar un judecator care ia banii sa primeasca 5 ani.
    Adica mituitorul face mai multa puscarie decat un judecator, care judecator e pus acolo sa imparta dreptatea.
    La un escroc ma astept sa incerce sa scape de puscarie, dar cum sa tratezi cu indulgenta un JUDECATOR care ia mita?
  • +8 (8 voturi)    
    contopire (Joi, 24 noiembrie 2016, 17:17)

    thebblack [utilizator]

    cand oare vom scapa de mizeria asta cu contopirea pedepselor?
    • +4 (6 voturi)    
      Cand Romania va deveni al 51 stat (Joi, 24 noiembrie 2016, 22:48)

      Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui thebblack

      al SUA ! Atunci vom trece la sistemul aritmetic al cumulului de pedepse !

      PS. Adica, din pacate, niciodata !
  • +4 (4 voturi)    
    Foarte putin!!! (Joi, 24 noiembrie 2016, 20:39)

    Fanfan la tulipe [utilizator]

    Jenant de putin!!! Rusine pt. aceasta pedeapsa care numai rol preventiv nu are!! La magistrati trebuie pedeapsa maxima de cel putin 10 ani, sa se gandeasca de 10 ori cand pune mana pe bani murdari...Oricum, nu generalizati, e bine ca sistemul se curata de uscaturi dar DNA mai are mult de lucru, in special la instante...
  • +3 (3 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Vineri, 25 noiembrie 2016, 1:50)

    [anonim]

  • 0 (0 voturi)    
    SA VEDEM URMAREA (Vineri, 25 noiembrie 2016, 11:01)

    nick24 [utilizator]

    "Intre timp, doi angajati ai Serviciului Roman de Informatii (SRI) au fost sanctionati disciplinar si administrativ in urma anchetei dispuse la nivelul lucratorilor de la controlul anti-tero de pe aeroportul Otopeni dupa ce Ioan Becali a fost trecut prin filtrul de protocol, desi nu detinea pasaport diplomatic."

    acum vrem sa vedem ca sunt sanctionati si cei care l-au eliberat, cu toate ca avea acest dosar, deci e un infractor periculos in serie, nicidecum un mielusel.
  • 0 (0 voturi)    
    tristete mare (Vineri, 25 noiembrie 2016, 11:52)

    revo [utilizator]

    Vai, ce judecatori rai! Pai cum sa-i dea 7 ani lui Borcea, cand el se visa ginerica? Ei, da nu-i nimic, iubirea trece peste orice, drept la vizite conjugale are, afacerile merg si de dupa gratii, las' ca iese la timp sa-si duca viitorul copil la scoala.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by