Ovidiu Miculescu, seful Radio Romania, urmarit penal pentru abuz in serviciu

de C.P.     HotNews.ro
Miercuri, 23 noiembrie 2016, 13:44 Dosare Anticoruptie


Ovidiu Miculescu (foto arhiva)
Foto: SRR
Ovidiu Miculescu, presedintele-director general al Radio Romania, este urmarit penal de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1, a comunicat biroul de presa al institutiei pentru HotNews.ro. Miculescu este suspectat de abuz in serviciu, alaturi de alti zece fosti sau actuali membri ai Consiliului de Administratie al radioului public.

Cei zece urmariti penal sunt Demeter Andras Istvan, Fugaru Mirela-Ioana, Voicu Mihai, Olaru Stejarel-Nicolae, Mosneag Doina, Alexandru Bertzi, Radulescu Adelina, Moise Valentin Adrian, Ana Florea si Savu Ileana.

Procurorii ii acuza pe cei 11 ca in perioada iulie 2011 - ianuarie 2014 ar fi participat la luarea unor decizii in sedintele Consiliului de Administratie al Societatii Romane de Radiodifuziune in urma carora au fost incheiate mai multe contracte de prestari servicii, in baza carora ar fi obtinut in mod ilegal foloase patrimoniale in cuantum total de aproximativ 400.000 lei.

Miculescu este un personaj extrem de controversat. Dupa ce a ocupat functia cu sprijinul PSD, el a fost declarat incompatibil de ANI, si a fost tinta mai multor acuzatii de cenzura din partea ziaristilor Radio Romania.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























4449 vizualizari

  • +13 (17 voturi)    
    O marioneta (Miercuri, 23 noiembrie 2016, 13:54)

    tudorLeo [utilizator]

    Nu e decat o alta marioneta dirijata de papusarii din PSD. Slugile de genul lui sunt peste tot in institutiile publice, dar din fericire oamenii cu coloana vertebrala au decis in sfarsit sa nu mai inchida ochii sau sa ignore. Hai ca se poate, indrazniti sa credeti in disparitia penalilor(din PSD)!
  • +12 (12 voturi)    
    La ce fata are nu poate fi vorba de DEMISIE (Miercuri, 23 noiembrie 2016, 13:58)

    neagoe [utilizator]

    ...doar de demitere.
  • +9 (9 voturi)    
    altul (Miercuri, 23 noiembrie 2016, 14:17)

    zot [utilizator]

    Romania nu a gasit un presedinte la RRA de talia dlui
    Preda, sau a dlui Grigoriu(chiar daca a fost vice), sau
    dl ponta nu a reusit sa gaseasca decat haiduci ca dl sova.
    inca odata spun: multumesc p s d, imi ajunge!
  • +5 (5 voturi)    
    Hai (Miercuri, 23 noiembrie 2016, 14:50)

    transpenibilus [utilizator]

    PARNAIEEEEEEE!!!!!!!!

    La PUSCARIE cu toata gasca: FURDUI, NEGULESCU, SARARU, PREDA, NICU POPESCU, BLINDA, CARMEN IONESCU, DOBRITOIU, STANESCU CIUGULEA, SERBAN PARAU, PUSCAS, DUMITRU FLORIN, BALACI, CERASELA RADULESCU, etc.
  • +2 (2 voturi)    
    Presedinte - Director General? (Miercuri, 23 noiembrie 2016, 17:13)

    Viking [utilizator]

    Tipic pentru marii manageri la institutii publice.
    Adica, el conduce Consiliul de Administratie care supravegheaza activitatea lui ca Director General. Si board chairman si CEO.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by