Sotul Georgianei Hosu, fosta sefa a DIICOT, retinut de DNA in dosarul Carpatica Asig Sibiu, in care este vizat si un parlamentar

de R.M.     HotNews.ro
Luni, 26 septembrie 2016, 19:25 Dosare Anticoruptie


Dan Hosu, care a fost retinut luni de procurorii DNA alaturi de Angela Toncescu, fost presedinte al Consiliului de Administratie al S.C Carpatica Asig Sibiu, este sotul fostului procuror sef interimar al DIICOT, Georgiana Hosu, transmite agentia Mediafax, care precizeaza ca, potrivit unor surse juridice, in acest dosar este vizat si un parlamentar.

Dan Hosu, administrator al unei firme, este acuzat de trafic de influenta, instigare la acces ilegal la un sistem informatic, instigare la folosirea de informatii ce nu sunt destinate publicitatii si dare de mita.

Angela Toncescu, fost presedinte al Consiliului de Administratie al S.C Carpatica Asig S.A. Sibiu si fost presedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, a fost retinuta pentru cumparare de influenta iar Ion - Sorin Tatu, administrator al unei firme, pentru trafic de influenta.

Cei trei urmeaza sa fie prezentati marti instantei supreme cu propunerea de arestare preventiva. Cauza este de competenta Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) pentru ca in dosar este vizat si un parlamentar, au declarat surse judiciare.

In aceeasi cauza este cercetat sub control judiciar si Marian Catalin Catarama, seful Serviciului de combatere a traficului cu migranti din cadrul Politiei Romane, acuzat de acces ilegal la un sistem informatic, fals informatic, folosirea de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii si luare de mita.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























1558 vizualizari

  • 0 (0 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Luni, 26 septembrie 2016, 19:48)

    [anonim]

  • 0 (0 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Luni, 26 septembrie 2016, 22:28)

    [anonim]



Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by