Mircea Ursache, vicepresedintele ASF, audiat la DNA intr-un dosar de coruptie/Cristian Rosu, directorul general al FGA: Am fost intrebat, in calitate de martor, cu privire la operatiuni derulate la Carpatica Asigurari

de R.M.     HotNews.ro
Luni, 26 septembrie 2016, 12:20 Dosare Anticoruptie


Mircea Ursache, vicepresedinte ASF
Foto: Hotnews
Vicepresedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) Mircea Ursache s-a prezentat, luni, la DNA, pentru a fi audiat intr-un dosar de coruptie, potrivit Agerpres.

UPDATE 14.00 Liviu Stoicescu, fost director general al Carpatica Asig, a fost adus luni, cu mandat, la DNA, pentru a fi audiat intr-un dosar de coruptie.

La intrarea in sediul DNA, Stoicescu nu a dorit sa faca declaratii presei.

UPDATE
Cristian Rosu, directorul general al FGA, pentru HotNews.ro: 'Am fost intrebat, in calitate de martor, cu privire la operatiuni derulate la Carpatica Asigurari. Este vorba de operatiuni care au fost facute de fosta conducere a Carpatica si care s-au derulat si in timpul perioadei in care FGA a fost administrator temporar acolo'.

Intrebat cine a mai fost chemat azi la DNA, Cristian Rosu a precizat ca a mai fost chemat si colegul sau din FGA, Marius Diaconeasa, care l-a inlocuit in luna iunie 2016 la conducerea Carpatica Asigurari, din partea Fondului de Garantare a Asiguratilor (FGA), care era administrator temporar la acest asigurator, dupa ce Rosu a preluat functia de director general al FGA.

  • 'La DNA, m-am mai intalnit luni si cu Marius Ursache (n.a vicepresedinte ASF) dar e putin probabil sa-l intrebe despre Carpatica. Nu stiu pentru ce a fost chemat acesta', a declarat Cristian Rosu.

La intrarea in sediul DNA, el nu a dorit sa faca declaratii presei.

Tot luni, a venit la DNA si Cristian Rosu, director general al Fondului de Garantare a Asiguratilor.

Potrivit unor surse judiciare, atat Ursache, cat si Rosu sunt audiati ca martori.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























1159 vizualizari

  • +1 (1 vot)    
    Un alt dinozaur... (Luni, 26 septembrie 2016, 13:37)

    Johanis [utilizator]

    al politicii romanesti.
    Sta pe 15-20.000 de euro lunar.
    Si asta de vreo 15 ani.
    Cea mai tare profesie...aceea de nimic!
  • +1 (1 vot)    
    Ajunge Ursache in "rezervatie " ?!!!!! (Luni, 26 septembrie 2016, 15:58)

    Plagarus [utilizator]

    "Scula " veche-n RELE :
    "În cadrul „FC Național“,Ponta a fost asociat cu Vlad Soare (unul din oamenii de încredere ai lui SOV din schema FNI), dar și cu Mircea Ursache, care a ocupat funcția de director general al BTT (Biroul de Turism și Tranzacții) până în 1997 și apoi a fost consilier al președintelui Bancorex în 1998-1999, adică în perioada cât Bancorex a fost condusă de Vlad Soare. La un an după ce Ponta a ajuns premier, Ursache a fost uns prin vot politic în Parlamentul dominat de USL să ocupe fotoliul de vicepreședinte al influentei Autorități de Supraveghere Financiară."
    Ce zici domnule Mircea Ursache ? Cand SOV se lauda ca are in conducerea institutiilor statului mai mult de 135 de "oameni de-ai lui" credeam cu totii ca blufeaza. O fi adevarata si astazi zicerea lui SOV ?(nicolaeb)


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by