Nastasia, fost consilier al lui Udrea, urmarit penal de DNA pentru luare de mita - avocat / Surse: Este vorba de un dosar in care sunt implicate si Udrea si Ioana Basescu

de G.S.     HotNews.ro
Joi, 22 septembrie 2016, 13:16 Dosare Anticoruptie


Gheorghe Nastasia, fost consilier al Elenei Udrea in perioada in aceasta era ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, este urmarit penal de procurorii DNA pentru luare de mita intr-un nou dosar privind finantarea campaniei electorale din 2009, fiind cercetat sub control judiciar, transmite Agerpres.

In acest dosar, potrivit unor surse judiciare, ar fi implicate si Ioana Basescu, fiica fostului presedinte Traian Basescu, si Elena Udrea, care au venit joi dimineata la sediul DNA.

"Se fac cercetari in legatura cu infractiuni de luare de mita si este vorba de denuntul formulat de o persoana ca, in perioada 2009, atunci cand a fost campania electorala, ar fi contribuit cu sume de bani pentru campania prezidentiala. (...) Este vorba despre un denuntator care avea mai multe contracte cu Ministerul Turismului in acea perioada. (...) Clientul meu are calitate de suspect, acuzat de luare de mita. Este cercetat sub control judiciar", a afirmat, la sediul DNA, Vasile Plesa, avocatul lui Gheorghe Nastasia. 

Potrivit unor surse judiciare, valoarea sponsorizarilor din campania electorala s-ar ridica la cateva sute de mii de euro.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























1634 vizualizari

  • -1 (3 voturi)    
    Maruntis. (Joi, 22 septembrie 2016, 13:41)

    MirceaGeorgescu1 [utilizator]

    Numai atat? Mai sapati, sa dati de aia multi. Si noua ne taiau salarii, si ne diminuau pensii.
  • -1 (3 voturi)    
    Hmm (Joi, 22 septembrie 2016, 13:53)

    Dan-T [utilizator]

    De asta i-a aratat nasul Udrea lui basescu pe cand asorta blana cu catusele? Si de asta a devenit base asa vocal importiva DNA?
  • 0 (2 voturi)    
    Cum ? Nicio masura preventiva impotriva (Joi, 22 septembrie 2016, 15:13)

    Susufler0 [utilizator]

    Ioanei Basescu ? Nicio arestare preventiva in viloata de la Isvorani ? Niciun controlas judiciar ? Nimic... nimic... nimic ?

    PS. Nici macar un comunicat al DNA, ca sa ne racorim si noi si sa-l mai injuram pe Base ?

    PPS. Pai ce facem, Codruto ? Asa ne respecti tu pe noi ?


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by