Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic

Primar retinut pentru mita electorala

de I.B.     HotNews.ro
Vineri, 27 mai 2016, 1:31 Dosare Anticoruptie


Gheorghe Perieteanu, primarul comunei Icoana, candidat pentru un nou mandat, a fost retinut pentru 24 de ore, joi seara, fiind acuzat, potrivit unor surse, ca a impartit bonuri pentru mici si bere in schimbul voturilor, sambata, la ziua localitatii, potrivit Mediafax.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie (IPJ) Olt a confirmat, pentru Mediafax ca, joi seara, Gheorghe Perieteanu a fost adus in arestul politiei, el fiind retinut pentru 24 de ore, intr-un dosar instrumentat de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Slatina. Primarul din Icoana este acuzat de coruperea alegatorilor.

El va fi prezentat, vineri, judecatorilor cu propunerea emiterii unui mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile. Potrivit surselor Mediafax, Perieteanu este acuzat ca, sambata, cu ocazia zilei localitatii, de Sfintii Imparati Constantin si Elena, le-a impartit locuitorilor comunei bonuri in schimbul carora acestia puteau sa primeasca mici si bere, anchetatorii considerand acest gest al candidatului PNL drept mita electorala. Gheorghe Perieteanu se afla la al saselea mandat de primar, iar in aceasta primavara a trecut la PNL dupa ce a pierdut sprijinul politic al PSD.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























479 vizualizari

Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by