Fostul primar al orasului Techirghiol, Adrian Stan, condamnat la 2 ani si 8 luni de inchisoare cu executare pentru luare de mita

de Alina Neagu     HotNews.ro
Marţi, 24 mai 2016, 19:58 Dosare Anticoruptie


Fostul primar al orasului Techirghiol, medicul veterinar Adrian Viorel Stan, a fost condamnat definitiv marti de Curtea de Apel Constanta la 2 ani si opt luni de inchisoare cu executare pentru luare de mita, dupa ce, in prima instanta, el primise o condamnare cu suspendare, anunta Agerpres.

Conform minutei publicata de instanta, Curtea de Apel Constanta a admis apelul formulat de DNA si l-a condamnat definitiv la doi ani si opt luni de inchisoare cu executare pe fostul primar din Techirghiol, Adrian Stan, desi el primise o condamnare de doi ani si opt luni de inchisoare cu suspendare, la Tribunal, pentru luare de mita.

DNA Constanta l-a trimis in judecata pe Stan, dupa ce acesta a fost retinut in timpul unui flagrant, organizat pe 13 octombrie 2015. In calitate de primar al orasului Techirghiol, acesta a pretins de la un om de afaceri sumele de 40.000 de lei si, respectiv, 64.000 de lei, pentru indeplinirea unor atributii de serviciu si plata unor facturi pentru serviciile prestate de firma respectiva. Sumele reprezentau un procent de aproximativ patru la suta din facturile de 1.100.000 de lei si, respectiv, 1.600.000 de lei care urmau sa fie emise de societatea denuntatorului, in temeiul unui contract pentru executarea de lucrari si achitate de Primaria Techirghiol.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























572 vizualizari

  • +2 (2 voturi)    
    Cica s-a facut dreptate ! (Marţi, 24 mai 2016, 21:04)

    Susufler0 [utilizator]

    Prins in flagrant cand lua mita Primarele ia mai intai 2 ani cu suspendare (CE MAGARIE !!!) iar apoi, in recurs, suspendarea se transforma in pedeapsa cu executare! (CATA BLANDETE !)


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by