UPDATE DNA ridica acte de la Biroul Electoral Municipal si de la Birourile electorale ale sectoarelor 1 si 4. Sunt vizate liste de semnaturi posibil falsificate

de Alina Neagu     HotNews.ro
Miercuri, 18 mai 2016, 12:06 Dosare Anticoruptie


Sediul central al DNA
Foto: AGERPRES
Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au ridicat, marti si miercuri, acte de la Biroul Electoral Municipal si de la Birourile electorale ale sectoarelor 1 si 4, fiind vizate liste de semnaturi suspectate ca ar fi falsificate pentru alegerile locale din 5 iunie. Unul dintre candidatii vizati ar fi Alexandru Nazare, candidatul PNL la Primaria sectorului 1, potrivit Digi 24. "Da, s-au ridicat (documente - n.red.) acolo unde au avut sesizari", a confirmat pentru Agerpres judecatoarea Oana Scutelnicu, presedintele Biroului Electoral Municipal din Bucuresti.

Procurorii cerceteaza fapte de coruptie si infractiuni electorale.

Marti, DNA a ridicat de la Biroul electoral al sectorului 1 listele de sustinatori pentru candidatul liberal la functia de primar, Alexandru Nazare, a declarat pentru Agerpres presedintele Biroului electoral sector 1, procurorul Alexandru Stoian: "S-au ridicat ieri de la Biroul electoral sector 1 listele de sustinatori pentru domnul candidat Nazare Alexandru."

Pe 6 mai, procurorii DNA au verificat si liste de semnaturi pentru candidatura la Primaria sectorului 5 suspectate ca ar fi fost falsificate. Vizat atunci de perchezitiile DNA a fost Marian Vanghelie, care candideaza pentru un nou mandat de primar al sectorului 5.

La inceputul lunii mai, alianta civica Initiativa Romania a anuntat ca a depus la DNA documente cu privire la falsificarea semnaturilor pe listele de sustinere a unor candidati la alegerile locale din 5 iunie.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























3303 vizualizari

  • +2 (2 voturi)    
    haloooo (Miercuri, 18 mai 2016, 12:33)

    Point [utilizator]

    da' de le sectoru' lu 5 nu ridicati nimica?sau aie e fratii vostrii si va da 50 de marfeti la vot sau o sacosa cu haleala?ha?
    • +1 (1 vot)    
      Nu vreau sa sun apocaliptic (Miercuri, 18 mai 2016, 13:40)

      eek [utilizator] i-a raspuns lui Point

      ...dar se pot duce la oha prin tara si unde li se termina benzina din masini acolo e cel putin un candidat cu probleme similare ;)
  • +1 (1 vot)    
    Hop si Mazare in poza (Miercuri, 18 mai 2016, 15:13)

    Logatu [utilizator]

    Care e legatura dintre articol si poza cu Pastaie?
  • 0 (0 voturi)    
    BRAVO DNA -FRAUDAREA VOTULUI atac la DEMOCRATIE ! (Miercuri, 18 mai 2016, 17:16)

    JohnDreptate [utilizator]

    partidele corupte (pcr-fsn-psd-alde ect)sau obisnuit de 26 de ani sa fraudese votul pentru a putea fura poporul roman .

    in mod sovietic sa tanut coruptia rosie la putere si a jefuit poporul roman din parlamentul al romaniei .

    zero toleranta pentru coruptie si manipularea votului !!!!


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by