Tribunalul Bucuresti a decis arestarea preventiva in lipsa a fiului lui Dan Adamescu

de I.C.     HotNews.ro
Miercuri, 4 mai 2016, 22:32 Dosare Anticoruptie


Tribunalul Bucuresti a emis un mandat de arestare preventiva in lipsa pe numele lui Bogdan Alexander Adamescu, fiul omului de afaceri Dan Adamescu, fiind acuzat de dare de mita, scrie Mediafax.

In luna martie, procurorii DNA au cerut arestarea in lipsa a lui Bogdan Alexander Adamescu, fiul omului de afaceri Dan Adamescu, acesta fiind acuzat de doua infractiuni de dare de mita.

In ordonanta procurorilor se arata ca "in cursul lunilor iunie si decembrie 2013, inculpatul Adamescu Bogdan Alexander impreuna cu tatal sau a remis, prin intermediari, sumele de 15.000 euro respectiv 23.000 lei magistratilor Stanciu Ion si Roventa Elena, judecatori la Tribunalul Bucuresti - Sectia VII Civila pentru ca in schimb, acestia sa dispuna, in dosare privind procedura insolventei, solutii favorabile unora dintre societatile la care actionar era Adamescu Grigore Dan".

Procurorii au anuntat ca au fost facute numeroase demersuri pentru a asigura prezenta acestuia in fata organelor judiciare, "insa a urmarit tergiversarea cercetarilor fata de el si in final sustragerea de la urmarirea penala".

La data la care DNA a inaintat cererea de arestare preventiva a lui Bogdan Alexander Adamescu Tribunalului Bucuresti, procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, declara ca procurorii l-au localizat insa nu pot face public locul in care se afla.

Decizia instantei nu este definitiva insa este executorie.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























1326 vizualizari

  • 0 (0 voturi)    
    nu il pot prinde (Joi, 5 mai 2016, 0:04)

    levierul [utilizator]

    pentru ca inca mai are combustibil in Ferrari?


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by