Neculai Ontanu si avocata Loredana Radu au fost retinuti pentru 24 de ore de procurorii DNA

de R.M.     HotNews.ro
Miercuri, 23 martie 2016, 18:12 Dosare Anticoruptie


Neculai Ontanu (foto arhiva)
Foto: Agerpres
Primarul Sectorului 2, Neculai Ontanu, a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA sub acuzatia de luare de mita. In acelasi dosar, este urmarita penal avocata Loredana Claudia Radu, sub acuzatia de complicitate la luare de mita si spalare de bani. Aceasta este avocata lui Victor Ponta in dosarul Rovinari - Turceni si este nepoata lui Gabriel Oprea. Procurorii DNA au anuntat miercuri noaptea ca i-au retinut, in acelasi dosar, pe avocata Loredana Radu, si pe secretarul Primariei sectorului 2, Toma Sutru.

Ontanu este acuzat ca a primit mita un teren de 1.500 mp, situat pe strada Barbu Vacarescu din Bucuresti, pentru a facilita procedura de reconstituire a dreptului de proprietate asupra mai multor terenuri care totalizau 83.500 metri patrati, situate in sectorul 2.

Care sunt acuzatiile procurorilor:

In perioada 2006 - 2007, Neculai Ontanu a acceptat promisiunea de a primi "foloase materiale" de la un beneficiar al unor drepturi litigioase (denuntator in cauza), pentru a facilita procedura de reconstituire a dreptului de proprietate asupra mai multor terenuri ce totalizau 83.500 mp, situate pe raza sectorului 2, in conformitate cu prevederile Legii nr. 18/1991.

Dupa emiterea titlului de proprietate, Ontanu a primit un teren de 1.500 mp, situat pe strada Barbu Vacarescu, care a fost transferata de catre denuntator, in mod gratuit, prin intermediul unor contracte de vanzare - cumparare fictive catre avocata Radu Loredana Claudia si o alta persoana, interpusi indicati de edil.

In baza acestei solicitari, la data de 13 noiembrie 2007, s-au incheiat, la acelasi notariat public, doua contracte de vanzare cumparare prin care a fost transferat dreptul de proprietate asupra unei suprafete de 500 mp din terenul situat pe str. Barbu Vacarescu catre persoana respectiva si asupra unei suprafete de 1.000 mp din acelasi lot catre suspecta Radu Loredana Claudia.

Pretul prevazut in contractul incheiat cu persoana respectiva a fost de 500 euro/mp, respectiv valoarea minima conform Ghidului cu preturi orientative ale imobilelor realizat de Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania (pret total 250.000 euro).

In contractul incheiat cu avocata a fost prevazut un pret de 10 ori mai mic, respectiv 50 euro/mp (pret total 50.000 euro). Cu privire la modalitatea de plata s-a mentionat in ambele situatii ca s-ar fi platit un avans de 5.000 euro la o data neprecizata, iar diferenta s-ar fi achitat in numerar in ziua incheierii contractului.

In realitate nu s-a achitat nicio suma de bani, cele doua contracte au avut un caracter fictiv, terenurile fiind transferate in contul mitei promise primarului Ontanu Neculai, la indicatia acestuia, sustin procurorii.

Suprafata de teren respectiva era cuprinsa in titlul de proprietate emis la propunerea inculpatului Neculai Ontanu si avea o valoare de piata de aproximativ 4.200.000 euro, pe baza sumelor cu care a fost revandut de cei doi intermediari, la scurt timp, dupa finalizarea tranzactiilor fictive.

Neculai Ontanu urmeaza sa fie prezentat Curtii de Apel Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Ora 00:24 DNA a anuntat oficial retinerea avocatei Loredana Radu si a secretarului Primariei sectorului 2, Toma Sutru.
  • Comunicatul integral DNA
"Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Sectia de combatere a coruptiei, intr-un dosar constituit ca urmare a unei sesizari formulate in anul 2016, au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore, incepand cu data de 23 martie 2016, a inculpatilor

SUTRU TOMA, secretar al Consiliului local al Sectorului 2 Bucuresti, sub aspectul savarsirii infractiunii de luare de mita,

RADU LOREDANA-CLAUDIA, avocat in cadrul Baroului Bucuresti, sub aspectul savarsirii infractiunilor de:
- complicitate la luare de mita
- spalare de bani.

Din ordonanta intocmita de procurori a rezultat ca exista date si probe potrivit carora:

In perioada august - decembrie 2007, inculpatul Sutru Toma, in calitate de secretar al Consiliului Local al Sectorului 2 Bucuresti, pentru a-si exercita atributiile de serviciu intr-o modalitate care sa faciliteze reconstituirea dreptului de proprietate asupra mai multor terenuri situate pe raza sectorului 2 Bucuresti, in conformitate cu prevederile Legii nr. 18/1991, a cerut si a primit de la acelasi denuntator, beneficiar al drepturilor litigioase, suma totala de 2.000.0000 euro.

De aceasta data, remiterea banilor a fost mascata prin incheierea unui contract fictiv de vanzare-cumparare cu o ruda a inculpatului pentru un teren inutilizabil economic (traversat de linii de inalta tensiune) si care valora la momentul incheierii intelegerii aproximativ 215.000 euro.

Suma de 2.000.000 euro remisa de catre denuntator a fost transferata intr-un cont bancar pentru care inculpatul Sutru Toma avea drept de semnatura, iar pentru a ascunde originea infractionala a banilor au fost realizate ulterior mai multe transferuri bancare si investitii imobiliare in Romania si Spania.

Detalii despre starea de fapt referitoare la inculpata RADU LOREDANA-CLAUDIA, in comunicatul nr. 338/VIII/3 din 23 martie 2016.

Inculpatilor i s-au adus la cunostinta calitatea procesuala si acuzatiile, in conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedura penala.

La data de 24 martie 2016, inculpatii Sutru Toma si Radu Loredana-Claudia urmeaza sa fie prezentati Curtii de Apel Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Facem precizarea ca efectuarea urmaririi penale, respectiv punerea in miscare a actiunii penale reprezinta etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedura penala, avand ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitati care nu pot, in nici o situatie, sa infranga principiul prezumtiei de nevinovatie.
"

UPDATE 22:55 Procurorii DNA au retinut-o miercuri seara pe avocata Loredana Radu, au declarat pentru Agerpres surse judiciare. Potrivit acelorasi surse, in acelasi dosar ar fi fost retinut si secretarul Primariei sectorului 2.








Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























18559 vizualizari

  • +48 (74 voturi)    
    Ce minciuna (Miercuri, 23 martie 2016, 18:17)

    mitg [utilizator]

    Domnul Ontanu este un lider si rol model recunoscut. Este clar o inscenare menita sa-i discrediteze campania electorala.
    Ce om normal ar avea dubii asupra DOMNULUI Ontanu?
    • +18 (32 voturi)    
      e sarcasm aici? (Miercuri, 23 martie 2016, 18:39)

      titirica [utilizator] i-a raspuns lui mitg

      singura problema este ca aceasta situatie a fost tinuta prea mult la sertar si a aparut prea tarziu
      • +25 (27 voturi)    
        . (Miercuri, 23 martie 2016, 19:21)

        goguleana lugojana [utilizator] i-a raspuns lui titirica

        normal ca e sarcasm
        • +15 (21 voturi)    
          ! (Miercuri, 23 martie 2016, 20:05)

          Natasa [utilizator] i-a raspuns lui goguleana lugojana

          Nu e asa de la sine inteles. La subiectul despre plagiatul lui ontanu scria a o admiratoare care spunea ca va iesi lumea in strada daca cineva il atinge pe neprihanitul arestat azi! Cand scrii, ironia nu e chiar de la sine inteleasa, sunt oameni care chiar il admira sau il voteaza pe acest imbecil!
          • +17 (23 voturi)    
            Pai daca vorbesti in necunostiinta de cauza (Miercuri, 23 martie 2016, 21:10)

            mitg [utilizator] i-a raspuns lui Natasa

            Dr. Ontanu si-a facut teza in "Managementul protectiei infrastructurii critice".
            Trebuie sa nu ai ochelari ca sa nu realizezi cat de ilustru, priceput, multilateral dezvoltat este matematicianul, informaticianul si pleripotentiarul Dr. Ontanu.
            Bineinteles ca lumea se revolta cand vede ca intelectualul si eruditul Dr. Ontanu este nedreptatit.
            Nu simtiti, voi, locuitorii sectorulul 2, ce management in protectia infrastructurii critice v-a facut?
            V-a sapat gropi si nu le-a mai astupat ca sa cada tancul rusilor in ele, bai. E mecanism de protectie! Dar voi nu realizati adevaratele realizari ale Dr. Ontanu.
          • +1 (1 vot)    
            cand am trait in sectorul 2 (Joi, 24 martie 2016, 10:17)

            bancher [utilizator] i-a raspuns lui Natasa

            l-am votat si eu pe Ontanu. In mandatul 2000-2004 a inceput sa miste ceva prin sector: a facut parcul Plumbuita (care era jumatate mlastina, jumatate gunoi), a mai reamanajat pe la Obor...a mai facut curatenie pe strazi, a pus tiganii sa dea cu matura, a luat gunoaiele de pe terenurile virane (ca ne intrebam toti ce interes ascuns are de a venit sa ia gunoiul).
            Insa ce sa ii faci....ulterior s-a naravit la bani si mita...isi merita soarta, lacomia l-a stricat.
            • 0 (0 voturi)    
              mica explicatie (Joi, 24 martie 2016, 11:29)

              subcultura [utilizator] i-a raspuns lui bancher

              "a facut parcul Plumbuita" = a turnat beton si asfalt in parc + o multime de borduri. Speram sa aflam cat a fost parandaratul si la resp contracte.
              La realizari ar mai fi de trecut avioanele din intersectii si umplerea sectorului cu arteziene.
              Intrebarea cheie este: Ce face acum Al Bano? cine il mai cheama pe el la cantari electorale in parcul Plumbuita?
      • +21 (23 voturi)    
        se incalzeste pardele (Miercuri, 23 martie 2016, 19:31)

        snowflake [utilizator] i-a raspuns lui titirica

        sa reintregeasca echipa fruntasa a unpr si dupa zabrele. Sa speram ca o sa isi ia si nevasta cu el.
      • 0 (0 voturi)    
        Era Băse preşedinte (Joi, 24 martie 2016, 17:59)

        Alistar44 [utilizator] i-a raspuns lui titirica

        Băse l-a făcut general pe amicul său Hoţanu şi cât era preşedinte (10 ani) dacă dosarul ar fi fost scos, Băse ar fi dat ordin ca dosarul să fie închis cu NUP.
    • +12 (22 voturi)    
      Basescu! (Miercuri, 23 martie 2016, 19:28)

      Alius [utilizator] i-a raspuns lui mitg

      Sigur el a facut dosarul.
      • -9 (19 voturi)    
        gata (Miercuri, 23 martie 2016, 20:06)

        goguleana lugojana [utilizator] i-a raspuns lui Alius

        ajunge bai cu basescu. sunteti precum cainele lui Pavlov. nu merge ceva repede basescu.
        iar daca era o gluma, e rasuflata demult.
        • +6 (12 voturi)    
          De cand? (Miercuri, 23 martie 2016, 20:48)

          Alius [utilizator] i-a raspuns lui goguleana lugojana

          E rasuflata... Basescu este in actualitate, daca nu ai remarcat. Ca si dosarele.
        • +5 (11 voturi)    
          Apropo.. (Miercuri, 23 martie 2016, 20:48)

          Alius [utilizator] i-a raspuns lui goguleana lugojana

          ..."bai" sa-i spui mamei tale.
    • +6 (8 voturi)    
      :)) (Miercuri, 23 martie 2016, 19:32)

      Natasa [utilizator] i-a raspuns lui mitg

      Daca esti ironic, e perfect dar in scris nu se vede bine! :) Daca esti serios si te stii cumatru de pungasii si prostea, fugi repede ca nu te vad bine!
    • +14 (18 voturi)    
      electorala (Miercuri, 23 martie 2016, 19:50)

      nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui mitg

      ce crezi ! :)
      prieten al sefului demis, doftor in secu si membru al cacademiei de spioni. parca astea'i sunt meritele, aaa ?!
    • +19 (23 voturi)    
      o ce veste minunata.... (Miercuri, 23 martie 2016, 20:10)

      minos [utilizator] i-a raspuns lui mitg

      ....am scapat si de asta.
    • +21 (25 voturi)    
      erata (Miercuri, 23 martie 2016, 20:16)

      U_swamp [utilizator] i-a raspuns lui mitg

      TOVARASULUI DOCTOR in fier-beton Ontanu, va rog...
    • +15 (17 voturi)    
      Na ca s-a aflat din hotiile lui. (Miercuri, 23 martie 2016, 22:31)

      Chasm [utilizator] i-a raspuns lui mitg

      Pentru cine nu stie mai aveti o lista :):
      - Si-a facut primarie in mijlocul unui parc in cea mai prafuita zona din cartier - Obor.
      - Plateste pe primarie intretinere enorma - cand pica un firicel de zapada intra dezaperitoarele in loc sa se ocupe de bulevarde
      - A vandut piata obor la Popoviciu pentru o revedenta lunara de 9000EUR. Cat plateste un magazin mic in mall.
      - Pe strada Avrig erau cateva zone de 20 pe 20 de metrii unde a permis sa se construiasca blocuri de zeci de etaje.
      - Dintr-un terchea berchea comunist acum este doctor docent general de armata.
      - In Toate discutiile care le avea cerea in mod expres ca participantii sa scoata sim-urile din telefoane.

      Haide bai mitg ca locul lui nu este la conducerea nimanui. ///
    • 0 (0 voturi)    
      te tii de goange (Joi, 24 martie 2016, 10:13)

      bancher [utilizator] i-a raspuns lui mitg

      O iau ca pe o gluma.
    • 0 (0 voturi)    
      Omul lui Băsescu (Joi, 24 martie 2016, 17:56)

      Alistar44 [utilizator] i-a raspuns lui mitg

      "Domnul " Hoţanu a primit gradul de general de la şeful său Băsescu pe care l-a slujit cu credinţă , dar nu pe degeaba ! De aceea, fiindcă era omul lui Băsescu nu a fost chemat la DNA 10 ani, adică perioada în care Băse era preşedinte, căci dacă DNA ar fi scos dosarul în timpul lui Băse, - imediat prin întervenţia lui Băse, dosarul s-ar fi terminat cu NUP (ne-începerea urmăririi penale. ) Acum însă, că Băse nu mai e preşedinte a fost scos dosărelul de la păstare şi pus pe rol. Nai să fim serioşi si să nu-i mai pupăm în fund nici pe Băse, nici pe amicul său Hoţanu.
  • +45 (47 voturi)    
    Era si timpul (Miercuri, 23 martie 2016, 18:18)

    deveselu [utilizator]

    1 din vechea gardă de mafioti ai acestei țări.
  • +40 (42 voturi)    
    nepoti (Miercuri, 23 martie 2016, 18:31)

    mike_the_hunter [utilizator]

    Nepoti,plagiatori,hoti, generali, neamul lui Oprea si Ontanu si cati ca ei. Este mostenirea otravita a lui Ceausescu , el a fost modeluld e tinerete al acestor ticalosi politicieni. Doar nu era sa fie modelul Grigore Moisil, A.Einstein, sau Martin Heidegger nume pe care daca le-ar rosti Oprea si Ontanu s-ar ineca cu propria limba.
  • +25 (29 voturi)    
    Aoleu! (Miercuri, 23 martie 2016, 18:32)

    tiana [utilizator]

    Don' general! Plus ceva doctorate!
    Oamenii e răi, d-le!
  • +27 (29 voturi)    
    de-acum intra pe banda generalii..... (Miercuri, 23 martie 2016, 18:32)

    TRABI [utilizator]

    In sfarsit ......!
    Tarziu , dar era de mult pe lista .
    Aviz celor care s-au mai ocupat cu mișmașuri fraudo-comunisto-securiste .
    Apropo , de ce-i general acest retinut de justitie ? Cine l-a facut general ? Ahaaaaaa......in calitate de general s-a ocupat cu spalare de bani , incasare de mita si-om mai vedea ce anume.
    La cine a mai mers mita ?
    Vine randul cat de curand fiecarui șarlatan .
  • +26 (28 voturi)    
    Reținere 24 de ore? (Miercuri, 23 martie 2016, 18:33)

    Barosanu_nr1 [utilizator]

    O nimica toată!

    Domnu' jăneral se poate preface că e „de gardă”.
  • +34 (36 voturi)    
    se strange latul (Miercuri, 23 martie 2016, 18:35)

    gnd [utilizator]

    Domnule Procuror DNA, daca tot l-ati retinut pe stimabilul Ontanu, poate vreti sa il intrebati si cum s-au acordat contractele de paza in sectorul 2 in ultimii 8 ani cel putin catre firma Ares Guard, si cine controleaza in fapt firma asta. Sa vedeti surpriza naibii acolo, ca tare mica mai e lumea asta in care traim.
    Va multumim si va dorim mult success.
  • +21 (23 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 23 martie 2016, 18:38)

    [anonim]

    • -7 (13 voturi)    
      dle procuror Francisc (Miercuri, 23 martie 2016, 20:19)

      nelamurit [utilizator] i-a raspuns lui

      inteleg ca dvs faceti dosare fara probe si e OK. Fara denuntul MITUITORULUI dosarul n-are substanta. Denuntul trebuie sustinut cu documente nu cu zbierete si palavre.
      PS. Aveti stiinta despre data precisa cand a fost verificat denuntul sau doar scrieti pe aici?
  • +31 (33 voturi)    
    La multi ani DOMNULE PRIMAR ! (Miercuri, 23 martie 2016, 18:39)

    TzaranuRoman [utilizator]

    Puneti preotii de la bisericile pe care le-ati pomanarisit sa se roage pentru dumneavoastra !
    Si toate asociatiile de slugoi pe care le-ati crescut si infiintat, pensionarii turnatori pe care-i carati cu autocarele pe la manastiri, soimii de sector, pionierii de cartier si celelalte asociatii cu care va recrutati alegatorii, toti la rugaciune !
  • +18 (20 voturi)    
    Sa-l contacteze pe MMStoica (Miercuri, 23 martie 2016, 18:41)

    Pac-pac [utilizator]

    Sa ia legatura cu MM Stoica despre binefacerile penitentei. Eu ii doresc o cariera cat mai indelungata la Academie.
  • +25 (27 voturi)    
    La puscarie tata (Miercuri, 23 martie 2016, 18:42)

    Marius012 [utilizator]

    La puscarie domnule Ontanul nu ai facut nimic in sector de atatia ani doar furt. Daca nu aveai bani puteai sa iti dai demisia de onoare. In cazul baietelului mort in parcul Tei trebuia sa iti dai demisia, nu ai creat nimic din promisiunile electorale deci trebuia sa iti dai demisia. Am invatat de mic din familie sa nu ma bucur de raul altui...dar de raul dumitale ma bucur...esti un parazit
  • +25 (27 voturi)    
    Cel mai mare hot din toti primarii de sector (Miercuri, 23 martie 2016, 18:43)

    Ceteatean_S2 [utilizator]

    A furat timp de 16 ani si tot nu ii junge. Mai vroia un mandat de 4 ani. Nu inteleg cum a fost votat acest om. Vedeti aici toate filmuletele despre Ontanu ca sa intelegeti exact ce fel de om este: https://www.facebook.com/SalvatiParculTei/
    • +4 (14 voturi)    
      tu? (Miercuri, 23 martie 2016, 20:22)

      nelamurit [utilizator] i-a raspuns lui Ceteatean_S2

      asa-i ca n-ai iesit la vot in 2012? nici tu, nici alti scarbiti, nici aceia cu " ...aceeasi mizerie"????
      au votat cei care au ramas 45% si avem Ontanu si USL.
      Nu te lameeta ci iesi la vot si mai convinge 2-3 sa voteze [traba lor cu cine]
    • 0 (0 voturi)    
      Se numeşte HOŢANU (Joi, 24 martie 2016, 18:06)

      Alistar44 [utilizator] i-a raspuns lui Ceteatean_S2

      NICULAE HOŢANU
  • +22 (24 voturi)    
    ma bucur... (Miercuri, 23 martie 2016, 18:44)

    ..13 [utilizator]

    La racoare!

    Hai sca sta bine si avocata - Loredana Claudia Radu
    Imi pare bine ca se mai rareste un pic...

    Who is the next?
  • +24 (28 voturi)    
    Negoita (Miercuri, 23 martie 2016, 18:47)

    DSS [utilizator]

    Hai si cu Negoita, ambii Negoita, ca sa fie setul de primari complet. Niste hoti toti primarii din Bucuresti.
    Se pregateste nevasta de hot si viitor hot, Gabriela centura Firea
    • +1 (1 vot)    
      NEGOITA ! (Joi, 24 martie 2016, 8:21)

      sun [utilizator] i-a raspuns lui DSS

      Pe asta cine il protejeaza oare !
  • +21 (23 voturi)    
    Maxim am zis (Miercuri, 23 martie 2016, 18:47)

    pseudonim23 [utilizator]

    si abia s-au inteles PSD si UNPR sa il sustina pentru un nou mandat. Ce se fac acum? :)))
  • +17 (19 voturi)    
    Chiar (Miercuri, 23 martie 2016, 18:47)

    gigifisiune [utilizator]

    ma intrebam daca se va intampla vreodata.
  • +25 (27 voturi)    
    ! (Miercuri, 23 martie 2016, 18:58)

    Natasa [utilizator]

    Dar asta e doar o firimitura, sper ca cei de la DNA sa aiba la dosar toate mizeriile facute de acest analfabet. Toate spatiile verzi dintre blocuri - vezi cartierul Floreasca, strada Luncsoara etc, unde s-a construit ilegal dar sub privirea "blanda" a lui Ontanu, Parcul CIrcului distrus de constructii ilegale, Parcul Tei- un santier si atat- parc de distractii, parcare si restaurant, sume uriase cheltuite pe panselute, terenurile din Fundeni, nu exista om in sectorul 2 care sa nu stie de o ilegalitate facuta de "doctorul" Ontanu! Si cu toate astea, coafura lui a rezistat!
  • +21 (23 voturi)    
    Ontanu..! (Miercuri, 23 martie 2016, 19:03)

    deville2010 [utilizator]

    Mai ramane unu ...Negoita de la 3 si gasca este completa:))
    • 0 (0 voturi)    
      NEGOITA (Joi, 24 martie 2016, 8:25)

      sun [utilizator] i-a raspuns lui deville2010

      Pe asta il protejeaza fratisu cu Dinamo al lor!
  • +21 (23 voturi)    
    Ontanu. (Miercuri, 23 martie 2016, 19:07)

    MirceaGeorgescu1 [utilizator]

    La puscarie, in pas de general cu doua stele, si cu doctorat la izmanarul Oprea!
  • +17 (19 voturi)    
    " Retinut"la spagi?O gluma a"interesului national" (Miercuri, 23 martie 2016, 19:09)

    Plagarus [utilizator]

    In ranitza oricarui general politic,sta bulanul DNA-ului !
  • +20 (24 voturi)    
    Oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee (Miercuri, 23 martie 2016, 19:13)

    Sati [utilizator]

    Trei dintro lovitura, Monta-'Enteresul National-Ontanu "Sa traiti si La multi ani". Ce a durat atat.Partidul generalilor de izmene mai esteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
  • +21 (23 voturi)    
    Excelent (Miercuri, 23 martie 2016, 19:24)

    Fenrir [utilizator]

    Si doar ce negociase UNPR-ul sectorul 2 cu PSD-ul, teapaaaa.
  • +8 (14 voturi)    
    cam greu, mult prea greu (Miercuri, 23 martie 2016, 19:59)

    U_swamp [utilizator]

    Codrutooo, fata taichii, ai de la mine un pupic. Dar el vine cam tirzior, fiindca ati miscatara dosarele de urmarire penala ca ochilu mortului. Romanii trebuie sa se lepede de zicala mai bine mai tirziu decit niciodata.
  • +12 (20 voturi)    
    praf in ochi (Miercuri, 23 martie 2016, 20:03)

    step by step [utilizator]

    il mai tineti minte pe oprescu? acum e liber. pe adrian nastase? acum e liber. de altii nu mai aduc aminte ca ii stiti si voi. ei au ramas cu bani multi asigurandu-si traiul zilnic pana la sfarsitul vietii iar copiii lor deja sunt realizati material. asta inseamna sa fii mafiot. deja mi se face greata....de spectacolul asta.
  • +8 (12 voturi)    
    !!! (Miercuri, 23 martie 2016, 21:11)

    Natasa [utilizator]

    Cel mai rau este ca fac un an-doi de puscarie si ies sa-si cheltuiasca banii linistiti! DNA-ul are curiozitatea cui ii apartine blocul nou construit in parcul Circului? Ca ontanu nu o fi el luminat, dar e suficient de functional cat averea sa fie pe numele amantei, fiicei, avocatei etc! Si daca toate astea raman pe mainile lor, legarea astuia pentru 24 de ore sau 30 de zile e un circ inutil!!
  • +10 (12 voturi)    
    Firea (Miercuri, 23 martie 2016, 21:50)

    antonie [utilizator]

    Cu cine mai face Firea echipa la sectorul doi acum....
    Cum e ea prigonita, saracuta.
  • +4 (6 voturi)    
    Ca la builiard! (Miercuri, 23 martie 2016, 23:45)

    Azra [utilizator]

    Chiar ma intrebam zilele astea, cand i-o veni randul si "generalului" primar de la Sectorul 2!?
    Alooo... Se pregateste primarul Sectorului 3!
    Stie cineva din Sectorul 6 sa imi spuna cine e inca primar pe acolo?
    Trebuie facuta curatenie ca se apropie alegerile!
    PS. Vai tie ALDE(sau cum s-o mai chema partidul ala) ca ramasesi fara orice conducere!
    PSS. Normal ar fi ca Presedintele sa ii retraga gradul ala de general si asa dat fara acoperire.
    • 0 (0 voturi)    
      Legenda spune (Joi, 24 martie 2016, 7:40)

      R.Stoian [utilizator] i-a raspuns lui Azra

      Ca la sectorul 6 e unul Manescu. Insa la cum arata sectorul 6, majoritatea locuitorilor nu mai cred in nici o legenda...la cat a realizat maimutoiul ala in sector, nu are de ce sa-l salte DNA. Nu muncesti, nu gresesti.
  • +4 (6 voturi)    
    Despre primari (Joi, 24 martie 2016, 0:13)

    Un_alt_cetatean [utilizator]

    Se stie ca toti primarii trec o parte din contractele primariei prin firme ale apropiatilor. Ontanu treacea TOT. Poate o sa-i stranga de oute pe Lemnaru, unul din lingaii lui, poate pe nea Jenica de la Recon Doje...asta doar ca sa fie un exemplu, doua, acolo...
    In rest...ca la Al Capone: il iau pentru nimicuri...ar trebui sa-i gaseasca "tunurile"...
  • +4 (6 voturi)    
    Scuze, tovarasi (Joi, 24 martie 2016, 0:16)

    Pooky [utilizator]

    Asta e, v-au prins... tov. Ontanu, asta e, tovarase, s-a strans latul, mama lui de lat.
  • +1 (1 vot)    
    Generalii intepeniti, frageziti de DNA! (Joi, 24 martie 2016, 5:39)

    hotnewsfil [utilizator]

    Acest profund nesuferit a adoptat, la smecherie (si cand se afla la toaleta, in exercitiul functiunii, a adoptat tinuta 'intepenita' (DEX : ȚINÚTĂ, ținute, s. f. 1. Atitudine, poziție pe care o dă cineva corpului său), a celui ce da raportul, in militarie.
    Cativa fosti ofiteri, cocotati pana la gradul de generali ('de birou'!), s-au unit intr-o haita care a atacat mediul politic, si-au facut partid, in frunte cu hotomanul Gaby (ha, ha!) Oprea, si-au facut averi fabuloase, au adunat 'resturi' de oportunisti ajunsi in parlament prin escrocheriile lui Dan Diaconescu.
    Intepenit in pozitia 'sa traiti', smecherul de joasa speta - Ontanu - s-a vrut intepenit pe viata si in postul de primar al unui sector al capitaei (se afla la al patrulea mandat, succesiv). Populatia de 'oi behaitoare' voteaza supusa astfel de hotomani vicleni. Daca n-ar actiona energic DNA, hotomanii nu s-ar mai clinti din functiile ultrabanoase, nu s-ar mai lasa dislocati din adunatura pe care si-au numit-o UNPR. Ce s-ar face tara fara DNA? Slava celor care l-au infiintat si care i-au numit conducatorii! Procurorii din DNA - Salvatorii Poporului - vor ramane definitiv in istoria tarii.
  • +1 (1 vot)    
    Mandru ca sunt roman! (Joi, 24 martie 2016, 7:28)

    UnOarecareRoman [utilizator]

    Asteptam DNA-ul si pe la 3!!! Doar asta a mai ramas din borfasi! A... Si neaparat pe la municipiul Voluntari, de unde ni se coace antenizarea bucurestiului!
  • 0 (0 voturi)    
    Bravo DNA! (Joi, 24 martie 2016, 8:11)

    coco04 [utilizator]

    Ma bucur ca DNA face din Romania un stat in care poti sa ai incredere in viitor!
    Cred ca Romania poate deveni o a doua Coreea de Sud,adica o tara in care dupa eliminarea coruptiei endemice,potentialul economic s-a descatusat si bunastarea s-a revarsat asupra cetatenilor.
  • +1 (1 vot)    
    NEGOITU (Joi, 24 martie 2016, 8:12)

    sun [utilizator]

    Nu inteleg, chiar nu inteleg de ce pe asta de la sectorul 3 negoita expert in sifonat banii pe verdeata,borduei, scartaietoare pe blocuri, plasat terenuri la cine trebuie etc nu il intreaba DNA de nimic! sa fie asa tare fratisu de la DINAMO ?
  • +1 (1 vot)    
    '' metamorfoza''.. (Joi, 24 martie 2016, 8:41)

    astronaut [utilizator]

    din mecanic sa ajungi general cu stele mari treci prin acest fenomen , astia sunt cu ''interesul national ''al lui '' clipici '', sau tradus in cuvintele noastre interesul partidului mafiot si al mafiotilor ? SCARBELOR !
  • 0 (0 voturi)    
    ... (Joi, 24 martie 2016, 9:42)

    ioana_popescu [utilizator]

    Doamne-ajuta! La cat mai multe zile departe de Primarie si de Sectorul 2 (unde cred ca nu sunt puscarii, dar daca sunt, acolo e binevenit).

    Sa il bage pe stimabilul acesta in puscarie inainte de alegeri ar fi cel mai frumos lucru care s-a intamplat in sectorul 2 de 2-3 mandate incoace!
  • +3 (3 voturi)    
    daca vrem sa facem curatenie... (Joi, 24 martie 2016, 9:43)

    ..13 [utilizator]

    Sa mergem un pic pe firul apelor.

    Iote ce de medalii are nenea asta Ontanu...
    Cred ca se pot descoperi multe .. -

    pacat ca ANI nu prea are timpul necesar sa vada mai atent ceea ce se intampla...

    In mod natural se putea sesiza ANI dupa ce a aparut terenul respectiv la dl secretar... Oare de ce nu se cerceteaza mai atent???

    Va dati seama ca numai pentru ca a existata o sesizare s-a declansat cercetarea???

    Iote medaliile lui ontanu si firmele sale pretene...

    09 decembrie 2013 - Medalia de Onoare acordată de USR Filiala Bucureşti Dramaturgie

    09 decembrie 2013 - Diploma de Excelenţă oferită de Uniunea Scriitorilor din România

    28 noiembrie 2013 - Trofeul „Campion în Afaceri” oferit de Institutul Bancar Român cu prilejul Zilei Europene a Concurenţei şi Competitivităţii în România

    28 noiembrie 2013 - Premiul pentru implicare în viaţa comunităţii, în cadrul secţiunii „Contribuţie la dezvoltarea societăţii”, oferit în cadrul Galei Premiilor Ambasad `Or VIP

    03 noiembrie - Diplomă pentru deosebita implicare în construirea noii Biserici Mărcuţa din cartierul Pantelimon acordată de Prea Fericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române

    04 octombrie 2013 - Placheta „Cel mai bun partener” acordată de Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti

    01 iulie 2013 - Placheta acordată de Prea Fericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române

    2013 - Diploma acordată în cadrul Galei Premiilor „Casei româno-chineze”

    2013 - Placheta „Cel mai bun gospodar al capitalei” oferită de B365.ro

    23 mai 2012 - „Premiul pentru dezvoltare locală” acordat de Avangarde PR Agency

    12 aprilie 2012 - „Diploma de Onoare” pentru cel mai ambiţios program de reabilitare termică oferit de postul tv The Money Channel

    04 mai 2012 - Marele premiu pe ţară pentru „Cel mai bun proiect în domeniul Ordinei publice din România”,

    19 mai 2012 - „Diploma de Excelenţă” pentru „Cel mai verde sector al capitalei” oferită de Forumul Ecologiştilor
  • +4 (4 voturi)    
    pinochio (Joi, 24 martie 2016, 9:48)

    Ilidia [utilizator]

    Cum apar niste "manareli", cum apare si numele plagiatorului, macar prin ricoseu...


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by