Ministerul Educatiei a pus la dispozitia DNA documente privind admiterea studentilor straini la Universitatea de Medicina din Iasi: Colaboram cu DNA pentru bunul mers al anchetei

de Alina Neagu     HotNews.ro
Marţi, 15 martie 2016, 14:12 Dosare Anticoruptie


Ministerul Educatiei "colaboreaza cu procurorii DNA pentru bunul mers al anchetei pe care acestia o deruleaza" si anunta ca a pus la dispozitia procurorilor anticoruptie "documentele solicitate, respectiv informatii referitoare la admiterea studentilor straini la Universitatea de Medicina si Farmacie ,Grigore T. Popa din Iasi, pentru anul universitar 2015-2016", potrivit unui comunicat remis marti. Procurorii DNA au descins, marti dimineata, la Universitatea de Medicina si Farmacie din Iasi, facand perchezitii intr-un dosar ce vizeaza admiterea studentilor straini.

Potrivit ministerului, "la solicitarea anchetatorilor, a fost pusa la dispozitie si corespondenta cu Universitatea de Medicina si Farmacie Grigore T. Popa din Iasi, cu Universitatea de Medicina si Farmacie Victor Babes din Timisoara si cu Universitatea de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu din Cluj-Napoca".

Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice a furnizat documentele solicitate si va raspunde oricarei alte solicitari, pentru bunul mers al anchetei DNA, se mai arata in comunicatul citat.

Procurorii DNA au descins, marti dimineata, la Universitatea de Medicina si Farmacie din Iasi, facand perchezitii intr-un dosar ce vizeaza admiterea studentilor straini.

Surse judiciare au declarat, pentru Agerpres, ca procurorii Directiei Nationale Anticoruptie ridica marti documente de la Ministerul Educatiei in dosarul in care au loc perchezitii in Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca si Timisoara, inclusiv la Universitatea de Medicina si Farmacie din Iasi. In acest dosar au loc verificari si la alte universitati de medicina din tara.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























757 vizualizari

  • +1 (1 vot)    
    totul cash (Marţi, 15 martie 2016, 14:53)

    MirceaA [utilizator]

    poate se afla si de ce toate taxele de studiu se platesc DOAR cash


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by