Catalin Predoiu a fost audiat ca martor la DNA intr-un dosar privind despagubiri acordate de ANRP

de Alina Neagu     HotNews.ro
Miercuri, 9 martie 2016, 11:53 Dosare Anticoruptie


Catalin Predoiu
Foto: Agerpres
Presedintele PNL Bucuresti, Catalin Predoiu, s-a prezentat miercuri la Directia Nationala Anticoruptie pentru a fi audiat in calitate de martor intr-un dosar de coruptie. La iesirea din sediul DNA, Predoiu le-a spus jurnalistilor ca "Am dat o declaratie de martor in legatura cu aplicarea unei proceduri de desemnare a unui reprezentant al Ministerului Justitiei intr-un grup de lucru interministerial. Aceasta procedura a fost respectata perfect legal de catre Ministerul Justitiei. Alte detalii nu va pot oferi deoarece nu doresc sa prejudiciez mersul anchetei." Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, Catalin Predoiu a fost audiat ca martor in dosarul ANRP, in care deputatul PNL Ioan Oltean este cercetat pentru luare de mita. Zilele trecute, doi fosti ministri ai Finantelor - Gheorghe Pogea si Sebastian Vladescu - au fost audiati ca martori in acelasi dosar.

Ora 12:47: Catalin Predoiu a parasit sediul DNA. "Am dat o declaratie de martor in legatura cu aplicarea unei proceduri de desemnare a unui reprezentant al Ministerului Justitiei intr-un grup de lucru interministerial. Aceasta procedura a fost respectata perfect legal de catre Ministerul Justitiei. Alte detalii nu va pot oferi deoarece nu doresc sa prejudiciez mersul anchetei. Procurorul de caz dorea sa lamureasca acest aspect si l-am lamurit", le-a spus el jurnalistilor, fara a face alte precizari.

Ora 12:20: Catalin Predoiu este audiat ca martor in dosarul ANRP, in care deputatul PNL Ioan Oltean este cercetat pentru luare de mita, au declarat surse judiciare citate de Mediafax. Zilele trecute, doi fosti ministri ai Finantelor - Gheorghe Pogea si Sebastian Vladescu - au fost audiati ca martori in acelasi dosar. Ioan Oltean este acuzat ca ar fi intervenit la ANRP pentru despagubirea ilegala a omului de afaceri Mihai Rotaru, de la care ar fi primit mita 600.000 de euro.

"Sunt citat ca martor intr-un dosar DNA si de aceea ma aflu aici. Nu am alte detalii sa va dau la aceasta ora, insa va promit: cand voi iesi voi face declaratii", le-a spus Catalin Predoiu jurnalistilor, la intrarea in sediul DNA.

Catalin Predoiu este prim-vicepresedinte al PNL si presedintele PNL Bucuresti.

De profesie avocat, Predoiu a fost ministru al Justitiei in Guvernele Tariceanu si Boc. In perioada dintre demisia premierului Emil Boc si investirea Guvernului Ungureanu, Catalin Predoiu a fost premier interimar al Romaniei (6 februarie - 9 februarie 2012).






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























2346 vizualizari

  • +2 (2 voturi)    
    ciudat... (Miercuri, 9 martie 2016, 13:22)

    un domn [utilizator]

    Catalin Predoiu este prim-vicepresedinte al PNL si presedintele PNL Bucuresti. .......si recent a :"descalecat" dintr o masina germana cu numere de Arad...
  • +2 (2 voturi)    
    Doamnelor si Domnilor (Miercuri, 9 martie 2016, 13:26)

    Zummm [utilizator]

    Salutati-l pe cel care a schimbat Codul Penal si l-a transformat in ceea ce este azi cu sederi placute acasa si alte tampenii.
  • +2 (2 voturi)    
    Dom Catalin (Miercuri, 9 martie 2016, 13:40)

    shlomo_bernstein [utilizator]

    Ibovnicul Nuticai stie tot, trebuie tras de limba si pedepsit! Asta vroaia sa ajunga prim-ministru!
  • +1 (1 vot)    
    Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 9 martie 2016, 13:46)

    [anonim]

    • +1 (1 vot)    
      sau (Miercuri, 9 martie 2016, 15:39)

      Metusala [utilizator] i-a raspuns lui

      sa nu mai iesi deloc


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by