Madalin Voicu, la Comisia juridica, pentru a-si studia dosarul: Interceptarile sunt banale, l-am rugat pe Teodorovici sa il primeasca pe Paun / Ma scot in fata ca pe urs

de R.M.     HotNews.ro
Joi, 11 februarie 2016, 13:16 Dosare Anticoruptie


Nicolae Paun si Madalin Voicu
Foto: Agerpres
Deputatul PSD Madalin Voicu a ajuns joi dimineata la Comisia juridica din Camera Deputatilor, insotit de avocatul sau, pentru a-si studia dosarul, sustinand ca nu a comis faptele de care este acuzat de DNA si ca procurorii il scot in fata ''ca pe urs'', iar interceptarile din dosarul sau sunt banale, potrivit Mediafax.

Madalin Voicu spune ca interceptarile din dosarul sau nu au relevanta juridica. ''Foarte frumoase sunt (interceptarile din dosar n.r.), adica stereo. Sunt interceptari ciudate, adica au cel putin un grad de banalitate care presupun ca nu-l pot folosi domnii de la DNA (...) Trebuie sa va spun un lucru: astept sa mi se demonstreze cu probe vinovatia'', a afirmat deputatul PSD.

Referitor la acuzatiile de trafic de influenta, Madalin Voicu a spus ca implicarea sa vizeaza un telefon pe care l-a dat fostului ministru al Fondurilor Europene si al Finantelor, Eugen Teodorovici, prin care l-a rugat sa-l primeasca intr-o audienta pe deputatul Nicolae Paun.

''Sigur ca ei (DNA n.r.) ma scot in fata ca pe urs. Il luam pe Madalin, lasa ca merge si Madalin. Bine, nu e numai cazul lor si in partid e la fel (...) Acum, din cauza unor lucruri pe care le-am spus, le-am crezut si le-am facut trebuie sa platesc oalele sparte ale altora'', a adaugat deputatul.

''Nu inteleg termenii juridici in formularea pe care o citim in cele 15 sau 16 dosare (...) In referatul pe care l-am citit este clar ce scrie acolo. Sunt probleme tehnice sau, ma rog, de interpretare sau de analiza pe care eu nu le inteleg, pentru ca nu ma pricep'', a mai spus deputatul PSD.

Intrebat de jurnalisti daca va face o recomandare pentru colegii deputati, in privinta votului din plen, Madalin Voicu a spus ca nu ''isi permite'' sa faca recomandari nimanui. De asemenea, el a explicat ca deputatii il cunosc suficient de bine ca sa nu mai fie nevoie de asa ceva.

Dupa ce vor fi studiate dosarele, deputatii din Comisia juridica se vor reuni pentru a da un raport. Deputatul UNPR Eugen Nicolicea a precizat ca sedinta Comisiei pe tema cazurilor Voicu si Paun va avea loc luni, de la ora 10.30.

Dosarul DNA privind acuzatiile de trafic de influenta si deturnare de fonduri aduse deputatilor Madalin Voicu si Nicolae Paun are 19 volume, insumand 4886 de pagini. DNA a cerut miercuri incuviintarea retinerii si arestarii preventive a deputatilor Madalin Voicu si Nicolae Paun, pentru trafic de influenta, fals in declaratii, deturnare de fonduri, spalare de bani.

Madalin Voicu si Nicolae Paun au trei zile la dispozitie - joi, vineri si luni - sa isi studieze dosarul. Ulterior va avea loc sedinta Comisiei Juridice, iar luni este asteptat, la Biroul Permanent, raportul pe cazul celor doi deputati.

Dosarul DNA privind acuzatiile de trafic de influenta si deturnare de fonduri aduse deputatilor Madalin Voicu si Nicolae Paun are 19 volume, insumand 4886 de pagini.

Deputatul PSD Madalin Voicu a sustinut miercuri ca DNA ''a sarit o etapa'' in ceea ce priveste dosarul sau, intrucat urma sa se intalneasca din nou cu procurorii pentru a-i prezenta probele.

''Nu are rost sa discutam in plus, ca nu stiu despre ce este vorba. Nu am vazut dosarul, n-am vazut amanunte, n-am vazut argumente, n-am vazut nimic'', a declarat Madalin Voicu, la Parlament.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























3812 vizualizari

  • +6 (6 voturi)    
    Ursul si Paunul striga: -Lupiii baaaa!!!! (Joi, 11 februarie 2016, 14:03)

    pedepsitorul [utilizator]

    Chiar m-ar fi surprins sa nu se lase cu bulibaseli tiganesti si panorama...

    Vrea el sa afle ce probe are DNA-ul... oare ce o fi in dosarul ala de 5mii de pagini?

    O dam in lamalouri Voicule, incepe returnela? Zbarrrr la puscarie!
  • +6 (6 voturi)    
    A ajuns ceva banal. (Joi, 11 februarie 2016, 14:12)

    asavreau [utilizator]

    Pentru Mădălin Voicu,traficul de influență a ajuns ceva banal.Așa se întâmplă cu toți parlamentarii uitați de noi în Parlament.Nu fac decăt să mai facă un trafic de influență,să mai facă un ban.De aceia la alegerile din 2016 nu mai trebuie să votăm parlamentari cu mai mult de două mandate.Nici primari și consilieri.Fac prostii,care devin obișnuință.Banale.
    • 0 (0 voturi)    
      Si aia cu cutitul (Vineri, 12 februarie 2016, 21:46)

      CristiC. [utilizator] i-a raspuns lui asavreau

      Cand baga Paun cutitul in procurori, tot ceva banal. :))
  • +6 (6 voturi)    
    Medeline, tu va trebui sa compui simfonii ! (Joi, 11 februarie 2016, 15:09)

    Susufler0 [utilizator]

    Bai, ce tare ! Daca e ce zice Medelin, inseamna ca e baiat de baiat. Eu, unul n-am mai auzit pana acum sa dai un telefon unui ministru si sa-l rogi sa primeasca pe cineva in audienta iar. pt asta sa primesti 270.000. de lei.
    O intrece si pe aia cu vioara lui tata-sau care de fapt nu era a lui Voicu Senior ci a statului roman dar trebuia, dupa mintea lui Medelin, sa o mosteneasca el.
  • +2 (2 voturi)    
    A sosit momentul sa-ti dai vioara la acordat ! (Joi, 11 februarie 2016, 17:23)

    Plagarus [utilizator]

    Misto de doi lei,la acest palavragiu fara trecut notabil.
    Dupa peste 40 de ani, vioara Stradivarius la care a cintat maestrul Ion Voicu, a fost cedata ministerului culturii. A fost o lupta de orgolii si un act de justitie infaptuita rautacios, poate contind si ca urmasul maestrului, Madalin Voicu era membru PSD si copil din vechea protipendada de partid si de stat.
  • +1 (1 vot)    
    L-ai lasat pe Sergei singur (Joi, 11 februarie 2016, 17:50)

    1234mihai [utilizator]

    Nicu a mierlit-o de mult. E dur, dar la bulau nu e asa de rau, poate mai inveti ceva in viata.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by