Cererea de eliberare conditionata a fostului ministru Miron Mitrea a fost respinsa de instanta

de Alina Neagu     HotNews.ro
Miercuri, 10 februarie 2016, 15:15 Dosare Anticoruptie


Judecatoria Medgidia a respins miercuri solicitarea depusa de fostul ministru Miron Mitrea pentru a fi eliberat conditionat din penitenciar, dupa ce a ispasit un an din cei doi la care a fost condamnat pentru luare de mita, decizia instantei nefiind insa definitiva, anunta Mediafax.

Miron Mitrea este incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba din judetul Constanta.

Magistratii au respins solicitarea lui Miron Mitrea si au stabilit termen de reiterare (data dupa care se poate introduce o noua cerere cu acelasi obiect) dupa 12 februarie. Decizia instantei nu este definitiva, avand drept la contestatie in termen de trei zile de la comunicare.

Fostul ministru al Transporturilor, Miron Mitrea, a depus pe data de 28 ianuarie, la Judecatoria Medgidia, o solicitare pentru a fi eliberat conditionat din penitenciar, dupa ce a ispasit aproximativ un an din cei doi la care a fost condamnat pentru luare de mita.

Miron Mitrea a fost condamnat, definitiv, in februarie 2015, la doi ani de inchisoare cu executare, pentru luare de mita. El a fost incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba din 13 februarie 2015.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























755 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by