Catalin Predoiu: PNL va vota in favoarea cererii DNA in cazul lui Gabriel Oprea

de I.C.     HotNews.ro
Luni, 25 ianuarie 2016, 14:25 Dosare Anticoruptie


Catalin Predoiu
Foto: HotNews.ro
PNL isi va mentine cutuma de a vota in favoarea cererilor justitiei si in cazul cererii formulate de DNA in ceea ce il priveste pe fostul ministru Gabriel Oprea, a declarat, luni, prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu, potrivit Mediafax.

''PNL isi va mentine cutuma de a vota in favoarea cererilor de ridicare a imunitatii, pentru a da cale libera investigatiilor justitiei'', a declarat Predoiu.

DNA a cerut luni aviz pentru urmarirea penala a fostului ministru de Interne si senatorului Gabriel Oprea, acuzat de abuz in serviciu, pentru insotirea deplasarilor sale de echipaje ale Politiei Rutiere, serviciu de care ar fi beneficiat ilegal si procurorul general Tiberiu Nitu in baza unui protocol.

Procurorii DNA trebuie sa obtina avizul Senatului pentru a incepe urmarirea penala pe numele lui Gabriel Oprea.

Acesta a declarat, luni, dupa anuntul DNA de solicitare a avizului pentru urmarirea sa penala, ca a respectat si respecta legile acestei tari, ca se considera nevinovat si ca va sprijini toate demersurile pentru aflarea adevarului, dar ca in egala masura isi va apara drepturile.

Cererea DNA ar trebui tratata in timpul sesiunii parlamentare, este de parere presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, care a anuntat ca se va consulta cu colegii din Biroul Permanent pe aceasta tema.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























669 vizualizari

  • +1 (1 vot)    
    Daca cu asa ceva se lauda.... (Luni, 25 ianuarie 2016, 15:43)

    gigiN [utilizator]

    ...pnl-ul....no comment ! Sau asta este responsabilitatea fostului... potential prim-ministru ???


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by