Sorin Oprescu, la Tribunalul Bucuresti in procesul in care a fost trimis in judecata de DNA

de G.S.     HotNews.ro
Miercuri, 6 ianuarie 2016, 11:04 Dosare Anticoruptie


Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, s-a prezentat miercuri dimineata la Tribunalul Bucuresti, pentru a participa la un nou termen al dosarului in care a fost trimis in judecata de DNA pentru luare de mita, spalare de bani, abuz in serviciu si constituire a unui grup infractional organizat, transmite Agerpres.

La intrare in sediul tribunalului, Oprescu a fost intrebat cat de bine a gestionat actualul primar interimar al Capitalei, Razvan Sava, problema incalzirii locuintelor pe timp de iarna si neintelegerile dintre ELCEN si RADET. 

"Nu stiu cat de bine a gestionat. Stiu ca sapte ani de zile nu au existat problemele astea. E adevarat cu eforturi si cu o incercare de a rezolva problema asta care vine de undeva din 1995, cu niste datorii din astea aberante care reprezinta penalitati la penalitati", a spus Oprescu. 

Pe 20 noiembrie 2015, Sorin Oprescu a fost trimis in judecata alaturi de mai multe persoane, printre care Bogdan Popa, director al Centrului Cultural al Palatelor Brancovenesti si ulterior al Administratiei Cimitirelor si Crematoriilor Umane; Mircea Octavian Constantinescu, directorul Directiei Economice din Primaria Generala; Florin Supeala, director al Centrului Cultural al Palatelor Brancovenesti; Claudiu Bengalici, administrator al unei societati comerciale; Cristian Stanca (fost sofer al lui Oprescu); Ruxandra Avasiloae, director general al Centrului Cultural al Palatelor Brancovenesti.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























1047 vizualizari

  • +1 (1 vot)    
    Păcat că nu poate fi judecat și pentru bun simț. (Miercuri, 6 ianuarie 2016, 11:37)

    mircea [anonim]

    Oprescu a adus Bucureștiul într-o stare de dezastru.A pus câteva panseluțe,petice de asfalt și a desenat niște așa zise piste de biciclete și a lăsat de izbeliște termoficarea,alimentarea cu apă,canalizarea,spațiile verzi,salubritatea,iluminatul,parcările temporare și traficul în zonele centrale.Ca un exemplu,execuția metroului în Drumul Taberei-se puteau executa și niște parcări subterane,deblocând străzile la suprafață,tot este zona bulversată de lucrări,dar Oprescu sa înconjurat de borfași.Ce să spun de lucrările la Sediul Primăriei Generale și excrocheria cu actualul sediu.Nu au timp judecătorii să judece toate ilegalitățile lui Oprescu.Hai să nu mai votăm astfel de panglicari,că tot vin alegerile.
  • +1 (1 vot)    
    Destinul ironic al medicului primar (Miercuri, 6 ianuarie 2016, 11:48)

    cenzuratul [utilizator]

    Ce s-o gandi sarmanul dom' doctor? "Am luat sute/mii de spagi ca doctor, vorba aia... amenintand indirect cu moartea niste pacienti, si nu mi-a facut nimeni nimic. Acum, ca am impartit de 2-3 ori cu o persoana juridica bucuria unui profit din contracte publice, m-au legat astia! Pai ce e asta? Dreptate asimetrica si selectiva?"

    Morala povestii d-nului Oprescu: medici, ramaneti medici.
  • +1 (1 vot)    
    Se tergiverseaza procesul la calendele grecesti (Miercuri, 6 ianuarie 2016, 12:17)

    andreesanu [utilizator]

    Se vor juca de-a termenele si de-a judecata pina isi ascunde bine Oprescu prada !!!,dupa care se da o sentinta de ochii fraierilor pentru spaga de 25000 de euro -1 an cu suspendare !!!. Atit se retine in dosarul MEGAEXCROCULUI OPRESCU !!!


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by