Tuca Zbarcea & Asociatii: "Am aflat cu consternare" de invinuirile aduse avocatului Robert Rosu / Acesta a acordat servicii juridice potrivit legii

de G.S.     HotNews.ro
Sâmbătă, 12 decembrie 2015, 10:52 Dosare Anticoruptie


Robert Rosu-Tuca Zbarcea & Asociatii
Foto: Tuca Zbarcea & Asociatii
"A aflat cu consternare" de invinuirile aduse avocatului Robert Rosu afirma Tuca Zbarcea & Asociatii intr-un punct de vedere transmis HotNews, in care se precizeaza ca societatea de avocatura nu face obiectul cercetarilor DNA, si nici documentele altor clienti.

"In timpul verificarilor, am aflat cu consternare de invinuirile aduse unuia dintre colegii nostri, Robert Rosu, invinuiri ce privesc exclusiv prestarea de servicii profesionale si care, potrivit legii, nu pot face obiectul raspunderii penale", sustine sursa citata.

"Robert Rosu este un avocat remarcabil, cu o reputatie profesionala ireprosabila", transmite Tuca Zbarcea & Asociatii, care spune ca avocatul a acordat servicii juridice in "deplina conformitate" cu legislatia privind organizarea si exercitarea profesiei de avocat.

Societatea spune ca a prezentat cu "promptitudine" informatiile si documentele solicitate de DNA si ca va "colabora pe deplin cu autoritatile pentru clarificarea cat mai rapida a situatiei."

Omul de afaceri Remus Truica va fi plasat in arest la domiciliu, in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri din Ilfov, cu un prejudiciu de peste 135 de milioane de euro, a decis, vineri, Curtea de Apel Brasov.

Tot in arest la domiciliu a fost plasat si avocatul Robert Rosu, ceilalti trei inculpati, Dan Andronic, Claudiu Mateescu si Marius Marcovici, fiind cercetati sub control judiciar pentru 60 de zile.

Potrivit anchetatorilor, incepand cu luna noiembrie 2006, Remus Truica, Robert Mihaita Rosu si alte persoane au constituit un grup infractional care a avut ca scop dobandirea intregii averi revendicate nelegal de o persoana interesata, prin oferire de bani/bunuri persoanelor din cadrul autoritatilor/institutiilor detinatoare a acestor proprietati, instigarea si complicitatea la savarsirea, de catre aceste persoane, a infractiunii de abuz in serviciu, prin punerea la dispozitie si semnarea inscrisurilor necesare si traficarea influentei reale asupra functionarilor publici.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























6712 vizualizari

  • +6 (8 voturi)    
    Zgarcea (Sâmbătă, 12 decembrie 2015, 11:12)

    Snitzelvienez [utilizator]

    Asta suna la fel cu :
    " N-am facut sex cu Monica Lewinski"
  • 0 (4 voturi)    
    Am aflat cu consternare... (Sâmbătă, 12 decembrie 2015, 13:53)

    MiBo [utilizator]

    Perfect.
    Dacă justiția îl condamnă pe dl.avocat atunci să dizolve și firma Tuca Zbarcea & Asociatii.
  • +2 (4 voturi)    
    Numai banu-i face consternati,in loc de indignati! (Sâmbătă, 12 decembrie 2015, 15:47)

    Plagarus [utilizator]

    Vai de ea casa de sulfe lacome prin avocatura !


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by