UPDATE Perchezitii DNA la Serviciul Politie Rutiera, Serviciul Permise si la o unitate a Parchetului din Teleorman. Surse: Un procuror, vizat in ancheta

de Alina Neagu     HotNews.ro
Miercuri, 18 noiembrie 2015, 9:42 Dosare Anticoruptie


Perchezitii DNA au loc, miercuri dimineata, in judetul Teleorman, la Serviciul Politie Rutiera, Serviciul Permise Auto si Inmatriculari si la o unitate a Parchetului, intr-un dosar in care printre cei vizati sunt seful de la Rutiera si un procuror, anunta Mediafax, citand surse judiciare. Directia Nationala Anticoruptie arata, intr-un comunicat, ca se efectueaza cercetari ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie, care ar fi fost comise in anul 2015.

UPDATE Ora 13:17: Procurorul Ovidiu Toma de la Parchetul de pe langa Tribunalul Teleorman ar fi vizat de ancheta DNA in legatura cu obtinerea frauduloasa a permiselor de conducere, anunta Agerpres, citand surse judiciare. Peste 10 persoane sunt aduse la audieri in acest dosar, la sediul DNA din Bucuresti.

In total, 11 perchezitii ale procurorilor anticoruptie au loc in judetul Teleorman, dintre care trei sunt la sediile unor institutii publice si restul la sediile unor societati comerciale si la domiciliile unor persoane.

Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, ca cele trei institutii din judetul Teleorman unde au loc perchezitii sunt Serviciul Politie Rutiera, Serviciul Permise Auto si Inmatriculari si o unitate a Parchetului.

Printre cei vizati in ancheta ar fi un procuror, seful de la Serviciul Rutier si subalterni ai acestuia din urma. Cercetarile in acest caz se fac in legatura cu modul fraudulos de emitere a unor permise auto.

La finalul perchezitiilor, toate persoanele vizate in cauza vor fi duse la sediul central al DNA din Bucuresti, pentru audieri.

Anchetatorii sunt sprijiniti in aceasta cauza de Serviciul Roman de Informatii si de Brigada Speciala de Interventie a Jandarmeriei.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























3049 vizualizari

  • 0 (0 voturi)    
    Cuib de corupti! (Miercuri, 18 noiembrie 2015, 9:55)

    corado [anonim]

    Toti analfabetii romi au permise !
  • 0 (0 voturi)    
    a ajuns DNA in Teleormanul lui Dragnea?! (Miercuri, 18 noiembrie 2015, 11:04)

    lili [anonim]

    Ai fi zis ca-i cel mai curat judet pana acum....
    Succes DNA, la puscarie cu penalii!
  • 0 (0 voturi)    
    Parchetul si Politia sunt praf de coruptie.. (Miercuri, 18 noiembrie 2015, 13:44)

    floriniulian [utilizator]

    Cele mai corupte si incompetente institutii din Romania sunt Parchetul si Politia.

    Aceste institutii au patronat jaful si lichelismul in aceasta tara iar drept consecinta statul roman s-a transformat intr-un stat mafiot condus de grupuri interlope politico-economice.

    Aceste institutii ar trebui dizolvate si re-cladite de la 0 cu alti oameni altfel tara asta nu are nici un viitor!
  • 0 (0 voturi)    
    ??? (Miercuri, 18 noiembrie 2015, 14:18)

    adro [utilizator]

    Cat de inconstient trebuie sa fii ca sa dai cuiva permis pe spaga, stiind ca maine ai putea ajunge victima unui accident rutier produs chiar de posesorul acelui permis ilegal?


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by