Directorul Casei de Sanatate Constanta, retinut de DNA. Acesta ar fi luat mite de peste 60.000 de euro

de G.S.     HotNews.ro
Marţi, 3 noiembrie 2015, 17:18 Dosare Anticoruptie


Directorul Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Constanta, Dragos Poteleanu, a fost retinut de procurorii DNA pentru sase infractiune de luare de mita, informeaa un comunicat al Directiei Anticoruptie.

Potrivit procurorilor, in perioada 2012 - 2015, Poteleanu Dragos, in calitate de director general al CJAS Constanta, a pretins si primit de la reprezentantii unor entitati medicale private (denuntatori in cauza), sumele totale de 57.000 euro, 15.500 lei si servicii medicale pentru sine si rude apropiate (intr-unul dintre cazuri serviciile respective s-au ridicat la suma de circa 3.000 euro). 

"Aceste foloase necuvenite au fost pretinse si primite de catre acesta, in legatura cu indeplinirea atributiilor de serviciu referitoare fie la stabilirea, fie la majorarea plafonului suplimentar de decontare a serviciilor medicale prestate de unitatile respective. In acelasi context si in aceleasi circumstante, la inceputul lunii octombrie 2015, inculpatul Poteleanu Dragos a acceptat, in baza unei intelegeri anterioare, primirea sumei de 7.000 lei de la reprezentantul unei unitati medicale", se scrie in comunicat.

Lui Poteleanu Dragos i s-au adus la cunostinta calitatea procesuala in conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedura penala, urmand ca, la data de 04 noiembrie 2015 sa fie prezentat Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

In cauza, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Serviciului Roman de Informatii, mai transmite DNA.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























1346 vizualizari

  • +2 (2 voturi)    
    Nu ma mira... (Marţi, 3 noiembrie 2015, 18:15)

    Mishu [anonim]

    Nu ma mira , ma intrebam doar cand... Acest golan cu studii marinaresti (fara a profesa) si cu o diploma cumparata de "jurist" (o secunda nu a profesat...) , face parte din gasca mascariciului dereglat psihic mazare si betivul adormit in intersectie la volan (scapat de seful rutierei Cta, Dancu C-tin)...A avut si o relatie de "gigolo" cu o muire rea de musca sefa pe la Munca Cta , Carmen Raducu , care pentru serviciile sexual l-a ajutat si ea sa ajunga sef la CAS Cta... Bravo DNA !!!
  • 0 (0 voturi)    
    Rusine rusine rusine sa le fie (Marţi, 3 noiembrie 2015, 21:58)

    Maniu [utilizator]

    nelegiuitilor, cum bine zice Vlad M.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by