Gheorghe Nichita a fost arestat preventiv in dosarul Tiberiu Urdareanu

de R.M.     HotNews.ro
Vineri, 30 octombrie 2015, 17:35 Dosare Anticoruptie


Gheorghe Nichita, retinut de DNA
Foto: Mediafax
Primarul suspendat al Iasului, Gheorghe Nichita, a fost arestat preventiv in dosarul in care este acuzat ca ar fi primit mita, prin intermediari, de la omul de afaceri Tiberiu Urdareanu, a decis vineri Tribunalul Bucuresti.

Tiberiu Urdareanu a fost plasat in arest la domiciliu, asa cum a solicitat DNA, dupa ce acesta si-a recunoscut vinovatia.

"Inculpatul Tiberiu Urdareanu, in declaratia formulata la 29.10.2015, a recunoscut acuzatia si a aratat ca Nichita i-a dat de inteles ca lucrurile vor merge bine, ca are un 'aranjament' cu acea firma si ca va fi multumit. Ulterior, a avut o discutie cu Mardarasevici la sediul UTI, acesta spunandu-i ca se ocupa el de bunul mers al contractului, in conditiile in care si UTI isi va face treaba, ca era o intelegere cu primarul, Mardarasevici comunicandu-i ca 8-10% din valoarea contractului ar fi 'obligatii' ale asocierii pentru buna derulare a contractului", se arata in referatul DNA trimis in instanta.

Gheorghe Nichita a negat faptele in timpul audierilor de la DNA.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























3084 vizualizari

  • +4 (6 voturi)    
    la ce-o fi sperand (Vineri, 30 octombrie 2015, 18:14)

    Adrian1 [utilizator]

    la ce-o fi sperand Nichita? e game over, bibicule. Daca nu ma inseala memoria, Urdareanu e primul care recunoaste imediat vina si da in gat si pe altii. Un om pragmatic, si-a dat seama imediat ca de DNA nu scapa nimeni. P.S. Bravo DNA!
    • +1 (1 vot)    
      Toţi psdeii au ceva sucit in (Vineri, 30 octombrie 2015, 21:10)

      andreitr [utilizator] i-a raspuns lui Adrian1

      căpuşor. Nichita după ce că abuza femei tinere acum se dovedeşte că e şi hoţ.
      Hai binomul DNA şi SRI să vedem cine ne-a condus 25 de ani.
  • -1 (3 voturi)    
    ... (Vineri, 30 octombrie 2015, 18:34)

    /./ [utilizator]

    Deci asta stia ca e ascultat dar tot fura, pt el e cat se poate de clar ca e ultima sansa de imbogatire pana la alegerile din primavara.Asa a facut si oprescu si alti.E cat se poate de clar ca sistemul de justitie trebuie schimbat complet astfel incat pe viitor cazuri de acest fel sa fie cat mai putine.Si anume.

    Daca cineva a furat si statu nu poate sa recupereze prejudiciu acesta trebuie sa ramana in inchisoare atata timp cat il plateste.Dc e cazul 10000 de ani atat sa stea.Dc ar fi dupa mine le-as da glont fara drept de apel.Ziua partidelor extremiste o sa vina si in Romania pt ca cu greu mai rezistam acestor hoti.Pur si simplu sunt prea multi.
  • +1 (5 voturi)    
    ? (Vineri, 30 octombrie 2015, 19:12)

    Natasa [utilizator]

    si asta e mare om de afaceri, nu? E vreunul dintre imbogatitii sa nu fie securist sau cu grad in armata? Exista vreun om care s-a imbogatit cinstit in tara asta?
    • -1 (1 vot)    
      Sinceritate (Vineri, 30 octombrie 2015, 21:41)

      Daniels22026 [utilizator] i-a raspuns lui Natasa

      Sunt multi hoti printre bogati. Dar nu atat de multi cat printre saraci. E logic sa fie asa, pentru ca saracia e cea care predispune la infractiuni, si nicidecum bogatia.

      In general, minciuna asta a ta, e veche si tine de spiritul comunist. Multi cadem in plasa asta propagandistica la tinerete, pentru a ne destepta mai apoi.

      Te sfatuiesc sa te mai gandesti. Si sa spui adevarul fata de tine insati. Deci unde este concentratia mai mare de hoti, printre bogati sau printre saraci?!
  • +1 (1 vot)    
    Cine oare? (Vineri, 30 octombrie 2015, 21:17)

    aniod [utilizator]

    Il va vizita pe Nichita la inchisoare: sotia sau amanta?


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by