Alin Cocos, plasat sub control judiciar in dosarul ANRP, cere permisiunea judecatorilor sa paraseasca Romania pentru a putea juca fotbal la o echipa din straintate

de Alina Neagu     HotNews.ro
Vineri, 23 octombrie 2015, 13:21 Dosare Anticoruptie


Alin Cocos
Foto: Facebook
Alin Cocos, fiul omului de afaceri Dorin Cocos, le-a cerut vineri judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie sa ii permita sa paraseasca teritoriul Romaniei, deoarece este fotbalist si doreste sa joace la o echipa din strainatate. Solicitarea a fost facuta in cadrul procesului privind retrocedarile frauduloase de la ANRP, in care Alin Cocos a fost trimis in judecata alaturi de tatal sau, Dorin Cocos si de fosta sefa a DIICOT, Alina Bica. Avocatul lui Alin Cocos a cerut instantei revocarea controlului judiciar sau cel putin inlaturarea interdictiei de a parasi teritoriul tarii, pe motiv ca acesta este fotbalist in divizia B si vrea sa semneze contracte de joc cu echipe din strainatate, potrivit Agerpres.

Alin Cocos a mai invocat si in trecut, in fata judecatorilor, pasiunea sa pentru fotbal. La un alt termen, el le-a spus magistratilor ca este fan al echipei de fotbal Dinamo si ar vrea sa insoteasca echipa in cantonament.

In dosarul ANRP, Alina Bica este acuzata de abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave, fapta savarsita ca secretar de stat si reprezentanta Ministerului Justitiei in cadrul Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despagubirilor din cadrul Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor.

In acelasi dosar mai sunt judecate si alte persoane care erau in componenta comisiei: Crinuta Dumitrean, Dragos Bogdan, Lacramioara Alexandru, Sergiu Diacomatu, Catalin Teodorescu si Remus Baciu. De asemenea, au mai fost deferiti justitiei evaluatorul Emil Nutiu, oamenii de afaceri Stelian Gheorghe si Dorin Cocos, fiul acestuia, Alin Cocos, si Ionut Florentin Mihailescu, fost consilier al sefei DIICOT.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























2007 vizualizari

  • +2 (2 voturi)    
    Vanzare de vile? Permutari de conturi? (Vineri, 23 octombrie 2015, 13:41)

    pedepsitorul [utilizator]

    Mai baietel, ia stai tu cuminte pai de fotbal iti arde tie?

    Taticu si mamica risca sa infunde puscaria, si tu vrei cu mingiuta!

    Macar spune cinstit:

    Ai ceva immobile de trecut pe numele altcuiva, de scos la vanzare?
    De varsat niste bani prin banci sau sa ii ascunzi printr-un offshore?

    Asta inseamna sa fii mafiot!


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by