Elena Udrea, inainte de audierile din Parlament in noul dosar de coruptie: Nu putem intr-o tara sa ne gandim ca corupta coruptilor este Elena Udrea

de Alina Neagu     HotNews.ro
Vineri, 23 octombrie 2015, 9:39 Dosare Anticoruptie


Elena Udrea
Foto: Agerpres
"Nu putem intr-o tara sa ne gandim ca corupta coruptilor este Elena Udrea", a declarat, vineri dimineata, fostul ministru, care s-a dus din nou la Parlament pentru a isi studia noul dosar. "Clasa politica redusa la tacere, presa redusa la tacere, cine mai are voie sa vorbeasca in Romania?", a adaugat Elena Udrea, afirmand ca "nu stiu de ce numai eu sunt chemata sa dau explicatii pe denunturile tuturor care s-au decis sa scape facand denunturi desptre Elena Udrea". Comisia juridica a Camerei Deputatilor va decide, vineri, in privinta solicitarilor DNA cu privire la inceperea urmaririi penale, retinere si arestare preventiva a deputatului Elena Udrea intr-un nou dosar. Sedinta este programata la ora 11:30. Avizul comisiei este consultativ.

Elena Udrea a spus, vineri dimineata, despre colegii sai din Parlament, ca "Ma astept sa stea pana la ora 2:00 noaptea sa voteze, daca e nevoie."

"Domnul Dragnea tocmai ce are un dosar pe 11 si are aceasta presiune uriasa, trebuie sa faca ce i se spune sa faca", a mai sustinut Udrea.

Intrebata de jurnalisti de ce Vasile Blaga nu este chemat si el sa dea explicatii in fata justitiei, Udrea a raspuns ca "in general nu stiu de ce numai eu sunt chemata sa dau explicatii pe denunturile tuturor care s-au decis sa scape facand denunturi desptre Elena Udrea".

Miercuri, Biroul permanent al Camerei Deputatilor a decis ca solicitarile referitoare la Elena Udrea sa fie trimise Comisiei juridice, care are termen trei zile pentru intocmirea raportului.

"Urmeaza ca in Biroul permanent de luni sa se stabileasca cand va intra in plen, in maximum cinci zile. Din discutiile avute cu presedintele Camerei, cel tarziu miercurea viitoare va fi si votul final', a explicat secretarul Camerei Deputatilor Marcel Ciolacu.

DNA a cerut marti ministrului Justitiei sa solicite Camerei Deputatilor incuviintarea urmaririi penale, retinerii si arestarii preventive a deputatului Elena Udrea, intr-un nou dosar in care aceasta este acuzata de luare de mita, trafic de influenta, spalare de bani, instigare la abuz in serviciu si fals in declaratii.

Procurorii DNA o acuza pe Elena Udrea ca si-ar fi folosit influenta de ministru al turismului pentru a-l determina pe directorul unei societati comericale sa vanda unei firme controlate si finantate de ea o Vila Sabarel din Eforie Sud la jumatate din pretul pietei. Societatea despre care procurorii sustin ca era controlata de Udrea se numeste Romlit Spectrum SRL, unde actionar si administrator este Tudor Breazu, potrivit datelor de la Registrul Comertuluil. Breazu, care este si administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea, este trimis in judecata in dosarul Gala Bute.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























3944 vizualizari

  • +5 (13 voturi)    
    Serios? (Vineri, 23 octombrie 2015, 9:49)

    Stefan [anonim]

    "Corupta coruptilor", zise Elena Udrea, anchetata in 3 (din cate stim noi) dosare MAJORE de coruptie. Cine mai atinge acest "record"?
  • +6 (12 voturi)    
    De ce? (Vineri, 23 octombrie 2015, 9:53)

    bogdan [anonim]

    De ce nu putem sa ne gandim ca Elena Udrea e corupta coruptilor?
    • +1 (1 vot)    
      pentru ca co (Vineri, 23 octombrie 2015, 19:13)

      pehash [utilizator] i-a raspuns lui bogdan

      e doar Elena Udrea are voie sa gandeasca in cacofonii. noi preferam deciziile judecatorilor.
  • +6 (14 voturi)    
    eu zic ca este Coruptia Coruptilor (Vineri, 23 octombrie 2015, 9:56)

    un domn [utilizator]

    Miss coruptia..din salariul de angajat la ministetu..peshte prajit..nu sunt bani de vouitoane
  • +7 (15 voturi)    
    Nu chiar (Vineri, 23 octombrie 2015, 9:59)

    tavyy [anonim]

    Nu corupta coruptilor dar pe aproape. Sa fim seriosi madam, ai furat de ai rupt. Cu intelegenta si cu priceperea ta nu faceai averea pe care o ai acum.
  • +5 (11 voturi)    
    Ba da, exact asa gandim (Vineri, 23 octombrie 2015, 10:01)

    puscas2 [utilizator]

    Corupta coruptilor este Elena Udrea.
    Si asta este adevarul.
  • +4 (10 voturi)    
    dar de ce? (Vineri, 23 octombrie 2015, 10:01)

    Hans Metter [utilizator]

    e de bine doamna Udrea... stati linistita... aveti cu ce sa traiti neam de neamul vostru... nu va mai faceti griji legat de gura lumii.
  • +11 (13 voturi)    
    "Clasa politica redusa la tacere" (Vineri, 23 octombrie 2015, 10:10)

    Iorgu_Iorgovan [utilizator]

    Foarte emotionant! Aproape ca-mi dau lacrimile! Clasa politica a redus populatia la tacere si la saracie, iar acum toti politicienii se considera niste victime ale sistemului. Ipocrizie maxima!
  • +9 (13 voturi)    
    Sunteti mii! (Vineri, 23 octombrie 2015, 10:12)

    Adri70 [utilizator]

    ...dar sa ne gandim ca este doar unul dintre miile de corupti care au pradat tara, putem?
    • +6 (6 voturi)    
      sute de mii (Vineri, 23 octombrie 2015, 11:34)

      gebeleizis2020 [utilizator] i-a raspuns lui Adri70

      sunt de fapt sute de mii de corupti in tara asta.
      majoritatea angajatilor la stat sunt corupti.
      asta e sistemul pe care l-a obladuit cu zambetul lui marsav, jigodia de iliescu
      majoritatea din administratiile centrale si locale, politie, guvern, aproape toti din parlament, ministere, pompieri, directorii de scoli si licee, facultati de stat
      majoritatea din armata, mare parte din servicii secrete, o parte dintre magistrati - astia sunt curati

      si avem alte sute de mii de profitori, asa numitii abonati politic; astia manevreaza spagi mari, obtin contracte prin care jecmanesc statul si implicit cetatenii

      problema e ca aceasta coruptie este generalizata si prea putini inteleg ca ne tine saraci

      iar luptatorii impotriva coruptiei sunt putini si lupta o sa dureze... iar presedintele doarme in papuci in loc sa incurajeze formele legale de interactiune intre societatea civila, patronate, sindicate si guvern...
  • +6 (12 voturi)    
    sa ascultam filozofia coruptilor (Vineri, 23 octombrie 2015, 10:15)

    jackalphonse [utilizator]

    in timp ce banii intra in portofelele cui nu trebuie, asta sugereaza Udea.
    Cand Nastase era fugarit pentru termopane, conferinte si alte prostii, in timp ce el devaliza o industrie, nenorocind tot ce mai functiona, cucoana asta nu-si punea problema corectitudinii justitiei.
    Bechtel, Rafo, Petrom si alte tunuri date de Nastase erau invizibile, termopanele erau la putere. Acum, cand ea este luata la ochi, justitia este nedreapta si rea.
  • +7 (13 voturi)    
    sa avem compasiune... (Vineri, 23 octombrie 2015, 10:15)

    Piticot9 [utilizator]

    doamna spune ca de ce sa traga in halul asta cand altii au facut combinatii si mai mari pe spagi mult mai grase. Evident nu poate fi ea cea mai mare corupta, nu a dat ea tunurile cele mai mari! Iar colegii ei cunosc aceste aspecte. Adica sa avem un pic de mila, nu, madam?! :))
  • +7 (11 voturi)    
    RUSINE NATIONALA!!! (Vineri, 23 octombrie 2015, 10:16)

    Trader [anonim]

    Doamna UDREA, in tot ceea ce ati facut, v-ati demonstrat incompetenta crasa si putreziciunea morala! Ati ocupat atata timp, un scaun nemeritat, in timp ce tineri valorosi sunt marginalizati si traiesc in saracie. Mijloacele si modul de parvenitism social sunt de notorietate si nu are rost sa le negati!!!Ulterior v-ati inconjurat de LICHELE ORDINARE, fara scoala, moralitate, bun-simt, care acum s-au transformat in delatori!Fara REGRETE, VA MERITATI SOARTA, sper sa primiti ceea ce meritati!!!LA MULTI ANI LA TARGSOR!!!!
  • +6 (10 voturi)    
    Dar mai avem voie sa gandim?! (Vineri, 23 octombrie 2015, 10:26)

    Johanis [utilizator]

    Putem gandi ca dna Udrea reprezinta unul dintre marii corupti ai tarii?!

    Vorbiti de milioane de euro la punga, bani insusiti in timp ce spitalele se inchideau, in timp ce in Romania, elevii merg la scoli cu haznaua in curte, ba au fost cazuri cand au murit cazand in hazna.
    Voi incasati milioane si milioane de euro si tara se scufunda in saracie!
  • +5 (9 voturi)    
    ba da (Vineri, 23 octombrie 2015, 10:26)

    radu [anonim]

    eu cam asa gandesc: cel mai odios produs al clasei politice in ultimii 25 de ani este elena udrea. cea mai arivista, cea mai corupta.
  • +5 (7 voturi)    
    doamna... (Vineri, 23 octombrie 2015, 10:27)

    astronaut [utilizator]

    sunteti foarte bine instruita sau foarte naiva daca credeti ca cei care va acuza nu au ac de cojocel , ori ne credeti ''prosti'' ! de vedete ''puscariabile'' ne-am cam saturat !
  • -7 (13 voturi)    
    :) (Vineri, 23 octombrie 2015, 10:31)

    Gigi Kent [utilizator]

    La ce presa redusa la tacere se refera doamna? Cumva la presa pe care o finanta ea cu bani negri si care ii facea imagine? Sau la presa pe care ea si Traian Basescu s-au chinuit sa o faca sa taca timp de 10 ani, arestand fondatori, confiscand sedii si multe altele?
    • -4 (8 voturi)    
      ea platea postaci (Vineri, 23 octombrie 2015, 11:14)

      jackalphonse [utilizator] i-a raspuns lui Gigi Kent

      ca sa dea impresia ca exista aprobul electoratului si vorbeste de manipularea presei. Evident, in presa vremii B1TV, EVZ si stim noi ce alt jurmnal ;), care aduceau numai elogii ei si lui basescu nu era presa redusa la tacere.
  • +6 (10 voturi)    
    Geniala cacofonia (Vineri, 23 octombrie 2015, 10:33)

    gaga [anonim]

    Probabil ca nu ii apreciem finetea umorului din declaratia " ca corupta coruptilor e Elena Udrea".
    Acum inteleg si semnul cu degetul la nas.....
  • +6 (8 voturi)    
    ba bine ca nu.... (Vineri, 23 octombrie 2015, 10:35)

    belamy [utilizator]

    Uite ca eu pot....
  • +6 (10 voturi)    
    Nu putem spune ca e corupta coruptilor (Vineri, 23 octombrie 2015, 10:39)

    Gio [anonim]

    Dar putem spune ca Elena Udrea este totusi in top acolo
  • +6 (8 voturi)    
    pai poate nu esti (Vineri, 23 octombrie 2015, 10:42)

    el [anonim]

    dar deocamdata vad ca toate magariile pe care le-ai facut ies la suprafata. Asteptam cu interes ca acelasi lucru sa se intample cu cat mai multi imbogatiti peste noapte
  • +9 (11 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Vineri, 23 octombrie 2015, 10:42)

    [anonim]

    • +2 (6 voturi)    
      ba da (Vineri, 23 octombrie 2015, 11:14)

      andrei [anonim] i-a raspuns lui

      ba da, eu imi doresc si inchisoare. inchisoarea are rolul ei ca pedeapsa. in plus, ce zici tu nu se intampla nicaieri in lume. tu stii ceva, dar nu stii totul. e vb de amenda PENALA! care se da in loc de puscarie, in anumite cazuri, insa in plus pe langa recuperarea prejudiciului. adica dai tot ce ai furat plus o amenda babana. dar nu merge oricand, si oricum in romania nu permite legislatia. in rest, total de acord cu tine.
  • +4 (8 voturi)    
    ba da, putem (Vineri, 23 octombrie 2015, 10:47)

    Melena Furdea [anonim]

    Of, vai, tara asta nu mai are alta problema decat elenutza. corect. ai fost miezul din banana, acum accepta ca esti laptele de cocos, daca intelegi ce vreau sa spun. si cred ca intelegi, doar te prefaci ca nu stii cum e cu smantana.
  • +3 (5 voturi)    
    nu pricep... (Vineri, 23 octombrie 2015, 10:53)

    valy_74 [utilizator]

    ...dilema dansei. Nu sunteti doamna corupta coruptilor. Sunteti doar acuzata de coruptie, pe langa multi altii. Mult spor, si mai putina auto-victimizare. Sa nu-mi dea lacrimile de la atata induiosare...
  • +1 (5 voturi)    
    penibila " doamna " ! (Vineri, 23 octombrie 2015, 10:56)

    Diaspora [anonim]

    Domne', femeia asta este chiar culmea penibilului ! Numai cind o auzi cum vorbeste tot timpul despre ea la pers a treia, te intrebi ce-o fi in neregula cu ea ?! Apoi, ea nu zice ca e nevinovata, ci ca la gradinita, ca si ala a furat, ca si ala a facut, de ce numai ea ! Lasa-i mai femeie pe ceilalti, arata ca esti tu nevinovata, ca n-ai facut tu, ce treaba ai cu altii !? Vezi ca ai inceput sa devi enervanta ! Ce-i cu golanii aia de care te-ai inconjurat ? aia sunt prietenii tai ? v-ati constituit intr-o gasca de smecheri ca sa praduiti din banii mei de taxe si impozite ? la bulau cu totii !!!!!!!! de unde dintr-o saracie ai ajuns sa te scalzi in lux, ce neam de neamul tau n-a avut ? de la Cocos ? pai si Cocos de unde, nu tot din furt ? asa ca mai lasa-ne cu nu e Elena Udrea cea mai cporupta ! stii f bine ce-ai facut cu derbedeii aia ! l-ai mintit si manipulate si pe Basescu si l-ai bagat si pe el in troaca, ca daca nu erai tu nu avea nimeni cu ce sa-l atace si avea si acum 40 % voturi. La bulau, ca m-am plictisit de toata comedia voastra !
  • +1 (5 voturi)    
    Dna Udrea (Vineri, 23 octombrie 2015, 11:02)

    MPop [utilizator]

    Pentru a inceta povestea asta cu dumneavoastra sunteti tina, mergeti frumos la procurori si le spuneti toate numele care va fortat mana dumneavoastra de ministru curat sau cei pe care iati fortat atunci cand erati la putere.

    Astfel sunt sigur ca nu o sa mai ramaneti corupta coruptilor!

    De cand astept sa puste buba! Dar vad ca nici unul inca nu are curajul sa iasa in fata la TV si sa spuna 'am primit de la si am dat la si sunt gata sa sustin asta in justitie'
  • +3 (7 voturi)    
    Nu stiu... (Vineri, 23 octombrie 2015, 11:13)

    luciusbv [anonim]

    daca cea mai corupta, dar cea mai plina de tupeu, cu siguranta !
  • +2 (2 voturi)    
    boc, udrea, ponta, șova (Vineri, 23 octombrie 2015, 11:52)

    ploiesteanu [utilizator]

    și mulți alți miniștrii din toate guvernările sunt juriști deși ei trebuiau să se ocupe de economia României. Direcția de dezvoltare industrială și agricolă trebuie dată de ingineri, de agronomi, de economiști de oameni care au habar, care știu mersul în sectorul unde activează. Nu de juriști care cunosc doar cum să eludeze legile și să fure cât mai mult. Juriștii conduc țara, iată de ce suntem unde suntem.
    Coana Nuți, juristă făcută la Spiru Haret, e cea mai bună dovadă că votăm cu unii și ne pomenim că ne conduc alți incompetenți.
  • +2 (2 voturi)    
    "Salvatorii tarii" (Vineri, 23 octombrie 2015, 11:54)

    Omega66 [anonim]

    Nenorocitii astia ne spun si acum in ce fel au salvat ei tara de la prabusire economica. Acum vedem in ce fel au salvat ei Romana. In timp ce unele spitale si scoli erau radiate din "lipsa de fonduri", acesti mafioti ai sistemului se inbogateau cu zeci si sute de milioane de euro pe spatele romanilor lasati fara mijloacele necesare de supravietuire. Doamna Udrea este doar unul dintre beneficiarii mafiei de la acea vreme. Ei sunt mult mai multi si sper ca aceasta campanie nu se va opri doar la doamna Udrea.
  • +2 (2 voturi)    
    "nu putem" ?!! (Vineri, 23 octombrie 2015, 12:00)

    lili [anonim]

    Ba, "putem", dna Udrea, asa ati fost vazuta inca din anii in care alaturi de T Basescu "ati taiat si-ati spanzurat" in tara asta, vorba romanului!
    "Cea mai corupta" persoana din politica romaneasca!
    Nu misca nimic si nimeni in fata dvs, asa putere nu cred ca avea nici T Basescu, cata ati avut dvs!
    "Putem", dna, "putem", si putem sa ne gandim si ca intr-o zi vor reusi procurorii sa va trimita la Targsor!
    Intr-o zi, cat mai repede, nu dupa 25 de ani cum s-au trezit abia acum sa-l trimita pe Ion Iliescu, acuzat de "crime contra umanitatii", dupa ce ne-a ranjit in fata 25 de ani!
    Succes DNA, "putem" s-o vedem pe E Udrea la Targsor?
    Dna Udrea stiti de ce "putem"? Uite de ce:

    "Bineînţeles că se fură“, spunea E Udrea referindu-se la politicienii care conduceau ţara. Întrebată fiind „Cine fură?“, fostul preşedinte PMP spune că oamenii care au acces la bani sunt şi cei care fură, adică oamenii aflaţi la putere. „Întotdeauna este un interes economic. Eu am venit cu o naivitate caracteristică lipsei de experienţă, dar probabil şi a vârstei, cu naivitatea că ceea ce spunem în campanie este ţinta activităţii de după. Nu are nicio legătură. În campanie minţi ca să te voteze electoratul, după care nu-ţi mai pasă. Aşa se întâmplă în politică: venim în campanie şi minţim, pentru că şi eu fac politică, vorbim frumos, criticăm pe adversari, arătăm cât de răi sunt ei şi cât de buni am fi noi, ajungem la putere şi facem exact ce au făcut cei de dinainte.
    Cu o sinceritate ieşită din comun, Udrea spunea în 2006 că se „schimbă doar buzunarul în care curge robinetul. Dacă înainte banii se canalizau către cei de la PSD, să ştiţi că astăzi curg la fel de bine către cei care sunt la putere. Oamenii se gândesc că au patru ani - «Hai repede să mai apucăm şi noi ceva!» Sunt foarte mulţi care nu au făcut nimic în viaţă şi şansa lor este să acumuleze avere. Atât cât îi duce capul“, spunea E Udrea."
    http://adevarul.ro/locale/constanta/video-interviu-senzatie-elena-udrea-2006-Intotdeauna-fura-cei-pu
  • +2 (2 voturi)    
    Din pacate e intruchiparea coruptiei. (Vineri, 23 octombrie 2015, 12:02)

    florinux [anonim]

    Pai e simplu. Doamna a reprezentat "succesul" pentru romani. Succesul devine model deci nu poate fi cladit pe minciuni si furt daca ne dorim o societate sanatoasa. Avem nevoie de fete publice nepatate ca in final sa zicem: asta a fost un om onest, muncitor si cumpatat si a reusit, deci se poate.

    Astazi ne intrebam oare pe cine a uns si a impins ca sa ajunga acolo. Sa cada cortina pentru teatrul asta de doi bani si sa ne amintim de ei ca de niste tupeisti, golani, ignoranti, hoti, care si-au luat-o. Incepand cu cele mai titrate fete publice.
  • +3 (3 voturi)    
    Daca NU ! Atunci cine ? (Vineri, 23 octombrie 2015, 13:17)

    Tacho [anonim]

    Eu sunt de acord cu Elena ca n-o putem pune in capul listei coruptilor...
    Daca nu EA ! Atunci cine ?

    O fi colegul de alcov ?


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by