Judecatorul acuzat ca a luat o mita de 80.000 de euro, arestat preventiv

de G.S.     HotNews.ro
Sâmbătă, 17 octombrie 2015, 10:02 Dosare Anticoruptie


Judecatorul Nicusor Maldea de la Tribunalul Caras-Severin a fost arestat preventiv pentru 30 de zile dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a admis sambata propunerea procurorilor DIICOT de a emite mandat pe numele acestuia, informeaza Agerpres.

Decizia nu este definitiva si poate fi atacata. 

CSM a incuviintat cererea procurorilor DIICOT pentru propunerea de arestare preventiva, iar magistratul a fost vineri adus cu mandat in Capitala. 

Judecatorul Nicusor Maldea de la Tribunalul Caras-Severin s-a prezentat miercuri si joi la DIICOT pentru audieri in dosarul in care este cercetat pentru luare de mita, constituire de grup infractional organizat si complicitate la abuz in serviciu, la bancruta frauduloasa si la fals intelectual. 

La sediul DIICOT, el a declarat ca nu a luat mita, insa a recunoscut ca cineva i-a oferit bani, dar a refuzat sa ii primeasca. 

DIICOT efectueaza cercetari fata de un grup infractional organizat specializat in savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala, spalare de bani, bancruta frauduloasa, luare de mita, abuz in serviciu si fals intelectual, informeaza un comunicat al Directiei. 

In cauza, exista suspiciunea rezonabila ca incepind cu anul 2009 a fost constituit un grup infractional organizat sprijinit de catre un magistrat judecator care, fiind investit cu solutionarea unor dosare privind insolventa unor societati comerciale, a pretins si primit suma totala de 80.000 euro de la doua persoane, cu scopul de a admite cererile de intrare in faliment a respectivelor societati. 

Judecatorul Nicusor Maldea este cercetat disciplinar de Inspectia Judiciara inca din luna mai pentru mai multe abateri, inclusiv privind obstructionarea activitatii inspectorilor judiciari.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























1513 vizualizari

  • +1 (1 vot)    
    Citi or fi ca asta? (Sâmbătă, 17 octombrie 2015, 11:56)

    Ochii_pe_voi [utilizator]

    Mita in Justitie e un fapt comun. Marii mafioti scapa cu pedepse minime, de ochii lumii, mai scriu 2-3 carti si ies dupa citeva luni din pirnaie, raminind si cu averile intregi. JUSTITIE de ochii lumii si in favoarea marilor hoti.
  • +2 (2 voturi)    
    Surpriza! (Sâmbătă, 17 octombrie 2015, 17:43)

    Mita Fotbalista [anonim]

    In Caras-Severin pica toate entitatile, ca mustele dupa un spray cu DTT!
    Totul crapa:Prescom,Aquacaras,CJ,Spitalul Judetean cu doctori penali/cercetati,UCMR furat si falimentar,IMR-ul mort,Universitatea Eftimie Murgu corupta si moarta,Moldomin furata si inchisa,primari penali,vamesi penali/cercetati,invatamant preuniversitar la pamant,fotbal la pamant.Si as putea continua !.
    • 0 (0 voturi)    
      Si nu numai ... (Duminică, 18 octombrie 2015, 5:09)

      Acestnicknameestedejainregistrat [utilizator] i-a raspuns lui Mita Fotbalista

      Daca ar fi numai CS ce bine ar fi! Din pacate, in toata tara este cam la fel. Cu multumiri politicienilor, incepnd cu iliescu si terminand cu johanis!

      Stiti cum s-ar chema 10.000 de politiceni romani pe fundul oceanului Atlantic? Un inceput destul de bun!


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by