Marian Vanghelie a cerut inlocuirea a arestului la domiciliu cu o masura mai usoara ca sa poata merge la facultate. Instanta a respins cererea

de I.C.     HotNews.ro
Marţi, 13 octombrie 2015, 18:20 Dosare Anticoruptie


Marian Vanghelie a fost arestat in martie
Foto: Agerpres
Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, a spus, marti, la Curtea de Apel Bucuresti, unde a cerut inlocuirea arestului la domiciliu, ca vrea sa fie lasat in libertate pentru ca are de intretinut doi copii, dar si pentru ca este student in anul al doilea si vrea sa mearga la cursuri. Curtea de Apel Bucuresti i-a respins insa definitiv cererea de inlocuire a masurii cu controlul judiciar, in dosarul in care este judecat pentru abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani, informeaza Mediafax.

Tribunalul Bucuresti a mentinut, in 6 octombrie, masura arestului la domiciliu luata in cazul lui Marian Vanghelie. Prin aceeasi decizie, instanta a respins, ca neintemeiata, si cererea lui Marian Vanghelie de inlocuire a arestului la domiciliu cu masura controlului judiciar.

Marian Vaghelie a invocat, in fata magistratilor Curtii de Apel Bucuresti, ca vrea sa aiba o viata normala, sa isi poata intretine familia si sa mearga la cursuri, fiind student in anul al doilea la Administratie Publica.

"Am aratat si faptul ca sunt student, si faptul ca am doi copii si ca vreau sa particip la o viata normala. Am spus ca la sumele industriale despre care se discuta ar trebui sa doresc eu sa stau in arest la domiciliu", a afirmat Vanghelie, la iesirea de la Curtea de Apel Bucuresti.

Intrebat de jurnalisti cum se simte ca student, in ce an este si ce studiaza, primarul suspendat a spus ca este student la Administratie Publica, fara a preciza la ce universitate, si ca a terminat anul intai.

"Sunt la Administratie Publica. Nu pot sa studiez altceva daca 15 ani asta am facut. Ma apuc acum sa invat sa fac marmelada? Am fost la cursuri, puteti sa verificati. Am terminat anul intai si sunt anul doi. Daca vreti, va spun acum zece legi pe de rost", a adaugat Vanghelie.

Intrebat despre faptul ca promitea "dezvaluiri" legate de intalnirea dintre sotia sa, Oana Mizil, si fostul presedinte Traian Basescu, Marian Vanghelie a spus ca "daca va fi ceva de adaugat va adauga", sustinand ca el stie sa ii respecte pe cei care "sunt barbati in anumite momente".

"Nu e o dezvaluire, ca nu inventam acum moneda, au inventat-o fenicienii. Daca va fi ceva de adaugat, o sa adaug. Eu chiar daca ma cert cu cineva, stiu sa ii respect pe aia care sunt barbati in anumite momente", a mai spus primarul suspendat al Sectorului 5 al Capitalei.

Marian Vanghelie a fost eliberat din arest preventiv in 10 iulie si este judecat in arest la domiciliu, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani.

Marian Vanghelie a fost trimis in judecata de DNA in 7 iulie, in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie, unele savarsite prin favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru in atribuirea unor contracte.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























938 vizualizari

  • +5 (5 voturi)    
    breh..mareaneeee..breh (Marţi, 13 octombrie 2015, 18:26)

    un domn [utilizator]

    e domn professor Varanul de felix..breh..asta a citit toata biblioteca din Alexandria..pardon..din Cipru breh..numai IBAN uri are in cap )))) ce vrai mai mult breh ?
  • +3 (3 voturi)    
    pai (Marţi, 13 octombrie 2015, 18:37)

    DioDreamer [utilizator]

    tu nu stii ca astia vor sa te trimita la alta "facultate" ?
  • +3 (3 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Marţi, 13 octombrie 2015, 20:23)

    [anonim]

  • +1 (1 vot)    
    Stire de Times New Roman (Marţi, 13 octombrie 2015, 22:03)

    banel [utilizator]

    Vanghelie la facultate...pe bune?
    • 0 (0 voturi)    
      Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 14 octombrie 2015, 1:27)

      [anonim] i-a raspuns lui banel



Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by