Politicieni si patroni de presa, implicati in trafic de influenta si spalare de bani. Perchezitii DNA la Cancan TV SRL - surse

de Red. Stiri     HotNews.ro
Miercuri, 7 octombrie 2015, 9:51 Dosare Anticoruptie


CancanTV
Foto: Cancan
Procurorii DNA fac in aceasta dimineata perchezitii la firma Cancan TV SRL, in zona Baneasa, si la mai multe cabinete de avocatura. Politicieni si patroni de presa ar fi implicati in trafic de influenta si spalare de bani, sustin surse judiciare. La aceasta ora au loc peste 20 de perchezitii. Cancan TV produce emisiuni de televiziune cu profil monden. Despre patronii Cancan s-a vorbit in dese randuri ca ar fi apropiati de celebrul grup de la Monaco, un grup de influenti politicieni si oameni de afaceri.

Faptele de trafic de influenta si spalare de bani ar fi fost comise in perioada 2011 - 2012.

Potrivit surselor citate, dupa perchezitii vor fi adusi la audieri cei implicati in dosarul de coruptie.

Potrivit Registrului Comertului, actionarii firmei Cancan TV sunt Orlando Valache (95%) si Radu Calin Prunaru (5%), iar administrator Orlando Valache. Cancan TV produce emisiuni de televiziune cu profil monden.

UPDATE 11.01: Potrivit unui comunicat lapidar al DNA, procurorii fac perchezitii privind infractiuni de coruptie comise in perioada 2010-2015. DNA face perchezitii domiciliare in 26 locatii situate in municipiul Bucuresti si judetul Ilfov, dintre care una este sediul unei institutii publice, restul reprezentand domiciliile unor persoane fizice si sediile unor societati comerciale.

Vom reveni






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























11356 vizualizari

  • +2 (2 voturi)    
    ... (Miercuri, 7 octombrie 2015, 12:32)

    rocknum [anonim]

    restul.... e can can :))
  • +1 (1 vot)    
    Cancan. (Miercuri, 7 octombrie 2015, 13:08)

    MirceaGeorgescu1 [utilizator]

    Santajul si etajul! Se darama sandramaua!
  • +1 (1 vot)    
    politicieni si patroni de presa implicati in trafi (Miercuri, 7 octombrie 2015, 13:13)

    cocorilo [anonim]

    si uite asa se ajunge la fostul patron al lui CAN CAN Radu Budeanu si la celebrul Dragos Dobrescu de la MONOLIT care este si capul grupului de la Monaco.....la puscarie cu ei....daca ii pot aduce in tara.....sunt plecati de minim 2 luni din tara....poate au aflat inainte ca se vor duce pe copca...


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by