Perchezitii DNA in Bucuresti si in judetele Constanta, Calarasi si Caras-Severin. Procurorii vizeaza sarbatorile populare organizate cu ocazia "Zilelor oraselor"

de Alina Neagu     HotNews.ro
Joi, 1 octombrie 2015, 10:21 Dosare Anticoruptie


DNA
Foto: AGERPRES
Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie efectueaza joi perchezitii in Capitala si in trei judete - Constanta, Calarasi si Caras-Severin - intr-un dosar ce vizeaza infractiuni de luare si dare de mita in legatura cu organizarea unor manifestari de tip "Zilele orasului", anunta Agerpres, citand surse judiciare. DNA a anuntat joi ca au loc perchezitii in Bucuresti si in judetele Constanta, Calarasi si Caras-Severin, intr-un dosar privind fapte de coruptie comise in anul 2015.

"Procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Targu Mures efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie comise in cursul anului 2015. In cursul zilei de 1 octombrie, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate perchezitii domiciliare in sase locatii situate in municipiul Bucuresti si judetele Constanta, Calarasi si Caras-Severin, reprezentand domiciliile unor persoane fizice", se arata intr-un comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie.

DNA precizeaza ca procurorii anticoruptie beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Serviciului Roman de Informatii si din partea Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei in acest caz.

Reamintim ca presa centrala si locala a scris in nenumarate randuri despre risipa de bani de la bugetele locale cu ocazia zilelor diverselor orase, cand primarii si consiliile locale arunca milioane de lei pentru ospete gratuite, concerte si alte manifestari gratuite.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























3522 vizualizari

  • +1 (1 vot)    
    in sfarsit! (Joi, 1 octombrie 2015, 11:56)

    mihaiff [utilizator]

    chiar vorbeam. in calarasi strazile sunt praf, dar pute a mici si muzica la maxim o data la 2-3 saptamani...
  • 0 (0 voturi)    
    In sfarsit 2! (Joi, 1 octombrie 2015, 12:21)

    delavrancea [utilizator]

    Asa asa!...Artisti adevarati n-au decat sa inchirieze sali de concerte si sa fixeze pret pe bilete, daca sunt intr-adevar buni si pot antrena publicul .
    Eu de exemplu nu vreau sa finantez din taxele mele concerte cu pseudoartisti.

    Ia sa luati la puricat toate localitatile!
    EDILILOR NU MAI ARUNCATI BANII AIUREA...EU NU VREAU CONCERTE DE ZILELE ORASULUI!


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by