Sorin Oprescu, acuzat de luare de mita, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

de Alina Neagu     HotNews.ro
Luni, 7 septembrie 2015, 0:03 Dosare Anticoruptie


Sorin Oprescu
Foto: Agerpres
Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, acuzat de procurorii DNA de luare de mita, isi va petrece urmatoarele 30 de zile in arest preventiv, au decis judecatorii Tribunalului Bucuresti, anunta Agerpes. Decizia instantei nu este definitiva, ea putand fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti, insa este executorie. Sorin Oprescu urmeaza sa fie dus in arestul Politiei Capitalei. Avocatul lui Sorin Oprescu a anuntat ca va contesta decizia Tribunalului Bucuresti.

Oprescu a fost retinut de procurorii DNA in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce ar fi primit 25 de mii de euro mita.

Ordonanta de retinere a primarului general al Capitalei urma sa expire in jurul orei 0:30, iar mandatul de arestare preventiva a fost emis cu cateva minute inainte de miezul noptii, potrivit Mediafax.

  • Viceprimarul Capitalei: Mandatul primarului Sorin Oprescu se suspenda daca se decide arestarea preventiva

Mandatul primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, se suspenda daca se decide arestarea preventiva, declara duminica, pentru Agerpres, viceprimarul Bucurestiului, Cornel Pieptea.

Potrivit acestuia, acest act administrativ este emis de prefectul Municipiului Bucuresti. "Ulterior Consiliul General va alege dintre cei doi viceprimari existenti in momentul de fata un viceprimar care sa preia toate atributiile primarului general. Daca decizia va fi aceea de a fi eliberat si practic primarul este considerat nevinovat, el va reveni si va ocupa functia pe care o are in momentul de fata", a precizat viceprimarul Capitalei.

  • De ce il acuza procurorii DNA pe Oprescu

Sorin Oprescu este acuzat de procurorii DNA ca ar fi aderat la un grup infractional din Primaria Capitalei ce primea bani din contractele acordate de institutie. Procurorii spun ca edilul lua 10% din sumele din contracte si ca sambata a incasat 25.000 de euro, parte a unei astfel de mite. La primar acasa, la mai multe persoane si firme si in trei institutii publice s-au facut duminica perchezitii. Cativa angajati ai Primariei au fost audiati, iar unii dintre ei au fost retinuti. Sefii Centrului Cultural "Palatele Brancovenesti", directorul Directiei economice din Primaria Capitalei, Mircea Constantinescu, precum si fostul sofer al lui Sorin Oprescu au fost retinuti duminica de DNA.

Un martor citat in referat arata ca i-ar fi dat lui Oprescu mita de circa un milion de euro in timpul a circa 20 de vizite acasa la primarul Bucurestiului.

Banii primiti de Oprescu in 2013 proveneau în proporţie de 80% din mita încasată de la denunţători pentru contractele încheiate pentru asfaltarea aleilor din Complexul Mogosoaia, iar sumele remise lui Sorin Oprescu în anul 2014 proveneau în parte de la lucrările de la „apă şi canal” efectuate la una dintre institutiile aflate in subordinea Primariei, se mai arata in referat.

In acelasi referat al DNA se arata ca unul dintre denuntatori a declarat ca i-ar fi dat mita lui Sorin Oprescu 10.000 de euro intr-o punga de carton folosita pentru cadouri, moment in care Oprescu i-ar fi indicat sa lase punga cu bani sub o perna ornamentala aflata pe o canapea din livingul casei primarului.

"Acesta din urmă i-a arătat banii pe care îi avea asupra sa (10.000 euro dintr-o mită de 15.000 euro), într-o pungă de carton, tip pungă de cadou iar Primarul, prin ridicarea unei perne ornamentale aflate pe una din cele două canapele din living, i-a indicat să-i pună acolo să-i pună banii acolo, ceea ce (…..) a și făcut. Inculpatul OPRESCU SORIN MIRCEA a spus simplu „Mulţumesc”, după care l-a întrebat pe (…..) „Alte probleme?” și, cum răspunsul celui din urmă a fost negativ, întâlnirea s-a terminat". (fragment din referatul DNA)

Acelasi martor din dosar a relatat, potrivit referatului DNA, ca Sorin Oprescu i-ar fi cerut sa fie precaut cand vine la el acasa, indicandu-i sa ocoleasca si sa verifice daca nu este urmarit:
Tot cu această ocazie inculpatul OPRESCU SORIN MIRCEA i-a mai spus lui (…..) să fie atent când vine acolo, în sensul de a se deplasa pe mai multe străzi din (…..) înainte de a ajunge la imobil şi, totodată, să se uite în spatele său ca să verifice să nu fie urmărit. Tot pentru viitor, Primarul i-a mai solicitat lui (…..) ca, atunci „când mai este cazul”, să vină la el la Primărie şi să-i spună la ureche „Cum ne vedem?” ori „Când…pe câmp?”, urmând ca inculpatul OPRESCU SORIN MIRCEA să-i specifice în ce zi şi la ce oră se vor întâlni la (.....) (Referatul DNA)
Primarul Sorin Oprescu avea un aparat care bruia semnalul telefoanelor mobile in timp ce discuta despre primirea spagilor la el acasa, arata procurorii DNA in referatul de arestare. Oprescu folosea aparatul intr-un foisor din curtea casei sale, iar participantii la discutii erau obligati sa-si lase telefoanele mobile in acest dispozitiv de dimensiunile 1 m x 0,75 m, potrivit sursei citate. Un martor citat in referat arata ca i-ar fi dat lui Oprescu mita de circa un milion de euro in timpul a circa 20 de vizite acasa la primarul Bucurestiului. De notat ca, potrivit DNA, toate discutiile despre mita de la domiciliul primarului aveau loc noaptea.

Citeste aici tot referatul de arestare

  • Dosare de coruptie pentru 3 din 7 primari ai Bucurestiului

Trei dintre cei sapte primari ai Bucurestiului au in acest moment dosare de coruptie: primarul general Sorin Oprescu, dar si primarii de sector Andrei Chiliman (sectorul 1) si Marian Vanghelie (sectorul 5). Miza in toate cele trei cazuri este una financiara, toate cele trei primarii fiind gestionare ale unor bugete uriase. Nici unul din cei trei nu si-a dat demisia din functie. In plus, Neculai Ontanu - primarul Sectorului 2, este sub suspiciunea unui plagiat la lucrarea de doctorat in stiintele securitatii (Ontanu este la baza fierar betonist).

Sorin Oprescu este al patrulea personaj din Primaria Capitalei ce a intrat in vizorul DNA din vara anului trecut si pana acum.

Din luna iunie a anului trecut si pana acum au intrat in colimatorul DNA trei persoane din Primaria Capitalei: fostul consilier al lui Sorin Oprescu - Solomon Wigler, un functionar de la Urbanism, si fostul sef al Directiei Infrastructura.









Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























17522 vizualizari

  • +32 (32 voturi)    
    La zdup. (Luni, 7 septembrie 2015, 0:19)

    MirceaGeorgescu1 [utilizator]

    Da pijamale are? Beciul domnesc sa-si faca datoria! La multi ani , Sorine!
    • +17 (19 voturi)    
      Well ... este vremea pentru "obiceiul pamantului" (Luni, 7 septembrie 2015, 8:32)

      MiticaPalarierul [utilizator] i-a raspuns lui MirceaGeorgescu1

      Well ... cred ca a venit vremea sa revizuim codul penal - pentru a include pedepsele romanesti "clasice" pentru frauda si coruptie, deoarece pedepsele noi, umane se pare ca nu au suficienta putere moralizatoare.

      Propun ca pentru politicieni corupti si fraudulosi sa readucem in codul penal:

      1. datul prin targ cu nasul taiat

      2. tintuirea de ureche de tocul usii de la birou

      3. plimbatul prin targ cu placuta de gat, pe care sa fie scrisa decizia de condamnare.

      Condamnatii sa fie expusi public, in zilele de targ (sambata) in locurile cele mai frecventate - piete de alimente, malluri, la evenimente culturale, in zeghe, cu catuse si lant la gat.
      Sa fie insotiti de un jandarm cu arma, care sa ii opreasca in intersectii ("la raspantii") unde sa le traga cate o palma.

      Motivatia:

      Pedepsele romanesti clasice aveau putere moralizatoare mai mare.

      "Patria si Dreptul Meu!"
      .
      • +6 (6 voturi)    
        f tare (Luni, 7 septembrie 2015, 10:12)

        bancher [utilizator] i-a raspuns lui MiticaPalarierul

        recunosc ca m-ai facut sa rad.
        Lasand gluma la o parte, plimbatul prin public in zeghe ar fi o solutie f buna..eventual sa ne lase pe noi, bucurestenii, sa dam o palma inculpatului pe la raspantii (poate jandarmul are mila, sau oboseste).
        • +2 (2 voturi)    
          Nu, ca poate e unu' mai zelos si nu-si mai (Luni, 7 septembrie 2015, 11:17)

          ddutz [utilizator] i-a raspuns lui bancher

          ispaseste toata pedeapsa. Lasa sa oboseasca osteanul.
      • +3 (3 voturi)    
        Cu banii de la Oprescu și gașca lui, (Luni, 7 septembrie 2015, 11:23)

        vali47 [utilizator] i-a raspuns lui MiticaPalarierul

        Să se reabiliteze financiar RADET.RADET a fost intenționat băgat în faliment,escrocul de Oprescu mizând că guvernul va da bani de frica bucureștenilor rămași fără căldură.Așa zisa subvenție dată de Primăria Generală a fost deturnată în conturile mafiei.Au insistat mult pe unirea cu ENEL,dar nu au fost în stare să modernizeze Centrala Grozăvești.Dacă reușeau să preia ENEL,rămâneau bucureștenii fără căldură,mafia lui Oprescu șantajând crunt Guvernul,să primească fonduri.De ce nu a făcut Oprescu lucrări cu fonduri europene?De ce-l ținea captiv pe Ponta?Oprescu a furat și distrus mai mult decât Voiculescu.
      • +2 (2 voturi)    
        Mai simplu ar fi (Luni, 7 septembrie 2015, 11:25)

        John M. [utilizator] i-a raspuns lui MiticaPalarierul

        ca pentru cei din serviciul public ce depun un juramant la inceperea mandatului sa se aplice pedepse triple din codul penal atunci cand incalca legea, dar nu mai putin de 10 ani obligatoriu. Sa-i vezi cum se cumintesc!
      • +2 (2 voturi)    
        Mai degraba pedepse mari (Luni, 7 septembrie 2015, 11:31)

        clint [utilizator] i-a raspuns lui MiticaPalarierul

        si educarea publicului.

        Nu sperati ca problema coruptiei se va rezolva asa curand. Comunismul a fost o groapa morala in care am fost aruncati toti si toti am iesit extrem de prost. Faptul ca Oprescu lua spaga in timp ce atati primari au picat, e un semn ca mai e mult de luptat, nici nu creau sa ma gandesc la esalonul 2.

        Faptul ca cei care ne conduc nu au nici un pic de morala si demnitate nu inseamna ca cei care ii aleg o au sau o merita. Numai cine se minte singur crede ca niste indivizi care n-au nici o realizare in plan personal, profesional si nici politic merita sa ocupe un loc in societate. Ori pe Oprescu la fel ca si pe altii, i-am ales noi, oamenii si daca nu intervenea DNA, l-am mai fi ales, pentru ca din pacate, capacitatea noastra de a ne rezolva singuri problemele si in putinele situatii cand suntem lasati, este nula.

        Problema e la oameni care trebuie sa isi aleaga reprezentantii cu mai multa atentie si sa vada dincolo de propaganda ce se ascunde in spatele acestor candidati, ce rezultate au avut in viata lor pana atunci si ce vor sa ne ascunda.

        Este clar ca pana nu demult eram in plina epoca a oligarhilor. Baieti destepti care pusesera mana pe partide, institutii media, si aveau afaceri. Asa ceva nu ar trebui votat niciodata, din principiu, fiind un real pericol pentru libertatea noastra. Ori la noi, oamenii astia erau votati destul de usor, ceea ce denota faptul ca principiile democratice ne sunt inca straine si cautam subconstient tot felul de surogate pentru autoritatea de alta data.

        La fel Oprescu, cu tatal fost general de securitate, nu trebuia votat DIN PRINCIPIU. Ii las pe propagandisii si politrucii PSD sa relativizeze si sa spuna ca a avea principii inseamna de fapt sa ai prejudecati, ca ce vina are omul daca ta-su a fost securist, ca el poate e cinstit, sa il vedem la treaba si alte prostii pe care ni le-au turnat imediat dupa Revolutie si care ne-au adus intr-un stadiu de imbecilitate atat de mare incat ne votam singuri calaii.
  • +33 (33 voturi)    
    E lasa ca n/o sa invie (Luni, 7 septembrie 2015, 0:20)

    , AlwaysToTheRight, NeveRed! [utilizator]

    coilul ala daca intri tu la bulau, nu?
    Cat cinism la nenorocitul asta!
    Se plimba pe banii unui concern farmceutic atunci cand Bucurestiul fierrbea si apoi vine cu reolica asta de sobolan imputit!
    Nu, ma, neam proist ce esti!
    Dar acum vei vedea cum este la bulau si tu si fii/tu ala cu cainii si cu Academica.
    Poate da Dumnezeu si il iei si pe jigodia di la gorji, pompa!
    Nu se alta dar, jhavrele se simt bine in haita, oriunde sunt incartiruite!
    Da, Doamne!
    Mersi, DNA!
  • -42 (50 voturi)    
    ice age (Luni, 7 septembrie 2015, 0:24)

    Mazeta [utilizator]

    Din toți dinozaurii de după revoluție doar doi au rămas (încă) în viața publică, Băsescu și Isărescu. Începe epoca mamiferelor și a rozătoarelor mici.
    • +38 (38 voturi)    
      L-ai uitat pal batran (Luni, 7 septembrie 2015, 2:21)

      KostasP [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

      Ilici...inteleg, nu e bine sa-i vorbesti de rau pe sefi.
      • +14 (14 voturi)    
        Comentariu sters de utilizator (Luni, 7 septembrie 2015, 7:22)

        [anonim] i-a raspuns lui KostasP

        • +8 (8 voturi)    
          E greu de inteles (Luni, 7 septembrie 2015, 10:34)

          Ciobanul Bucur [utilizator] i-a raspuns lui

          ce se intampla cu acest Mircea Diaconu. O explicatie ar fi ca moare de foame si e obligat sa se prostitueze la L3, ca sa castige si el o paine.
    • +7 (9 voturi)    
      ei na..... (Luni, 7 septembrie 2015, 10:16)

      bancher [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

      dar pe Melescanu de ce nu il pui?
      Mai este si Berceanu, care, desi nu este batran, este in politica din 1990.
      Pana la urma un om sta in viata publica atata timp cat este acceptat si nu devine ridicol.
      • +9 (11 voturi)    
        Berceanu (Luni, 7 septembrie 2015, 10:24)

        bogdan1477 [utilizator] i-a raspuns lui bancher

        Berceanu a priceput la timp din ce directie bate vintul, si cum nu-i place sa se ude pe pantaloni, s-a retras singur pe linie moarta si-si vede linistit de ce a agonisit anterior. E unul din putinii dinozauri care au stiut sa se retraga la timp.
    • +4 (6 voturi)    
      bine spus (Luni, 7 septembrie 2015, 10:52)

      jackalphonse [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

      sa speram ca-i ajunge inghetul si pe ei
  • +30 (30 voturi)    
    Dumnezeu... (Luni, 7 septembrie 2015, 1:05)

    Hohey [utilizator]

    Cum naiba sa-l arestezi preventiv pe Dumnezeu? Daca il credem pe Cristoiu, omul asta era Dumnezeul Romaniei...si cumva a fost pacalit sa minareasca o mica mita...de 25000 Euro. Eu cred ca mos Cristoiu are dreptate...nu-l putem aresta pe Dimenzeu pentru 25000...
    • +6 (6 voturi)    
      d-l Cristoiu (Luni, 7 septembrie 2015, 11:18)

      soringusar [utilizator] i-a raspuns lui Hohey

      din analizelele d-lui Cristoiu reiese ca ori s-a sclerozat complet ori este rau intentionat.
  • +29 (29 voturi)    
    dupa "Lunga Vara Fierbinte" (Luni, 7 septembrie 2015, 1:08)

    spectator47 [utilizator]

    putina racoare este binevenita.
    La multi ani ---cu executare !
  • +30 (30 voturi)    
    Porcin Sorescu (Luni, 7 septembrie 2015, 1:15)

    Baciu Moldovan [utilizator]

    Sunt suficiente 30 de zile. Dar sa fie din alea polare.
  • +36 (36 voturi)    
    Felicitari DNA (Luni, 7 septembrie 2015, 1:28)

    CititorulComentator [utilizator]

    La Multi Ani Oprescu Sorin mistocar mafiot smecheras ordinar!
    • +14 (14 voturi)    
      Cinic (Luni, 7 septembrie 2015, 8:43)

      aniod [utilizator] i-a raspuns lui CititorulComentator

      Cred ca ati uitat caracteristicile principale: cinism si aroganta.
  • +23 (23 voturi)    
    Sorin " descoperit " si Ponta inca " acoperit "?! (Luni, 7 septembrie 2015, 3:23)

    Plagarus [utilizator]

    Toti Doamne si toti trei : Sorin & Sebastian RTV + tinta "vaca " Viorel Ologul = foc de voie !
  • +14 (14 voturi)    
    Sa nu-i alunece Justitiei printre degete! (Luni, 7 septembrie 2015, 5:27)

    hotnewsfil [utilizator]

    Aceasta 'secatura de om' este extrem de viclean, de smecher. Are scoala inalta. Este greu de prins, aluneca printre degetele justitiei. Pozeaza perfect in justitiar, rosu de revolta impotriva oricarui alt rau-facator.
    Jocul lui scarbos 'de-a independentul' - strategie de securist - este din categoria batjocorei pe care a facut-o celalat securist-dovedit - Felix Voiculescu, atunci cand si-a batut joc de senat, intrand si iesind discretionar, ca sa dribleze justitia.
    Pedepsirea drastica a lui Felix de catre Justitie, cu zece ani de puscarie (prea putin pentru un borfas atat de mare!), este un bun avertisment pentru oricine s-ar incumenta sa comita talharii de asemenea calibru.
    O asemenea pedeapsa dura i se cuvine si talharului viclean Sorin Oprescu. Sa se dea astfel inca un avertisment drastic de catre Justitie, sa vada borfasii ca nu le merge, oricat de smecheri, cu bani multi dositi si cu relatii s-ar crede ei.
  • 0 (10 voturi)    
    Pe cand? (Luni, 7 septembrie 2015, 8:16)

    Ochii_pe_voi [utilizator]

    Cand toti securistii si progeniturile lor, cei care jefuiest tara de 25 de ani, ii vor urma? Justitia in Romania e praf in ochi: arestai, procese, citeva luni de inchisoare, dupa care aceste OTREPE ramin libere si cu averile neatinse.
  • +6 (12 voturi)    
    Mult prea tirziu luat la intrebari acest derbedeu (Luni, 7 septembrie 2015, 9:01)

    andreesanu [utilizator]

    Ce i-au trebuit atitia ani DNA sa ia la intrebari un derbedeu care toata viata a tras numai pe turta lui !!!.
    Oriunde a fost a jumulit ,a furat .
    Ani de zile a strins ca hirciogul si a ascuns v-a scapa ca si Nastase cu ceva luni de racoare si cu averile ascunse v-a trai bine merci.
    Ca imagine pare o mare realizare a DNA sa prinda acest fiu general securist infipt bine de cand masa l-a facut in Bucuresti si-n structurile de os de ros !
    • +8 (10 voturi)    
      un minus... (Luni, 7 septembrie 2015, 9:29)

      villa [utilizator] i-a raspuns lui andreesanu

      ..pentru batjocura la adresa gramaticii romanesti
  • +12 (12 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Luni, 7 septembrie 2015, 9:16)

    [anonim]

    • +6 (6 voturi)    
      Controlul (Luni, 7 septembrie 2015, 9:22)

      aniod [utilizator] i-a raspuns lui

      Aici nu a actionat controlul. Pedepsirea vinei. De aceea s-a ajuns asa.
  • +12 (12 voturi)    
    Test DNA (Luni, 7 septembrie 2015, 9:39)

    Observator roman [utilizator]

    Flagrantul cred ca a fost instrumentat bine de DNA. Adererarea la grupul infractional ramane inca sa fie dovedita. Asta e testul DNA, racairea cangrenei pana la.... ADN!!

    Ati vazut ce declara Oprescu in ultimul sau interviu: "au cautat, doamna [conturile sale] si-n Panama, si... si n-au gasit nimic". Pai tocmai aici e buba! Daca va fi condamnat numai pentru o mita "mica" (25000 Eur) sa nu va mire ca din flagrant, Antena 3 o sa tipe (daca n-a si facut-o deja) ca e o inscenare! Sa li se confiste toata averea, sa li se revoce pensiile speciale de fosti demnitari (ca ipochimenul a fost si senator) si sa i se lase cea de... doctor! Dupa executare, desigur.

    (Si la fel si lui Victor Viorel. Sper ca mai e putin.)
  • +6 (8 voturi)    
    Bine, la puscarie, dar astia cui mai dau spaga?? (Luni, 7 septembrie 2015, 10:39)

    ddutz [utilizator]

    Ca doar e lucru stiut: nu dai spaga nu ai finantare, nu se platesc OP-urile pentru lucrari.
    Nu se platesc lucrarile, nu se mai fac.
    Deci trebuie data, cumva, spaga, trebuie pornita roata.
    Propun sa-l eliberam pe Oprerscu, macar pentru lucrarile contractate, ca Bucurestiul e spart in bucati. Vreti sa ramana spart? Nu. Deci, "Free Oprescu!".
    • +2 (2 voturi)    
      Prea tarziu! (Luni, 7 septembrie 2015, 10:56)

      hot news [utilizator] i-a raspuns lui ddutz

      O initiativa buna, insa tardiva, Latrina 3 a lansat deja, prin voce lui Mirciuluica, campania "Free Oparescu!"
  • +9 (11 voturi)    
    Nu mai pupam noi asa primar (Luni, 7 septembrie 2015, 10:41)

    idsoc [utilizator]

    Cum a rezolvat el problema transportului in Buc cu pista de bicle de pe Victoriei si pasajul de la Scanteii, mai rar cineva.
    Unii poate s-ar fi lasat pacaliti ca ne trebuie intai o centura moderna, sa nu mai taie masinile Bucurestiul in 2, altii ca ne trebuie un transport de suprafata modern, cu AC, care vine dupa orar si electric 100%, altii metrou in toate cartierele, altii parcari subterane, sa scoatem masinile de pe trotuare...
    Dar nu, Oprescu a avut viziune.Chiar azi dimineata am avut ocazia sa ma conving de asta.
    • +2 (2 voturi)    
      da, ar trebui ca in cinstea domniei sale, (Luni, 7 septembrie 2015, 11:37)

      clint [utilizator] i-a raspuns lui idsoc

      toate toalete publice din Bucuresti sa aiba chipul lui insciptionat pe capac. Macar atat sa facem pentru marele vizionar.
  • +5 (5 voturi)    
    la multi ani batrane! :P (Luni, 7 septembrie 2015, 10:42)

    liviu_ [utilizator]

    orice om care a furat bani publici merita cat mai multi ani... cu executare bineinteles
  • -4 (4 voturi)    
    Amuzant (Luni, 7 septembrie 2015, 10:43)

    Unu din multime [utilizator]

    Se pare ca marinarul isi reface apele pentru primaria capitalei. Mai grav pentru el este ca si Piedone va candida.

    Oprescu va lua cu suspendare, sau pedeapsa minima. Legea ar trebui sa fie mai dura cu faptele de coruptie din administratia publica.
  • -2 (4 voturi)    
    "E un eveniment trist" pentru Johanis arestarea (Luni, 7 septembrie 2015, 11:14)

    ddutz [utilizator]

    pentru mita, cu flagrant, a lui Oprescu.
    Pai sigur, el cum a facut sase case? Din "meditatii"? Sa-i spuna lu' mutu.
    Si cu emigrantii gascanul asta n-are nici-o pozitie, nici ca ca, nici ca ca.In loc sa-l foloseasca pe Basescu ca emisar, avand in vedere ca are experienta si-i cunoaste pe toti granzii Europei si aia il cunosc si respecta, rabufneste ca un taran:
    "Nu m-am intalnit cu el, nu i-am solicitat absolut nimic, nu am discutat nici de resedinta, nici de politica. Daca e vorba de sfaturi, constatam ca fostului presedinte ii prieste pensia, e foarte vocal si postac, ii doresc sa fie sanatos".
    De parca de el Johanis ar fi vorba in propozitie. E vorba de tara, daca gascanul stie ce e aia.
    • +1 (1 vot)    
      E cam greu sa-i multumesti pe romani (Luni, 7 septembrie 2015, 11:42)

      John M. [utilizator] i-a raspuns lui ddutz

      Pe Basescu il ura jumatate de tara pentru ca "se baga" in treburile tarii. Acum il uraste cealalalta jumatate pe Johannis ca "nu se baga". Asa v-ati facut Constitutia. Schioapa. Ati avut de ales intre republica prezidentiala si parlamentara si a iesit o aiureala: aia din parlament zic ca ei conduc tara (o prostie !) iar pe presedinte l-au demis de doua ori "ca veghea la bunul mers al institutiilor" si pentru asta comunistii l-au declarat indezirabil. Asa veti trai daca nu schimbati legile.
  • +1 (1 vot)    
    nu ma adaug la corul de sacali si hiene raraite (Luni, 7 septembrie 2015, 12:00)

    ddutz [utilizator]

    Asta-i Premierul Ponta. Pentru cei care stiu sa scrie si sa citeasca, e un mitoman, un incompetent, un corupt, etc.
    Dar gradul de analfabetism a crescut alarmant, de la "revolutie" incoace.
    Pentru restul tarii esti Primul Ministru si tu n-ai voie sa faci laudatio unui corupt. Mai sunt si copii in public. Ce educatie le dai? E frumos sa furi?!


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by