UPDATE Director din cadrul Comisiei pentru Controlul Activitatilor Nucleare, arestat pentru 30 de zile dupa un flagrant in care ar fi primit 2.500 de lei

de G.S.     HotNews.ro
Miercuri, 2 septembrie 2015, 9:27 Dosare Anticoruptie


UPDATE 16.48 Viorel Gheorghe Radu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, intr-un dosar in care este acuzat de DNA de trei infractiuni de luare de mita. Decizia de arestare a fost luata miercuri de Tribunalul Bucuresti, insa nu este definitiva. - Agerpres

DNA a dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea lui Radu Viorel Gheorghe, directorul Directiei Supraveghere Utilizare Radiatii Ionizante din cadrul Comisiei Nationale pentru Controlul Activitatilor Nucleare (CNCAN), informeaza un comunicat al Directiei.  

Acesta este acuzat de trei infractiuni de luare de mita si va fi prezentat miercuri Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile. 

Potrivit procurorilor, acesta s-a folosit de functia sa si a pretins si primit de la un administrator de societate comerciala, denuntator in cauza, sume de bani cuprinse intre 2.500 lei si 3.000 lei, in contextul in care a conditionat urgentarea efectuarii inspectiilor in teren pentru emiterea a trei autorizatii speciale, cu incalcarea prevederilor Regulamentului privind Taxele si Tarifele pentru Autorizarea si Controlul Activitatilor Nucleare.  

Marti Radu Viorel Gheorghe a primit de la denuntator, in acelasi scop, suma de 2.500 lei, procurorii procedand la constatarea infractiunii flagrante, aminteste DNA.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























1238 vizualizari

  • +1 (1 vot)    
    Cine l-a numit? (Miercuri, 2 septembrie 2015, 10:12)

    Ochii_pe_voi [utilizator]

    Numit politic, pentru a facilita jaful de catre mafia fesene. E nurmal sa ia spaga, ca sa isi plateasca postul. In ROMANOA 99,99% din functionarii inalti sunt hoti sau corupti, dupa modelul PArlamanetului si al guvernului,


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by