Sebastian Ghita cere audienta la procurorul general, Tiberiu Nitu, si va solicita ca Ponta, Basescu si Oprea sa fie citati ca martori

de Alina Neagu     HotNews.ro
Luni, 29 iunie 2015, 18:32 Dosare Anticoruptie


Deputatul Sebastian Ghita a inaintat, luni, o petitie la procurorul-sef al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti in care solicita facilitarea unei audiente la procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu. Ghita, aflat sub control judiciar si avand interdictie de a parasi municipiul Ploiesti, sustine ca are de prezentat procurorului general "informatii si probe care vizeaza o situatie extrem de grava". Sebastian Ghita arata in petitia inaintata procurorului-sef al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti ca are convingerea ca poate dezvalui aspectele mentionate doar procurorului general Tiberiu Nitu si afirma ca va solicita ca premierul Victor Ponta, fostul presedinte Traian Basescu, premierul interimar Gabriel Oprea si Liviu Dragnea, in prezent coordonator politic al PSD, sa fie citati ca martori.

Textul petitiei inaintate de Sebastian Ghita in vederea unei audiente la procurorul general Tiberiu Nitu
(sursa: Romania Tv):

"Domnule Procuror Sef al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti

Subsemnatul Sebastian Aurelian Ghita, deputat in Parlamentul Romaniei, sa-mi facilitati o audienta la domnul Procuror General al Romaniei, domnul Tiberiu Nitu.

Mentionez ca doresc sa prezint informatii si probe care vizeaza o situatie extrem de grava care se petrece astazi in Romania.

Am convingerea ferma ca nu pot dezvalui aceste aspecte unei alte persoane deoarece ma tem pentru mine si pentru familia mea si pentru cunoscutii mei, avand in vedere gravitatea lucrurilor.

Citeste si Deputatii juristi, despre cazul Sebastian Ghita: Nimeni nu poate pune interdictii parlamentarilor

Din cauza interdictiei de a parasi Ploiestiul ma vad nevoit sa apelez la dumneavoastra pentru a obtine aceasta audienta. Mentionez ca printre persoanele pe care le voi enumera ca martori sunt: Victor Ponta, Traian Basescu, Liviu Dragnea, Gabriel Oprea si inca un numar de persoane care au participat impreuna cu mine la evenimentele pe care vreau sa le descriu.

Consider ca la momentul citarii voi obtine permisiunea de a parasi Ploiestiul.

Va rog sa trimiteti aceasta cerere Procurorului general al Romaniei.

Va multumesc"






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























1994 vizualizari

  • +12 (14 voturi)    
    Tiberiu Nitu (Luni, 29 iunie 2015, 18:41)

    Daniels22026 [utilizator]

    Cat este de prostanac Tiberiu Nitu, si totusi, cererea lui Ghita e prea gogonata. Procurorul General si-ar risca inutil cariera.

    In plus, Ghita poate adresa DNA-ului orice denunt, sau auto-denunt, cu cea mai mare incredere. Procurorii abia asteapta sa taie bratele caracatitei.
  • -8 (10 voturi)    
    buna asta cu citarea lui T Basescu... (Luni, 29 iunie 2015, 18:46)

    lili [anonim]

    T Basescu alaturi de Ghita, Ponta, Dragnea, o companie selecta a penalilor ce ataca zi de zi justitia care incearca sa-i aduca sa raspunda in fata LEGII pentru faptele ILEGALE!!!
    Mai lipseste madam Udrea, si ea are muuuulte de spus contra procurorilor DNA, aia pe care ii lauda toata ziua buna ziua cand T Basescu era Presedinte si nimeni nu s-a atins de ea si de Cocosul ei penal!
    Rusine, penalii care au distrus si au furat Romania ataca zi de zi procurorii care incearca sa curete cancerul generalizat de 25 de ani, numit CORUPTIA politicienilor romani!
    Succes DNA, succes Codruta, la puscarie cu penalii astia, sper sa rezistati!
  • +2 (6 voturi)    
    e gluma? (Luni, 29 iunie 2015, 20:51)

    banatul e fruncea [utilizator]

    Un posibil infractor isi cheama 3 martori certati cu leagea cu procese in derulare sau chiar condamnati la inchisoare sa asiste la discutia lui cu procurorul general. E Times new Roman???


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by