Stenograme din dosarul Chiliman. Discutie intre Vlad Moisescu si Sebastian Ghita, despre prima dezbatere Ponta-Iohannis. Ghita: Hai, ma, ia-ti prostu' si da-l in p---a mea / Ghita, in timpul campaniei electorale: Ai vazut ca mi-am bagat nitel coada in sectorul 1? Cred ca m-ai simtit!

de I.C.     HotNews.ro
Vineri, 19 iunie 2015, 20:18 Dosare Anticoruptie


Sebastian Ghita, un apropiat al premierului Victor Ponta, si liberalul Vlad Moisescu, urmarit penal in dosarul primarului sectorului 1 Andrei Chiliman, au criticat, intr-o discutie avuta in seara primei dezbateri electorale intre Klaus Iohannis si Victor Ponta, dupa eveniment, prestatia actualului sef de stat, Ghita afirmand la un moment dat "Hai, ma, ia-ti prostu' si da-l in p---a mea", potrivit stenogramelor atasate de procurori referatului cu propunerea de arestare preventiva a lui Andrei Chiliman si a celorlalte 3 persoane implicate in dosar, inclusiv Moisescu. La remarca partenerului sau de dialog ca Iohannis a venit nepregatit, Ghita l-a asigurat ca s-a pregatit timp de 4 ore, afirmand: "Am mers la el acasa, am stat, suntem prieteni toti¬". "Pai, daca au facut aia misto - tineret, mandria tarii - au facut misto de voi cu gainile si l-ati trimis pe asta la emisiune!" a afirmat Ghita razand. la care Moisescu i-a raspun "Da, pe bune, nene! Sinistru!". Intr-o alta discutie, de asemenea din campania pentru prezidentiale, Ghita ii cere scuze lui Moisescu ca "si-a bagat coada nitel si in sectorul 1 (...) Un pic, asa, cu campania! Si eu, acolo, un om-doi, o de-aia, o convingere, o door-to-door, o..".
  • 31.10.2014
GHITA SEBASTIAN - Ai vazut ca mi-am bagat nitel coada in sectorul 1? Cred ca m-ai simtit!
MOISESCU VLAD - Cu ce?
GHITA SEBASTIAN - Un pic, asa, cu campania! Si eu, acolo, un om-doi, o de-aia, o convingere, o door-to-door, o..
MOISESCU VLAD - Aaa, da! Nu e...Foarte bine, ce..!
GHITA SEBASTIAN - Dar nu exagerat! Ca si voi ati facut. Nici sa nu fac acolo fara sa (n.n. nu continua) Cat vezi scorul? Ca, eu am alea de la exit poll-uri si e 41- 29.
MOISESCU VLAD - Da. Exact.
GHITA SEBASTIAN - Deci, asa ne-au iesit.. Tu ai facut cu aia ai tai, cu GSS-ul sau...?
MOISESCU VLAD - Da, da, da. Si national si ... (n.n. - vorbesc simultan)
GHITA SEBASTIAN - Si noi la fel. Am facut calibrarile la exit poll.
MOISESCU VLAD - Da, asa e.
  • Cum discutau Vlad Moisescu si Sebastian Ghita despre prima dezbatere electorala - 11.11.2014, ziua dezbaterii
MOISESCU VLAD - Da, ma, da. Ce?
GHITA SEBASTIAN - Hai, ma, ia-ti prostu' si da-l in p---a mea! Hai, ca ma enervezi!
MOISESCU VLAD - 15 minute am... acuma ... (n.n. - vorbesc simultan) Urmatoarele 80... s-a dus dracu'.
GHITA SEBASTIAN - Auzi, ma? Auzi, ma? Stii ala cu¬aia doi de se culca in pat unul langa altul, si ala ii zice: ba, fa-ti laba tie, nu mie!
MOISESCU VLAD - Ba, ba, sa vii nepregatit in halul asta, in p---a mea!
GHITA SEBASTIAN -  Ba, omule, pai asta a stat patru ore si s-a pregatit. VLADE, s-a pregatit, ma, omul! Iti dau cuvantul meu! Dar, ma enervezi! Am mers la el acasa, am stat, suntem prieteni toti¬Da¬ mai du-te-n p---a mea cu sectorul 1 al tau, ca ma enervezi! O sun pe IOANA! Oricum nu vreau sa vorbesc cu tine!
MOISESCU VLAD - Hai, ba! E de mandrie, ba!
GHITA SEBASTIAN - E de mandrie, pe dracu' sa te pieptene! O sun pe IOANA si te torn la ea. O sa-i zic: "IOANO, uite ce face nesimtitul de MOISESCU, fir-ar al dracului sa fie!"
MOISESCU VLAD - Da, bine, toarna! ...Auzi? Mai sunt doua de-astea, stam acasa, in p---a mea! Doua emisiuni... imi bag p---a!
GHITA SEBASTIAN - Pai, daca au facut aia misto - tineret, mandria tarii - au facut misto de voi cu gainile si l-ati trimis pe asta la emisiune! (n.n. - rade)
MOISESCU VLAD - Da, pe bune, nene! Sinistru!
GHITA SEBASTIAN - Da.. Ma enervezi! Maine sa dai un whisky, ca sa negociem!
MOISESCU VLAD - Bine!
GHITA SEBASTIAN - Hai! Pa!
MOISESCU VLAD - Pa!
  • 08-12-2014
GHITA SEBASTIAN - Azi m-am vazut cu ATANASIU I-am zambit asa... I-am zambit sagalnic, asa, c-a zis ca daca vrea sa pierd alegerile, apeleaza la mine.
MOISESCU VLAD - Eh, un dobitoc! Stai linistit, ca nu mai are nici el mult!
GHITA SEBASTIAN - Eu, iti dai seama! Eu ce sa zic? Am vrut sa-i zic: "Si domnu' BIJBOACA e la comisie?". Ha, ha, ha!
MOISESCU VLAD - He, he, he, he, he, he, he!
GHITA SEBASTIAN - Dar eu nu... (neinteligibil - n.n.) ca stii ca eu nu sunt razbunator.
MOISESCU VLAD - Da, da, da!

(Nota: Sublinierile apartin procurorilor)

Andrei Chiliman a fost retinut joi de procurorii DNA din Ploiesti, alaturi de Vlad Moisescu (fost trezorier al PNL), Ioana Costescu (consilier personal al primarului) si Ion Brad (consilier local), pentru care procurorii cer, de asemenea, arestarea preventiva.

Potrivit DNA, incepand cu anul 2004, dupa alegerile locale, la initiativa lui Vlad Moisescu, a fost constituit un grup infractional organizat, din care mai faceau parte Andrei Chiliman, Ioana Costescu si Ion Brad, care a avut drept scop comiterea unor fapte de coruptie, care sa genereze obtinerea unor comisioane cuprinse intre 10% si 15% din valoarea lucrarilor atribuite pe criterii clientelare unor firme.

Vlad Moisescu este cel care coordona grupul, solicita si incasa comisioanele si dispunea cu privire la modalitatea gestionarii acestora, Ioana Costescu si Ion Brad derulau activitati de determinare a platii comisioanelor si de incasare a acestora iar Andrei Chiliman garanta favorizarea societatilor agreate in cadrul procedurilor de atribuire a contractelor si, ulterior, pe parcursul derularii acestora.

Banii primiti de la reprezentantii societatilor comerciale au fost impartiti in urmatoarele procente: 30% Andrei Chiliman; 15% Vlad Moisescu; 15% Ioana Costescu; 15% Ion Brad, 10% PNL - filiala Sector 1.

DNA arata ca diferenta de 15% a fost folosita pentru diverse cheltuieli legate de remunerarea suplimentara a functionarilor care au sprijinit, in diferite modalitati, la derularea activitatilor ilicite.

Gruparea ar fi obtinut astfel peste 8 milioane de euro de la SC Straco SRL, reprezentata de Traian Horpos si Alexandru Horpos, suma ce reprezenta 10% din platile efectuate de catre Primaria sectorului 1 catre firma, in perioada 2007 - 2014, in baza contractelor incheiate cu institutia publica. De asemenea, grupul a obtinut de la SC Romair Consulting SRL, reprezentata de Gheorghe Boeru, suma de 300.000 de lei.

Acest dosar a fost constituit in urma investigatiilor derulate de DNA Ploiesti intr-un alt dosar, in care sunt cercetati Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, parlamentarii Sebastian Ghita si Vlad Cosma, presedintele suspendat al CJ Prahova, Mircea Cosma, directorul SC Grossman, Ilie Dragan, directorul Hidro Prahova, Adrian Semcu, si directorul SC Romair Consulting SRL, Gheorghe Boeru.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























21272 vizualizari

  • +47 (57 voturi)    
    eu "prostul" (Vineri, 19 iunie 2015, 20:36)

    Iohannis [anonim]

    eu "prostul" o sa am grija ca justitita sa isi faca treaba si sa intrati cu totii la puscarie...

    Ce teapa si-au luat astia cu Ponta, incredibil.
    • -20 (42 voturi)    
      cainii astia (Vineri, 19 iunie 2015, 22:01)

      NumaZic [utilizator] i-a raspuns lui Iohannis

      Deci Ghita (cica apropiat al lui Ponta) zice ca l-a pregatit pe Johannis si ca sunt prieteni toti. Iar el povesteste despre dezbatere cu un prieten din "tabara adversa". Singurul lucru concret de aici este ca cineva a vrut ca tineretul sa iese in strada si a reusit prin postarile de pe facebook sa faca asta. Adevarul doare, dar chiar ati fost manipulati in ultimul hal.

      Cand l-am votat pe Johannis am facut-o pentru omul Johannis, nu pentru PNL, partid de care speram sa se delimiteze. Desi dupa dezbateri am avut indoieli ca e alegerea corecta, pentru ca nu parea pregatit pentru functia respectiva. Dar Ponta nu avea prestatie de presedinte. Daca mi-ar fi placut prestatia de "cel mai destept din spatele blocului", as fi sarbatorit cand a iesit Basescu presedinte.
      • +1 (25 voturi)    
        esti un troll (Vineri, 19 iunie 2015, 22:09)

        canadianul [anonim] i-a raspuns lui NumaZic

        tu iti dai seama cand a zis ala ca a fost acasa a fost o gluma nu ?! eu nu inteleg de ce nu iti iei un ban definitiv de pe site, esti un copil pe la 17-18 probabil care habar nu are pe ce lume traieste.
        • 0 (20 voturi)    
          desteptule (Sâmbătă, 20 iunie 2015, 0:37)

          NumaZic [utilizator] i-a raspuns lui canadianul

          Am injurat ? Te-am jignit personal ? Spune un motiv logic pentru care cineva care isi spune parerea dupa ce a citit o conversatie din stenograme trebuie redus la tacere si atunci o sa-mi inchid contul ca sa nu te mai deranjez. Nu, eu nu interpretez discutia din stenograme la fel ca tine. Nu stiu cand glumeste lumea si cand vorbeste serios. Asta pentru ca analizez ce vad, nu inventez ipoteze pe baza carora sa trag o concluzie.
          • +11 (17 voturi)    
            E randul lor... (Sâmbătă, 20 iunie 2015, 1:18)

            AnticoruptieinRomania [utilizator] i-a raspuns lui NumaZic

            Asa vorbea si Sorin Ovidiu Vantu. A intrat la bulau si-l mai asteapta o tura...Acolo vor intra si mardeiasii astia doi ce se doresc iluminatii natiei. Moisescu e deja pe teava spre tubulatura, Ghita se incalzeste sub control judiciar...
        • -3 (19 voturi)    
          nu inteleg de ce nu iei ban (Sâmbătă, 20 iunie 2015, 0:38)

          NumaZic [utilizator] i-a raspuns lui canadianul

          Pentru ca tot ce faci pe site-ul asta este sa jignesti pe oricine are alta parere decat a ta!
      • +9 (13 voturi)    
        Dezbaterea a fost la Realitatea nu la Romania TV!! (Sâmbătă, 20 iunie 2015, 0:35)

        dumitrica [utilizator] i-a raspuns lui NumaZic

        Dezbaterea de pe 11 Noiembrie 2014 a fost la Realitatea TV nu la postul Romania TV controlat de asociatul lui Victor Ponta, Sebastian Ghiță.

        Ce sa caute Ghiță la Iohannis acasă ca sa-l pregătească pentru confruntarea televizata cu Ponta, asa cum rezulta din interceptarea telefonica publicata pe Hotnews? Nu are nici o logica.
      • +16 (18 voturi)    
        Wow (Sâmbătă, 20 iunie 2015, 2:26)

        RichardB [utilizator] i-a raspuns lui NumaZic

        Banuiesc ca iti dai seama ca acolo Ghita vorbeste de candidatul lui - care s-a pregatit 4 ore - in antiteza cu cel al PNL care a venit nepregatit....
        • -3 (9 voturi)    
          Ilegal: DNA generează vrajba intre diverși oameni! (Sâmbătă, 20 iunie 2015, 8:54)

          dumitrica [utilizator] i-a raspuns lui RichardB

          Interceptarea de mai jos, în care Vlad Moisescu vorbind cu Ghiță Sebastian îl face dobitoc pe Teodor Atanasiu, nu avea ce cauta în vreun dosar și cu atât mai putin scursa în ziare. Oricine are dreptul sa spună cuvinte urâte despre alte persoane care nu sunt de fata.

          Prin publicarea convorbirii, DNA-ul se descalifica fiind clara încercarea sa de a genera vrajba intre cel putin doi indivizi, Atanasiu și Moisescu, lucru ilegal.

          Interceptare: "08-12-2014
          GHITA SEBASTIAN - Azi m-am vazut cu ATANASIU I-am zambit asa... I-am zambit sagalnic, asa, c-a zis ca daca vrea sa pierd alegerile, apeleaza la mine.
          MOISESCU VLAD - Eh, un dobitoc! Stai linistit, ca nu mai are nici el mult!"
        • 0 (4 voturi)    
          well (Sâmbătă, 20 iunie 2015, 9:31)

          NumaZic [utilizator] i-a raspuns lui RichardB

          Discutia asta ma cam baga in ceata. Adica nu ma astept ca Johannis si Ponta sa fie dusmani de moarte. Nici Johannis sa nu fie prieten cu nimeni din PSD dupa ce a fost propus ca primministru de USL si au petrecut ceva timp impreuna. Dar parca dincolo de aparentele in presa, cel putin anumiti oameni influenti din apropierea partidelor "inamice" n-au nimic de pierdut indiferent de cine castiga alegerile. Pentru ei e un joc, indiferent cine iese, tot linia asta mai putin vazuta e cea care conduce.
      • +4 (10 voturi)    
        Daca nu intelegi nush ce te bagi in seama (Sâmbătă, 20 iunie 2015, 5:10)

        Haskal [utilizator] i-a raspuns lui NumaZic

        Mai citeste odata.
        • +2 (4 voturi)    
          atat ma duce mintea (Sâmbătă, 20 iunie 2015, 9:35)

          NumaZic [utilizator] i-a raspuns lui Haskal

          atat am inteles. Imi pun multe intrebari dupa inregistrarea asta. De ce avem impresia cand schimbam presedintele ca am dat jos pe cineva ? Am dat in Ponta, am dat in Geoana, dar n-am atins oamenii ascunsi in linia a doua, cei la care le merge bine cu orice partid. Si cand a pierdut Geoana s-a aflat de niste legaturi intre unii mari din PSD si unii mari din PDL. Parca alegerile ar fi fost un joc intre prieteni din discutiile lor, desi dezbinau Romania prin campania condusa.
          • +2 (4 voturi)    
            Nu mai pune botul la propaganda (Sâmbătă, 20 iunie 2015, 17:00)

            Haskal [utilizator] i-a raspuns lui NumaZic

            Toata tara e manipulata in ultimul hal prin mass media. Au ajuns astia sa faca ce vor strangand cate un shurubel pe ici pe colo din cauza ca oamenii au ajuns ca niste zombii programate sa raspunda la anumiti stimuli.
            • 0 (0 voturi)    
              te cred pe cuvant (Sâmbătă, 20 iunie 2015, 19:37)

              NumaZic [utilizator] i-a raspuns lui Haskal

              Nu voi trage concluzii pripite, mai astept sa vad ce se intampla. Din pacate nu toti sunt moderati. La unii e suficient sa atingi niste stimuli si ies in strada cu ganduri razboinice.
    • +4 (4 voturi)    
      viteazule (Vineri, 19 iunie 2015, 23:05)

      ion [anonim] i-a raspuns lui Iohannis

      http://www.ziarulatac.ro/corespondenta/cat-mai-doarme-primarul-chiliman
      http://www.ziartricolorul.ro/asa-zisul-liberal-andrei-chiliman-un-mafiot-care-va-muri-in-puscarie/
      http://www.evz.ro/-iohannis-mi-se-pare-un-lucru-intelept-ca-moisescu-si-chiliman-s-au-apropiat-de-pdl.html
  • +23 (31 voturi)    
    Asta-i "materialul ",cum-i boborul,asa si "alesii" (Vineri, 19 iunie 2015, 20:39)

    Plagarus [utilizator]

    La ce parinti "sfiosi / drepti/dedublati " am avut in comunism si la ce scoala se face in Romanica, limbaju-i SUPTil !
  • +25 (33 voturi)    
    Ghinion nene Ghita (Vineri, 19 iunie 2015, 20:52)

    Lea [anonim]

    ..sa vezi ce pune Iohannis binomul pe tine..In trei luni joci septic cu Ponta la beci....
    • -10 (22 voturi)    
      on line va fi mereu simplu (Vineri, 19 iunie 2015, 21:15)

      un domn [utilizator] i-a raspuns lui Lea

      spune sloganul..si mall ul din pantelinom..cine crezi ca e bashcanul ?
    • +2 (4 voturi)    
      Nu pune nimeni (Vineri, 19 iunie 2015, 22:58)

      andreitr [utilizator] i-a raspuns lui Lea

      binomul pe Ghita. Cred ca se autosesizeaza ....
  • -11 (31 voturi)    
    luati-va prostul... (Vineri, 19 iunie 2015, 21:06)

    Gustav666 [utilizator]

    Si care e legatura dintre aceste stenograme si dosarul de coruptie al lui Chiliman?
    Binomul se baga deja chiar pe fata in politica?
  • +33 (35 voturi)    
    ghita si moisescu (Vineri, 19 iunie 2015, 21:13)

    MirceaGeorgescu1 [anonim]

    Ce discutii elevate! Asta-i valoarea morala, ca cea materiala se vede din declaratiile de avere, daca nu sunt...plagiate!
  • -15 (25 voturi)    
    o romanie altfel (Vineri, 19 iunie 2015, 21:46)

    cameleonul [anonim]

    Asa spunea KJ ca vrea,una in care sa nu mai fie stenograme in presa,ce mincinos.
    • +3 (7 voturi)    
      ..... a lucrului bine prefacut (Sâmbătă, 20 iunie 2015, 0:29)

      mnicku [anonim] i-a raspuns lui cameleonul

      pina nu se face curatenie, dar una asa dumnezeiasca nici o sansa de redresare. Aresteaza DNA pe unu si alti 10 asteapta sa-i ia locul . Parca concurs national de furat.

      Fura toti din toate partidele zeci de milioane si daca nu se prescrie fapta dupa 6 ani de proces ori primesc cu suspendare ori fac 2 sau 3 ani pt buna purtare si banii stau cuminti prin offshoruri .

      Chiar nu-i inteleg, nu le ajunge 1 mil de euro si sa se potoleasca naibii????

      Cu o panseluta pe ici colo nu se face primavara.
    • +4 (8 voturi)    
      Ce-i camilioane (Sâmbătă, 20 iunie 2015, 5:12)

      Haskal [utilizator] i-a raspuns lui cameleonul

      Te temi sa vorbesti in telefon sau pe strada? Hahahaha, pana aici v-a fost banditilor,
  • -1 (23 voturi)    
    Iohannis + Ponta = BLAT si LOVE (Vineri, 19 iunie 2015, 22:19)

    George [anonim]

    Asadar blatul USL este cat se poate de evident. Daca Ghita a fost la Iohannis acasa ca sa-l pregateasca, totul devine cat se poate de evident. E limpede ce presedinte si ce premier avem. Doi blatisti. Rusine! Pe 16 noiemrie am fost inselati de un blat ordinar, de o intelegere intre PSD si PNL.
    • +8 (10 voturi)    
      Tu ce credeai?? (Vineri, 19 iunie 2015, 22:33)

      gigi marga [anonim] i-a raspuns lui George

      credeai ca corb la corb isi scoate ochii!????

      Explicatie in 3 pasi:

      1. Faci avocatura si vrei sa intri in randul lor!? Crezi ca poti? (fara PCR, proptele sau cineva de sus care sa te impinga)
      2. Faci toate studiile ca sa devii notar; crezi ca poti sa intri in tagma lor?
      3. Printr-o minune cereasca (la fel ca la #1) ai intrat in politica; crezi ca poti sa joci cum vrei tu si nu cum iti cânta altii?

      Daca ai raspuns cu
      - "Nu" la toate cele 3, atunci esti un individ simplu care munceste sa-si castige existenta si spera la mai bine de fiecare data cand se duce la vot.
      - "Da" la toate cele 3, atunci ori esti un dobitoc fara sanse de vindecare ori un pion platit pentru a posta si agita "spiritele" pe forumuri in directia dorita de partid...

      Acum ma duc sa mai beau un pahar de "scotch on the rocks" - ahh, nu ca sa ma laud, ci cu speranta ca o sa-mi mai treaca greata si starea de voma accentuata!
    • +2 (8 voturi)    
      .... (Vineri, 19 iunie 2015, 23:30)

      FriendlyUncle [utilizator] i-a raspuns lui George

      Pune-ti ochelarii si mai citeste odata
  • -4 (18 voturi)    
    Chiliman a fost eliberat (Vineri, 19 iunie 2015, 22:59)

    Velma Kelly [utilizator]

    Slugile ICCJ si-au facut datoria. Doar nu or sa supere pe tatuca PNL-ului, Presedintele spagilor bine facute.
  • +1 (3 voturi)    
    ...ce ... (Sâmbătă, 20 iunie 2015, 8:44)

    ALTAN [utilizator]

    ...limbaj ''ales'' folosesc alesii neamului ...!!!
  • 0 (2 voturi)    
    Înfricoșător! (Sâmbătă, 20 iunie 2015, 8:57)

    Radu I [utilizator]

    Bande de infractori, cocină de porci, limbaj de mahala, o clasă politică decăzută care ar trebui rasă de pe fața pământului...
  • -1 (3 voturi)    
    logic (Sâmbătă, 20 iunie 2015, 11:03)

    Dedalus [anonim]

    Eu nu inteleg nimic.

    Ce articol din Codul Penal e incalcat prin faptele presupuse din conversatia respectiva?

    Conversatia nu dovedeste in nici un caz cele afirmate in text mai departe de procurori referitor la traficul de influenta.

    Chiliman spune ca nu sunt dovezi la dosar.

    Daca are dreptate si daca intr-adevar tot ce au procurorii sunt inregistrari de tipul celei reproduse aici, atunci nu au nici un caz si nu inteleg de ce se zbat degeaba. Nu ii cred nici atat de incompetenti incat sa nu realizeze ce spun eu aici.

    ????
  • +1 (3 voturi)    
    .... (Sâmbătă, 20 iunie 2015, 12:57)

    liviu@ideveloper.ro [utilizator]

    Eu am votat cu Putin...
  • 0 (2 voturi)    
    NU AM NIMIC CU UNUL (Sâmbătă, 20 iunie 2015, 13:35)

    io [anonim]

    SAU CU ALTUL! DAR ACESTI RPOCURORI...O BANDA...CUM DE DAU DIN DOSARE CATRE PRESA?
    CUM! NU DE LO0C IN REGULA MAI ALES CA ESTE MASIVA SITUATIA..!! ESTE O MAFIE ORGANIZATA IN JUSTITI!
  • 0 (0 voturi)    
    sunt mai multi (Duminică, 21 iunie 2015, 19:26)

    Andi [anonim]

    Si OPRESCU si GHITA cand urmeaza sa fie arestati?!......


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by